Promotiewagens
PARKET-PLANKEN VLOEREN
Warmte en geluids-isolerende
parket en planken vloeren

KLIK VOOR AANBIEDINGEN
 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Tekst en foto's aangeleverd door:
Promotie Plaza

Promotie Plaza
De Noesten 4
9431 TC Westerbork
T. 0031-593-370 591
info@promtie-plaza.nl
www.promotie-plaza.nl


PROMOTIE-PLAZA.NL………… Voor al uw promotionele activiteiten op locatieOpvallend adverteren wordt steeds moeilijker, en door versnippering en het overvloedige aanbod van de diverse advertentie media treft uw boodschap steeds vaker geen doel.
Klanten hebben het steeds drukker, en nemen niet meer de tijd om uw folders, brochures, advertenties of andere gedrukte reclameboodschappen te lezen, uw commercials op tv te bekijken, uw showroom te bezoeken of op andere wijze kennis te nemen van uw bedrijf en uw producten en/of diensten.

Om tussen de vele traditionele aanbieders op positieve, attractieve en effectieve wijze op te vallen, ontwikkelen, realiseren en exploiteren wij reeds voor diverse relaties mobiele promotievoertuigen.
Middels een opvallende promotiewagen bepaalt u zelf waar en wanneer uw doegroep wordt geconfronteerd met uw bedrijfsactiviteiten en uw reclameboodschap, en hoeft u niet te wachten tot deze potentiële klant toevallig met uw bedrijf in aanraking komt.
Tevens hoeft u op de meeste locaties niet te concurreren met andere aanbieders, waardoor uw promotie activiteit de onverdeelde aandacht van het publiek krijgt die het verdient.

Winkelcentra, bedrijventerreinen, evenementen, braderieën en overige locaties waar zich een hoge concentratie van uw doelgroep bevindt worden met mobiele promotie ook voor u op eenvoudige wijze bereikbaar.

Mobiele promotie heeft diverse mogelijkheden, zodat ook voor uw campagne een effectieve invulling gerealiseerd kan worden middels één van onderstaande mobiele promotie concepten;

Product Promotie:Middels product promotie maken wij het voor u mogelijk om op locatie uw klanten direct in aanraking te laten komen met uw bedrijf en het gevoerde assortiment.

Hierbij worden de producten zichtbaar en tastbaar gepresenteerd, en komen uw verkoop medewerkers in direct contact met potentiële klanten zodat eventuele interesse meteen omgezet kan worden in directe verkoop inclusief het gewenste en alom gewaardeerde advies.

Billboarding:Billboarding is een krachtig en mobiel reclamemedium, waarmee u niet gebonden bent aan een vaste locatie. U kunt uw reclame boodschap eenvoudig aanpassen aan de doelgroep, en u heeft de mogelijkheid om van locatie te wijzigen bij tegenvallende aantallen klantcontacten.

Hiertoe beschikken wij over vele modellen mobiele billboards;
compacte billboards van 4m² inclusief mountainbike voor de winkelcentra, billboard aanhangwagens van 16m² voor plaatsing op diverse locaties en zelfrijdende billboard auto’s van ruim 22m² voor uiterst mobiele inzet op meerder locaties.

Hospitality-Entertainment:Hospitality:

Klanten willen graag met alle egards ontvangen en behandeld worden, en dit maken wij middels mobiele hospitality voertuigen voor u mogelijk. Organiseert u op een locatie een evenement en wilt u graag de beschikking over een goed geoutilleerde ontvangstruimte, dan kunt u bij ons beschikken over uiterst compleet uitgevoerde hospitalityvoertuigen.

De voertuigen zijn voorzien van een complete catering voorziening, audio en video installatie, klimaatbeheersing en het door u gewenste inventaris, zodat het u en uw gasten aan niets hoeft te ontbreken.


Entertainment:

Publiek wil graag vermaakt worden, en waarom zou u van dit feit geen gebruik maken binnen uw campagne. Middels mobiele podiumwagens inclusief een professionele geluid- en lichtinstallatie maken wij het mogelijk om op iedere gewenste locatie uw reclameboodschap te ventileren onder het genot van een spetterend optreden van een band of artiest.

Doordat de nadruk ligt op de entertainment, en niet op uw reclameboodschap, wordt de doelgroep langdurig blootgesteld aan uw reclameuiting waardoor u toch uw doel realiseert; positieve merkbeleving.

Voor vele kleine en grote bedrijven, instellingen en organisaties hebben wij reeds tot volle tevredenheid een mobiele promotie campagne mogen realiseren, en ook voor u willen wij dit graag bewerkstelligen.

Kijk ook eens op onze website WWW.PROMOTIE-PLAZA.NL voor een uitgebreide impressie van de mogelijkheden en onze gerealiseerde cases, of bel ons voor een persoonlijk onderhoud met één van onze adviseurs om ook voor u een optimaal marketing resultaat te behalen middels mobiele promotie.

Promotie Plaza
De Noesten 4
9431 TC Westerbork
T. 0031-593-370 591
info@promotie-plaza.nl
www.promotie-plaza.nl

Leveranciers van verkoopwagens , promotiewagens op maat in:
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant
Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Populaire steden waar onze promotiewagens , verkoopwagens naar toe gaan:
Assen Groningen Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Haarlem Arnhem Breda Den Bosch Maastricht Zwolle LeeuwardenTerug naar home

MERKENPAGINA VERZORGT INFO OVER ALLE MERKEN

De informatie over MERKEN is zowel landelijk als per provincie.

U vindt MERKINFORMATIE en leveranciers uit de volgende provincies:
Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord Holland Zuid Holland Zeeland Brabant Limburg

DE MEESTE MERKINFORMATIE KOMT UIT DE VOLGENDE PLAATSEN:
Assen Groningen den Haag Amsterdam Utrecht Rotterdam Maastricht Leiden Zwolle Lelystad Almere Eindhoven Deventer Geleen den Bosch Emmen Hoogeveen