Parket
Geluid-isolerende vloeren
Warmte en geluid-isolerend
parket en houten vloeren

KLIK DAN HIER-OOK VOOR APPARTEMENTWARMTE EN GELUID ISOLERENDE PARKET EN PLANKEN VLOEREN
KLIK OP LOGO


 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 PARKETVLOEREN NIEUWS
 FABRIKANTEN PARKET
 PARKET SHOWROOMS
Tekst en foto's aangeleverd door:
ROWI PARKET

ROWI PARKET


06 52 637 339
INFO@ROWIPARKET.NL
WWW.ROWIPARKET.NL
DE STILSTE PARKETVLOER TER WERELD, VERKOOP DIRECT AF FABRIEKRowi mag zich de stilste vloer noemen. Rowi Parket realiseert een geluiddemping van maar liefst 12 dB(A). Hier is overigens een TNO keuringsrapport van.

De Stilste Parketvloer ter Wereld, al meer dan 50 jaar lang door vakmensen geproduceerd: geluidarm, slijtvast, perfect afgewerkt, op vloerverwarming, drempelloos en 14 mm tapijtdik.

T�pparket, dat stilte garandeert! Getest door de bekende organisaties, (TNO-productlabel), voldoet het aan de allerstrengste geluidseisen! Marktleider voor Verenigingen van Eigenaren.

ROWI IS :

PARKET ZWEVENDE DEKVLOER
PARKET VLOERVERWARMING


WWW.ROWIPARKET.NL


OM IN ALLE RUST UW VLOER UIT TE ZOEKEN IS ONZE SHOWROOM OOK OP AFSPRAAK GEOPEND OP DE TIJD DAT HET U SCHIKT


VOORDELEN VAN UW ROWI VLOERVoordelen van uw Rowi-vloer:
Z��r hoge geluiddemping, prettig loopgeluid, uiterst slijtvast, lange levensduur, snel, schoon en droog ge�nstalleerd, direct beloopbaar en eenvoudige strookvervanging. Een uniek drempelloos parketsysteem is de "Doorlegvloer"! Z��r geschikt voor grotere oppervlakken en �deaal bij vloerverwarming.

Geluiddemping:
Tot 12 dB(A) geluidsonderdrukking (getest op een belaste vloer volgens de nieuwste norm na 2003) betekent de stilste parketvloer ter wereld. Rowi heeft een TNO certificering.
WWW.ROWIPARKET.NL


OM IN ALLE RUST UW VLOER UIT TE ZOEKEN IS ONZE SHOWROOM OOK OP AFSPRAAK GEOPEND OP DE TIJD DAT HET U SCHIKTAPPARTEMENTSPARKET OOK VOOR WOONHUIZEN--KANTOREN--KANTINES EN BANKEN , VERKOOP DIRECT AF FABRIEKAppartement & Woning:
Ons zwevend en drempelloos systeem kan overal worden toegepast waar geluideisen worden gesteld. In flats en appartementen, op verdiepingen, maar ook op de begane grond. Grondig getest bij het wereldbekende Bureau Peutz, alsook bij TNO in Delft. Geschikt voor nieuwbouw, maar ook bij renovatie.

Rowi Appartementsparket is slechts 14 mm dik.
Dus g��n aanpassingen bij deuren, gordijnen, trap of aanrecht nodig. Door de slijtvaste keramische lak een z��r gebruiksvriendelijk product: mocht er toch een ongelukje gebeuren dan is een parketstrook binnen een half uurtje vervangen. Zonder schuren of lakken.
WWW.ROWIPARKET.NL


OM IN ALLE RUST UW VLOER UIT TE ZOEKEN IS ONZE SHOWROOM OOK OP AFSPRAAK GEOPEND OP DE TIJD DAT HET U SCHIKTGEOPEND


ROWI PARKET OOK VOOR PROJECTEN EN MET VLOERVERWARMINGBedrijf en Project:
Rowi parket kan probleemloos worden 'doorgelegd', zonder gevolgen voor de werking van het hout. In winkels, banken en kantoren worden die, mede door de hoge slijtvastheid, dan ook steeds vaker toegepast. En met doorleggen bedoelen we: g��n drempels nodig!

Vloerverwarming:
Rowi parketsystemen en vloerverwarming gaan perfect samen! Ook dit systeem wordt zwevend gelegd. Bijkomend voordeel is dat er geen contact is tussen het parket en de ondervloer, dus minimale overdracht van contactgeluiden. En natuurlijk z��r positief getest in Wageningen bij SHR.
Tevens leverancier van :
eiken vloerdelen merbau vloerdelen jatoba vloerdelen maple vloerdelen noten vloerdelen afzelia vloerdelen
WWW.ROWIPARKET.NL
lEVERANCIER VAN PARKET EN HOUTEN VLOEREN GESCHIKT VOOR ZWEVENDE DEKVLOER EN VLOERVERWARMING:
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant
Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Populaire steden waar ons parket en vloerdelen naar toe gaan:
Assen Groningen Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Haarlem Arnhem Breda Den Bosch Maastricht Zwolle Leeuwarden


Terug naar home