Zonweringen Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Binnen Zonwering
 Dealers Harol Zonwering
 Dealers Mado Zonwering
 Dealers PBS Zonwering
 Dealers Roldusol Zonwering
 Dealers Stobag Zonwering
 Dealers Suncircle Zonwering
 Dealers Sunmaster Zonwering
 Dealers Sunpoint Zonwering
 Dealers Verosol Zonwering
 Fabrikanten_merken_Zonwering
Tekst en foto's aangeleverd door:
Hennies Zonwering

Hennies Zonwering
Remus 71
3962 KT Wijk bij Duurstede
0343-573681
info@hennies-zonwering.nl
www.hennies-zonwering.nl


Voor de nieuwste en meest uitgebreide collecties

Als de zon heerlijk schijnt, verlangt u ook weleens naar de verkoeling van een terrasscherm of rolluiken. Ook als het donker is, of er is hinderlijke lichtinval, zorgt raamdecoratie o.a.: Vouwgordijnen, jaloezieën en rolgordijnen, binnen voor gezelligheid. Hiervan biedt Hennies Zonwering u de nieuwste en meest uitgebreide collecties. Hennies Zonwering is een vakkundig en vertrouwd bedrijf binnen en buiten de regio Utrecht. Heeft u speciale wensen of vragen, niets is ons te gek. Wij overleggen graag bij u thuis wat de mogelijkheden zijn. Stalen en kleuren van de zonwering zijn hierbij aanwezig. Al onze zonwering wordt op maat geleverd en door onze monteurs met de grootste zorg gemonteerd. Aanvragen bij Hennies Zonwering zijn vrijblijvend en zonder kosten.
Rolgordijnen

Met het oog op ieders persoonlijke inspiratie heeft Hennie’s Zonwering een zeer sfeervolle en eigentijdse collectie rolgordijnen samengesteld. Deze collectie is gericht op de hedendaagse trends in stofsoorten, kleur, dessin, structuur en materiaal. Een rolgordijn geleverd door Hennie’s Zonwering staat garant voor optimaal woonplezier, en comfort. Voor het extra accentueren van uw rolgordijn biedt Hennie’s Zonwerings collectie een diversiteit aan schulpranden. Strakke, elegante en sfeervolle uivoeringen die voorzien zijn van roedes of biesbanden naar uw wens uitgevoerd.
Verder hebben we uitgebreide collecties Jaloezien – Lamelgrodijnen – Vouwgordijnen – Plissegordijnen etc.


Uitvalschermen

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.
Verder hebben we uitgebreide collecties terrasschermen, markiezen, serrezonweringen, screens, parasols etc.

Rolluiken

Rolluiken sluiten ‘s zomers fel zonlicht buiten en houden de temperatuur
aangenaam. Bovendien wordt uw gevoel voor veiligheid en privacy
vergroot. Het is mogelijk rolluiken zo te sluiten dat nog steeds gefilterd
zonlicht binnen valt via perforaties, welke verdwijnen bij volledige
sluiting. Rolluiken worden natuurlijk op maat gemaakt en zijn zowel
elektrisch als handbediend leverbaar in diverse uitvoeringen.

Ook leveren we metalen rolhekken; ideaal voor de beveiliging van etalageluiken. En uiteraard kunt u voor Hordeuren en Raamhorren bij ons terecht.
Hennies Zonwering: uw complete zonweringspecialist binnen en buiten de regio Utrecht.
Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren