Deuren
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Tekst en foto's aangeleverd door:
Vibo Garagedeuren

Vibo Garagedeuren
Meer en Duin 56 p
2163 HC Lisse
0252-707850
info@vibogaragedeuren.nl
vibogaragedeuren.nl


VIBO GARAGEDEUREN; de beste service voor een kleine prijs

Wij zijn een klein maar enthousiast bedrijf gevestigd te Lisse, en leveren en monteren alle producten van Hörmann in Lisse en omstreken. Doordat we klein en flexibel zijn zullen we ook vaak buiten ons postcode gebied te vinden zijn.
Wij hopen ons te onderscheiden door een beste service te geven voor een kleine prijs. Wij leveren en monteren o.a. kantel- en sectionaaldeuren, en aandrijvingen voor de particuliere markt. Maar ook de zakelijke markt is bij ons aan het goede adres. Wij vinden service ons belangrijkste motto!

Een nieuwe garagedeur mooier, comfortabeler en bovendien veiliger!

Ze piepen, zien er vaak sjofel uit en hangen in het ergste geval aan versleten, uitgerekte veren: oude garagedeuren, een treurige aanblik als u thuiskomt of als u bezoek ontvangt en in sommige gevallen zelfs een veiligheidsrisico. Dan is het de hoogste tijd voor een nieuwe garagedeur. Niet alleen de garage, maar de hele gevel van uw huis krijgt een mooier aanzicht. Hörmann deuren passen zich aan de stijl van uw huis aan – klassiek, modern of landelijk. Bovendien maken zij het leven een klein beetje aangenamer: een elektrische aandrijving met afstandsbediening is vandaag de dag standaard. Voor huiseigenaren bestaat er tegenwoordig een nagenoeg onbegrensd productenaanbod waarmee een persoonlijke touch aan het eigen huis kan worden verleend. Ramen, deuren en pleisters zijn in elke denkbare kleur- en stijlvariant leverbaar. Maar bij een smaakvol thuis hoort meer: pas een geslaagd samenspel van huis, garage en tuin zorgt voor die bijzondere charme.

Van zeer modern tot landhuizen

De oprit en de garage zijn in de regel het eerste wat bezoekers bij aankomst zien. Oude garagedeuren met standaardlook zijn dan geen mooi visitekaartje en wekken hoogstens nog de indruk van doelmatigheid. Vele huiseigenaren willen echter dat het aanzicht van hun huis en garage een harmonisch geheel vormt. Hörmann deuren zijn in veel stijlen leverbaar, van traditioneel tot modern, van landelijk tot puristisch, van klassiek tot speels. Mede door de vele standaard kleuren in ons programma, bijzondere kleuren zijn leverbaar op aanvraag.
Voor het demonteren van een oude garagedeur en het monteren van de nieuwe is een halve dag voldoende. En de monteurs nemen de oude deur gelijk mee. Het vervangen van een garagedeur kost dus nauwelijks tijd en over rommel op uw oprit hoeft u zich ook geen zorgen te maken.

Service

De betrouwbaarheid van uw garage- en/of industriedeur wordt mede beïnvloedt door de wijze van het onderhoud aan de deur. Preventief onderhoud kan u veel problemen en kosten besparen. Wij stellen het dan ook op prijs dat wij u hiermee van dienst kunnen zijn. 

In de vele jaren dat wij garage- en industriedeuren monteren zijn wij tot de conclusie gekomen dat deuren, waar jaarlijks één of meerdere malen (naarmate het gebruik van de deur) een onderhoudsbeurt aan gegeven wordt, een langere levensduur hebben. Om het juist en probleemloos functioneren te waarborgen is periodiek onderhoud noodzakelijk.

 Wij adviseren u daarom dringend de deur(en) één of meerdere malen per jaar door onze ervaren en met het product bekende servicemonteurs te laten controleren. Mocht er toch onverhoopt een storing optreden, dan zijn onze monteurs altijd dicht in de buurt om u van dienst te zijn. Tevens bent u er dan zeker van dat bij eventuele vervanging van onderdelen, dit originele onderdelen zijn.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren