Waterbedden
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
 Leveranciers
Tekst en foto's aangeleverd door:
Aquaflitz

Aquaflitz
Postbus 135
9640 AC Veendam
06-10202933
info@aquaflitz.nl
www.aquaflitz.nl


Waarom een waterbed?U overweegt een nieuw bed, misschien wel een waterbed, maar u twijfelt nog? Laat u, geheel vrijblijvend, door ons adviseren over de vele voordelen van het slapen op water bij u thuis.Een waterbed creŽert de ideale omstandigheden voor een totale ontspanning. Ongeveer een derde van ons leven brengen wij door in bed! Het is daarom enorm belangrijk om deze lange tijdspanne een zo optimaal mogelijke slaappositie aan te nemen. Hierdoor wordt overbelasting voorkomen van ruggenwervels en de wervelschijven. Een verkeerde slaaphouding leidt uiteindelijk tot chronische rug- en spierpijnen.
Elke rug is verschillend en verdient daarom een bijzondere, individuele ondersteuning. Een modern waterbed past zich perfect aan uw slaappositie aan. De draagkracht van water ondersteunt elke centimeter van de rug en zorgt voor een optimale ontspanning van de wervelkolom.

Drukpunten

Bij een traditionele matras ontstaan storende drukpunten op die plekken waar het matras en het lichaam het zwaarst belast worden. Indien er op het lichaam een zekere druk wordt uitgeoefend, kan het bloed in de onderliggende bloedvaten niet meer vrijstromen met spierpijnen en verkrampingen tot gevolg. (dove lichaamsdelen) Een foute ligpositie heeft tot gevolg dat de wervelkolom kan doorhangen. Hierdoor treedt er een vervorming van de tussenwervelschijven op en kan er een pijnlijke druk ontstaan op de zenuwbanen van de ruggengraat. Bij een watermatras wordt elke centimeter van het lichaam ondersteunt. Het lichaamsgewicht wordt zo optimaal verdeeld over een groot oppervlakte en de druk wordt gelijkmatiger. Hierdoor worden drukpunten, zoals bij een traditioneel matras, voorkomen.

HygiŽne


Een gemiddeld mens verliest ieder nacht ongeveer 300cc transpiratievocht. Het grootste deel van dit vocht kan alleen bij een zeer goed ventilerend matras verdampen. Maar de resten van het zweetvocht, zoals ureum en zouten, blijven in het matras aanwezig. Tijdens de nacht verliest u ook huidschilfers. Wanneer u weet dat de huismijt zich voornamelijk voedt met deze huidschilfertjes hoeft daar eigenlijk geen verdere uitleg bij. Niet wasbare matrassen zijn daarom een geliefkoosde biotoop voor allerhande schimmels en ongedierte.
Een waterbed is het meest hygiŽnische slaapsysteem op de markt. In tegenstelling tot een klassiek matras, welke je uiteraard niet kunt uitwassen, kunt u een watermatras 100% reinigen. Al naargelang het type matrashoes kan deze op verschillende manieren perfect schoongemaakt worden.

StabilisatieJe hoort wel eens: ĎSlapen op een watermatras? Daar wordt ik zeeziek van en zoín matras beweegt telkens als ik mij beweeg.í Dit behoort gelukkig al lang tot de verleden tijd. Een modern waterbed biedt voor iedereen de stabilisering naar wens. Sommige matrassen bewegen lichtjes, andere zijn totaal stabiel. Een uitgekiende stabilisatie draagt bij tot een beter ligcomfort en leidt tot een betere ontspanning van de rug. Een modern waterbed kan op elke vloer worden geplaatst, ook op houten vloeren. Voorheen waren waterbedden erg zwaar, maar door gebruik te maken van nieuwe technieken zijn de moderne varianten veel lichter. Onze waterbedden zijn er in twee varianten, de vrijstaande en de inbouw. De vrijstaande waterbedden zijn er in alle mogelijke designs. 
Onze inbouwbedden passen in elk geschikt bedframe.


Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor onderhoudsproducten, verwarmingselementen en bedtextiel.
Graag nodigen we u uit eens een kijkje te nemen op onze zeer uitgebreide internetsite: www.aquaflitz.nlTerug naar home

MERKENPAGINA VERZORGT INFO OVER ALLE MERKEN WATERBEDDEN

De informatie over waterbedden is zowel landelijk als per provincie.

U vindt merkinformatie en leveranciers waterbedden uit de volgende provincies:
Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord Holland Zuid Holland Zeeland Brabant Limburg
De meeste waterbedden worden verkocht in de plaatsen:
Assen Groningen den Haag Amsterdam Utrecht Rotterdam Maastricht Leiden Zwolle Lelystad Almere Eindhoven Deventer Geleen den Bosch Emmen Hoogeveen