Liften
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Axess liften

www.axessliften.nl

Axess Liften B.V. is fabrikant van een compleet programma personen- en goederenliften. Axess is met name gespecialiseerd in het op eenvoudige wijze plaatsen van liften in bestaande gebouwen. Zo zijn voor de meeste lifttypes een liftput en uitloop boven de schacht niet nodig en kan de schacht zelf worden meegeleverd. Het hoofdkantoor van Axess Liften staat in Barneveld, de productievestiging voor de goederen- en woonhuisliften is gevestigd in Lelystad. Verder heeft Axess filialen in Duitsland en BelgiŽ

Coopman liften

www.coopman.be

Coopman Liften nv is de grootste Belgische zelfstandige en onafhankelijke liftconstructeur en -installateur. Sedert 50 jaar genieten onze klanten van kwaliteitsliften en een vlotte samenwerking. Alle liften worden ontworpen en geproduceerd in ons eigen productieatelier met de meest moderne productietechnieken.

Lakeman liften

www.lakeman.nl

Liften- en Machinefabriek Lakeman b.v. is in 1911 aangevangen als constructiebedrijf. In de decennia erna heeft het bedrijf zich ontwikkeld van machinefabriek tot fabrikant en leverancier van liftinstallaties. Lakeman Liften opereert reeds vijftig jaar op de liftenmarkt en specialiseert zich met name op het gebied van liftinstallaties waaraan afwijkende wensen, eisen en maatvoering zijn verbonden. Deze flexibiliteit wordt mogelijk gemaakt doordat nagenoeg alle onderdelen binnen het eigen bedrijf worden geproduceerd.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren