Beveiliging
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Alarminstallaties
 Bewaking - Surveillance
 Bliksembeveiliging
 Brandbeveiliging
 Fabrikanten
 Inbraakwering
Tekst en foto's aangeleverd door:
EuropeSecurity

EuropeSecurity
Marconiweg 6
7591 HH Denekamp
0541-352952
info@europesecurity.eu
www.europesecurity.eu


Wie is EuropeSecurity?

EuropeSecurity is een technologisch beveiliging bedrijf dat opereert zowel in de zakelijke als in de particuliere sector en houdt zich specifiek bezig met het leveren en installeren van een uitgebreid assortiment producten en diensten op het gebied van inbraak detectie systemen, brandbeveiliging, camera identificatie-observatie systemen, kluizen & safes en intercomsystemen.
Daarnaast levert EuropeSecurity in geheel nederland service en onderhoudsdiensten.
Waarom kiest u voor EuropeSecurity?
Bij EuropeSecurity is de klant de koning.
Een snelle landelijke service wordt geboden.
De communicatielijnen zijn kort en direct.
We worden vaak gekopieerd. 
no-nonsense levering.
De prijs is eerlijk en concurrerend.
We werken alléén met kwaliteitsproducten. 
Wij staan garant voor een jarenlange ervaring.
Bij EuropeSecurity is advies gratis. EuropeSecurity heeft reeds gewerkt voor onder andere McDonald's, Hoofdvaart college, Ultrasun, Friesland foods, Roto Smeets, Livera, COACH, Delta Loyd, CBR, Dinkelborgh woonmaatschappij, de Block, GTI

Brandbeveiliging, slaapt u al veilig?

Vaak is men beter tegen inbraak beveiligd dan tegen brand. Terwijl brand meer schade opleverd dan een gemiddelde inbraak. Brand is allesverwoestend.

Tijdige branddetectie
Een tijdige signalering van een beginnende brand is dan ook van onschatbaar belang. Wij ontwerpen, leveren en installeren systemen voor branddetectie. Hiermee wordt een brand snel gedetecteerd, al dan niet automatisch of door middel van de beste brandmelder 'de mens', waarna onze systemen onmiddellijk alarm slaan bij de brandweer. Brand wordt zo in de kiem gesmoord.
Beperk de schade en het risico
De schade aan uw pand en goederen blijft daardoor beperkt. Uw medewerkers lopen niet meer risico dan nodig is. Hoeveel brandgevaar loopt u zelf?


Brandveilig wonen, 
Hoe brandveilig is uw huis, doe hier de brand test.


Brandveilig ondernemen,
Om u te helpen uw onderneming brandveilig te maken, is de cd-rom ‘Brandveilig Ondernemen’ ontwikkeld. Met deze interactieve checklist kunt u uw hele onderneming nalopen en alles te weten te komen over brandveiligheid en brand beveiliging.


Inbraak detectie | alarm systeem


'Welterusten!'


EuropeSecurity is een borg, door het NCP erkend technisch beveiliging bedrijf. Waarbij wij uw alarminstallatie certificeren en onderhouden conform deze strenge richtlijn welke geaccordeerd is door de overheid en verzekering maatschappijen. 
 
Door onze ervaring als specialist op het gebied van inbraak detectie, staan wij garant voor een deskundig beveiligingsplan. Elk inbraak detectie-systeem is immers uniek. Wij hebben speciaal aandacht voor uw persoonlijke wensen, altijd conform de borg beveiliging richtlijn. 
De alarm systemen worden aangelegd, geinstalleerd door onze eigen vakbekwame monteurs. 

Vraag ook naar onze aantrekkelijke huurkoop-lease voorwaarden! 


Wij bieden met de Guardall professionele inbraak detectie systemen, een zeer hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs. Geen wonder dat al velen voor de systemen van EuropeSecurity kozen. 


 
Alarmgevers:
sirene - flits - ISDN kiezer - PSTN kiezer - GSM kiezer - ADSL - GPRS - digi access - AL 1 - AL 2 - AL 3 - mistgenerator 

Detectoren: 
passief infra-rood - pir/radar - glasbreuk - magneetcontact - radar - ultrasonoor - trildetectie - gronddetectie - actief infra-rood - overval beveiliging - agressie signalering - brandmelders - draadloze detectie 


meldkamers: 
SMC-alarmcentrale - Europac-alarmcentrale
EuropeSecurity: uw partner in Beveiliging, Alarminstallaties en Camerabewaking

Wij bieden een zeer uitgebreid pakket van knowhow en ervaring op het gebied van camera bewaking, identificatie, observatie en registratie systemen. Maak ook een afspraak met één van onze adviseurs voor een deskundig advies op maat. Er is altijd een systeem voor uw wensen en uw financiële situatie. Een camera observatie systeem is immers altijd duurder dan u verwacht. Voor een eerlijk en goed advies staan wij daarom garant. 


Nieuw, zijn de 360 graden camera's. U kunt live en achteraf 360 graden door het opgenomen beeld rond kijken. Dit is camera observatie ten top. 
Camera's: zwart/wit - kleur - dag/nacht - dome - TCP/IP camera's
Monitoren: zwart/wit - kleur - flatscreen - TFT - plasma
Recorders: - harddisk - client/server systemen
Diversen: switchers - multyplexer - matrix - transmissie - TCP/IP

Vraag naar onze aantrekkelijke huurkoop-lease voorwaarden!
Nieuwste technieken en innovatie:
DSS server board, Gigabyte moederboard en capture card in één systeem.
Deze techniek heeft een aantal voordelen ten opzichte van de huidige systemen. De snelheid is fors hoger, beeldkwaliteit beter en de temperatuur cq verbruik van de voeding is lager.
Met de recorders van EuropeSecurity is het mogelijk transactie-informatie van geldautomaten, kassa's en bedrijfsprocessen, samen met de beeldinformatie weer te geven. Beelden kunnen d.m.v. het transactienummer teruggehaald worden. Ook kenteken registratie, vlam detectie, missing objects en achtergelaten objecten kunnen gesignaleerd worden.

Leverancier van een uitgebreid assortiment producten en diensten op het gebied van inbraak detectie systemen, brandbeveiliging, camera identificatie-observatie systemen, kluizen & safes en intercomsystemen in:
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant
Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Populaire steden waar onze beveiligings en alarmproducten naar toe gaan :
Assen Groningen Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Haarlem Arnhem Breda Den Bosch Maastricht Zwolle Leeuwarden


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren