Brandvertraging
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Brandvertraging
 Fabrikanten
Tekst en foto's aangeleverd door:
Braverte

Braverte
De Noesten 5a
9431TC WESTERBORK
0593-333042
info@braverte.nl
www.braverte.nl


Brandvertragers, brandbeveiliging en brandvertragende productenBraverte heeft een goede reputatie als het gaat om brandwerend maken door eigen techniek.(verf). In samenwerking met Tikkurila Coatings levert Braverte B.V. complete verfsystemen voor applicatie in shop (stralerij) en op de bouwplaats. De maximale brandbescherming is 120 minuten en hiervoor heeft Braverte de beschikking over de Nonfire S104 voor het beschermen van staal en de Pyroplast HW Transparant voor beschermen van hout. De Nonfire S104 is getest volgens de NEN 6072 en op verzoek kunt u een testrapport van de brandvertraging bij ons ontvangen. De Pyroplast is getest volgens de Duitse Din 4101 norm en voldoet aan de Duitse B1 norm voor brandwering.

Braverte en Tikkurilla Coatings verstrekken na applicatie en goedkeuring een certificaat waarin wordt gegarandeerd dat de verf is aangebracht zoals berekend en zal voldoen voor brandwering.

Brandwerend Aftimmeren

In samenwerking met Fipro is Braverte in staat om de staalconstructies brandwerend af te timmeren. De brandwerende plaat Fipro, Mansard en Thermacor S worden vakkundig aangebracht door de specialisten van Braverte. Of het nu gaat om een brandwerend plafond of een wand, Braverte kan u de oplossingen hiervoor aanreiken.Brandveilig is ons concept.
WWW.BRAVERTE.NL

Brandvertragers, brandbeveiliging en brandvertragende productenAlle montagebedrijven van wand en dakbeplating weten het. Een diepe kras in een plaat betekend het weer gedeeltelijk verwijderen van de wand- of dakbeplating en het vernieuwen van de beschadigde plaat. Niet ongebruikelijk is ook dat het hier om een aanzienlijke onverwachte kosten post kan gaan.

Braverte B.V. brengt in samenwerking met Tikkurila Coatings een profesioneel reparatiesysteem op de markt. Dit systeem bestaat uit een primer met daarover een aflak. Deze twee verftypes zijn speciaal ontwikkeld voor de verschillende types wand en dakbeplating.

Het verfsysteem is getest door Corus en wordt dan ook door Corus als reparatiesysteem voorgeschreven.

Er bestaan verschillende soorten coating voor wand- en dakbeplating. Bijvoorbeeld Plastisols, PVF2, Siliconen Polyester, Polyester enz. Braverte beschikt met het verfsysteem over een goed toepasbare reparatietechniek. Naast reparatie is verkleuring, onthechting, kleurverschillen, veroudering enz. ook een reden om de beplating bij te werken of te vervangen. In zeer veel gevallen zou het een goedkopere oplossing zijn indien er een goedgekeurd verfsysteem zou worden toegepast. Het voorkomt vaak het stil leggen van productie-eenheden en verdere bijkomende onverwachte kosten
WWW.BRAVERTE.NL


Brandvertragers, brandbeveiliging en brandvertragende productenImpregneer vloeistof voor kunstplanten en bloemen

Naar aanleiding van diverse vragen vanuit de horeca over het vlamdovend maken van kunst bloemen en planten heeft Bion in samenwerking met Braverte een vlamdovend (brandvertragend)impregneermiddel ontwikkeld voor kunst bloemen en planten
WWW.BRAVERTE.NL

Brandvertragers, brandbeveiliging en brandvertragende productenTemadur 50 is een tweecomponenten zijdeglans polyurethaan aflak. Uitstekend weers en mechanisch bestendig. Eindcoating in combinatie met polyurethaan en epoxy primers op metaal en kunststofproducten, alsmede als finish voor de meubelindustrie. Toepasbaar als 'one coat system' op voorbehandelde non-ferro metalen en sendzimir. Goede krasvastheid. Luchtdrogend en moffelbaar. Electrostatisch verwerkbaar. Een duurzame, makkelijk schoon te maken en niet poederende topcoat met goed glans en kleurbehoud. Aanbevolen voor transport en sleepapparatuur, buitenkant van opslagtanks, stalen frames en andere stalen constructies, machines en uitrustingen.

Temadur 90

Temadur 90 is een tweecomponenten glanzende polyurethaan coating. Uitstekend weers- en mechanisch bestendig. Aanbevolen als een glanzende topcoat voor epoysystemen blootgesteld aan weers en/of chemische invloeden. Een duurzame, makkelijk schoon te maken en niet poederende topcoat met goed glansen kleurbehoud. Aanbevolen voor transport en sleepapparatuur, buitenkant van opslagtanks, stalen frames en andere stalen constructies, machines en uitrustingen.

Temacoat GF

Temacoat GF is een 2 componenten, polyamide epoxy primer. Word toegepast als primer op staal, aluminium en zinc oppervlaktes in epoxy en polyurethane systeem, wanneer er een hoge verwachting van het uiterlijk word verwacht. Aanbevolen voor agrarische machines, en andere machines en toebehoren.

Fontecryl 50

Fontecryl 50 is een watergedragen sneldrogende zijdeglans acrylaat aflak. Aanbevolen voor stalen constructies, machines en installaties. Voor binnen en buitentoepassingen. Niet geschikt voor immersie en continue vochtbelasting. Goede glans en kleurbehoud bij klimatologische belasting. Dompelen mogelijk.

Dus voor al uw vragen op het gebied van brandveiligheid , brandwering , brandvertraging en brandimpregnering bent u bij Braverte te Westerbork aan het juiste adres.Braverte brandveiligheid , brandwering , brandvertraging en brandimpregnering werkt in de volgende provincies: Groningen Friesland Drenthe Overijsel Gelderland Flevoland Utrecht Noord Holland Zuid Holland Brabant Zeeland Limburg
WWW.BRAVERTE.NLTerug naar home

MERKENPAGINA VERZORGT INFO OVER BRANDVERTRAGING en BRANDBEVEILIGING

De informatie over brandvertraging en brandvertragingsproducten is zowel landelijk als per provincie.

U vindt brandvertragingsmiddelen en leveranciers uit de volgende provincies:
Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord Holland Zuid Holland Zeeland Brabant Limburg

Brandvertraging en brandbeveiliging worden het meest geleverd in de volgende plaatsen:

Assen Groningen den Haag Amsterdam Utrecht Rotterdam Maastricht Leiden Zwolle Lelystad Almere Eindhoven Deventer Geleen den Bosch Emmen Hoogeveen