Hekwerken
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
ABC hekwerk

www.abchekwerk.nl

ABC Hekwerk is dť specialist voor een uitgebreid pakket aan hekwerksystemen en oplossingen voor het beveiligen van percelen, terreinen en gebouwen. Ook voor innovatieve elektronische systemen voor detectie en toegangscontrole is ABC Hekwerk uw professionele partner.
ABC Hekwerk beschikt over een groot aantal zelfstandige vestigingen in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Er is dus altijd een vestiging bij u in de omgeving.

B&G hekwerk

www.bghekwerk.be

B&G Nederland is een toonaangevende speler in de markt van hekwerk en geÔntegreerde beveiligingsoplossingen. Vanuit het hoofdkantoor in Best wordt gewerkt voor uiteenlopende opdrachtgevers in Nederland en door heel Europa. Naast advisering en verkoop is ook de moderne productiefaciliteit van 13.500 vierkante meter hier gevestigd. Onze sterke marktpositie hebben wij in de afgelopen 40 jaar zorgvuldig opgebouwd door goed te luisteren naar de markt en de klant steeds centraal te stellen.


Elreka hekwerken

www.elreka.nl


Een modern bedrijf met een produktieoppervlak met niet minder dan 4000 m2. Er wordt gewerkt met eigen ontwikkelde produktietechnieken, waardoor standaard en maatwerk naast elkaar geleverd kan worden, zoals industriŽle spijlenhekwerken, draai- en schuifpoorten en sierhekwerken in vele varianten die helemaal volgens uw wensen vervaardigd worden.
Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren