Vloerenbedrijven
Warme en geluids-isolerende vloeren


Geluid en warmte isolerende parket en planken vloeren


 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Parkethuis Stiens Vloeren

www.parkethuisstiens.nl/

Door het uitgebreide assortiment vindt u bij het Parkethuis vast de vloer die u zoekt. Het leveringsprogramma loopt uiteen van de ambachtelijke vloeren, zoals parket tot de meer modernere vloeren, bijvoorbeeld de marmofloor.

De oprichters van het bedrijf hebben meer dan 20 jaar ervaring in de branche en kunnen voor iedere situatie een gedegen advies geven. Door deze ervaring heeft zich een bijzondere specialisatie ontwikkeld, namelijk leggen van patroonvloeren. Iets dat een grote mate van vakmanschap vraagt en waar in de showroom prachtige voorbeelden van liggen

Wat vakmanschap inhoudt merkt u als u Parkethuis Stiens over de vloer krijgt. Zij controleren hoe vlak een vloer is, bepalen de vochtigheid van de ondervloer en adviseren welke vloer in uw situatie het beste is.

Parkethuis Stiens staat bekend om hun goede service. Voor het onderhoud van uw vloer is er een ruim aanbod onderhoudsmiddelen en eventuele klachten worden snel en adequaat opgelost.

Klik hier voor onze acties

Prestoquartz Vloeren

www.prestoquartz.com

Een Prestoquartz grindvloer is de ideale basis voor ieder interieur.
Door de écht persoonlijke benadering van Gerritzen Prestoquartz krijgt u gegarandeerd een optimaal advies welke volledig op uw wensen is afgestemd...
Advies over alle facetten van de woongrindvloeren, van kwaliteit tot dessins, van vloerverwarming tot onderhoud.
Onze grindvloeren voldoen aan het keurmerk Vloerkeur
Stichting Vloerkeur is een onafhankelijke organisatie die ca. 70 professionele vloerenbedrijven heeft erkend. Deze vloerenbedrijven staan garant voor een hoog kwaliteitsniveau.


Pruysen Vloeren

www.pruysenparket.nl/

Sinds 1987 draait het bij ons familiebedrijf om houten vloeren
in combinatie met service, kwaliteit en vakmanschap.
Bij Pruysen Parket vindt u steeds een actueel aanbod in
parket, planken, laminaat en kurkvloeren. Onze adviseurs
geven u een deskundig advies, passend bij ieder budget en woonidee.

U kunt uw vloer laten plaatsen door onze vakkundig leggers of
zelf plaatsen aan de hand van onze uitgebreide leginstructie.
Daarna kunt u natuurlijk rekenen op een perfecte garantie en degelijke nazorg.

Pruysen Parket is lid van ParketGroep Nederland en een door
het CBW branche-erkende winkel, hetgeen u extra zekerheid biedt


Saens Parkethuys Vloeren

www.parkethuys.com/

Voor stijlvolle en ambachtelijke vloeren, gelegd door vaklui met ruim 20 jaar ervaring. Keuze uit vele hout-soorten en motieven volgens de laatste trends gelegd zoals het populaire visgraatmotief of de op het moment zo gewilde 'verouderde' vloeren.
Maar uiteraard ook voor een massieve plankenvloer, lamelparket of laminaat kunt u terecht bij 't Saense Parkethuys, in de Dorpstraat in Assendelft.

Onze specialisten leveren geen snel gelegde, zwevende vloeren, maar vloeren die een leven lang meegaan. Niet voor niets is 't Saense Parkethuys erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen; een kwaliteitskeurmerk dat staat voor harde garantie en heldere dienstverlening.

Ruim de helft van de vloeren die door 't Saense Parkethuys wordt geleverd is het gevolg van mond-tot-mondreclame. Een duidelijk teken dat het met de kwaliteit en de service wel goed zit.


Klik hier voor onze aanbiedingen

Scholten Vloeren

www.tonscholten.nl

Hét gerenommeerde bedrijf dat al ruim 30 jaar een begrip is in Noord-Holland en ver daarbuiten. Hét adres voor het ontwerpen, inrichten én installeren van complete badkamers en mooie vloeren. Altijd op de hoogte van de nieuwste trends.
15.000 m2 wand- en vloertegels op voorraad!
Méér dan 65 inspirerende badkamers, méér dan 400 vloeren te zien, te voelen en te belopen.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren