Kantoor-bedrijfsmeubelen
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Tekst en foto's aangeleverd door:
DESKO

DESKO
Herwijk 12
1046 BC Amsterdam
020-4801020
info@desko.nl
www.desko.nl


HET ADRES VOOR GEBRUIKT KANTOORMEUBILAIR IN NIEUWSTAAT !

Desko is specialist op het gebied van werkplekinrichting en is u graag van dienst met advies en ideeŽn om uw werkomgeving zo efficiŽnt mogelijk in te richten. Van functioneel kantoormeubilair tot design inrichting waarmee uw kantoor een geheel eigen sfeer krijgt.

Desko levert hoogwaardig gebruikt kantoormeubilair tegen een betaalbare prijs. Het meubilair is gebruikt maar wordt uiteraard voor de verkoop gecontroleerd en grondig gereinigd.

Met de uniforme Desko lijn, bestaande uit een breed assortiment bureauís, vergaderopstellingen, kantine- inrichting, zithoekmeubilair en archiefoplossingen, creŽert u een professionele uitstraling. En tevens heeft Desko voor de aankleding van uw werkplek verschillende oplossingenÖ..
of het nu gaat om een kapstok, papierbak of vitrinekast. Maar ook voor allerlei soorten kantoorbenodigdheden zoals bijvoorbeeld pennen, stiften, papier en cartridges kunt u terecht bij Desko.

Bij Desko vindt u tevens kantoorinrichtingen van de merken Ahrend, Gispen, Samas, Fritz Hansen, Steelcase en ICF. Maar ook hebben wij de stijlvolle ergonomische bureaustoelen van Herman Miller en Comforto in onze collectie.


Het inrichten van uw kantoor wordt nog eenvoudiger want ook voor vloerbedekking biedt Desko uitkomst. Desko levert tapijttegels van o.a. Desso, Interface/Heuga en Domo voor een aantrekkelijke prijs. Met meer dan 100.000 m2 op voorraad zijn veel van deze tapijttegels direct leverbaar.

Desko en het milieu

Voordat het gebruikte meubilair in de verkoop gaat, wordt het grondig gereinigd waardoor het niet van nieuw te onderscheiden is. Door het meubilair op deze manier een tweede leven te geven, is het niet alleen prijstechnisch interessant voor de klant maar komt het ook indirect ten goede aan het milieu. Het meubilair gaat immers langer mee en wordt minder snel afgeschreven waardoor het minder snel als afval verwerkt wordt.

Desko heeft met de verkoop van gebruikt meubilair de intentie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en houdt bij de bedrijfsvoering rekening met het milieu. Zo worden de onderstellen van bureauís en stoelen, wanneer deze niet meer geschikt zijn voor de verkoop, als oud ijzer verwerkt en worden onderdelen, indien mogelijk, opnieuw gebruikt. Maar ook wordt bij het vervoeren van het meubilair zoveel mogelijk gebruik gemaakt van hout en stof als beschermingsmateriaal.

Bij Desko kunt u tevens terecht voor Cradle to Cradle (C2C) producten. Deze C2C producten worden gemaakt van volledig afbreekbare materialen, die steeds weer teruggegeven kunnen worden aan technische of biologische kringlopen. Op die manier wordt afval weer voedsel en blijven materialen eindeloos herbruikbaar. Desko heeft diverse C2C producten in het assortiment streeft ernaar om in de komende jaren steeds meer Cradle 2 Cradle producten te kunnen aanbieden.


Service en garantie

Desko Office Outlet, kan binnen 24 uur gebruikt kantoormeubilair leveren en plaatsen. Daarnaast biedt Desko reparatie- en omruilservice maar ook voor tijdelijke oplossingen kunt u bij ons terecht. Desko geeft tevens twee jaar kwaliteitsgarantie op gebruikt meubilair.

Voor ons totale aanbod en produktinfo kunt u terecht op de site www.desko.nl. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of advies op maat, onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 020 - 480 10 20 of 0299 Ė 477 616 of via de mail info@desko.nl.

Bezoek ook onze showroom in Amsterdam of Purmerend, geopend op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag op afspraak.

Desko en de maatschappij

Desko is niet alleen maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen door rekening te houden met de effecten van de bedrijfsactiviteiten op het milieu maar ook draagt Desko de sport een warm hart toe. Sport is niet alleen een populaire vorm van vrijetijdsbesteding maar is ook van wezenlijk belang voor de samenleving. Sport verbetert de gezondheid, vergroot de samenhang en de binding van de maatschappij en (top)sport is een bron van nationale trots en uitstraling.
Desko ondersteunt dan ook de volgende sportverenigingen; zaalvoetbalvereniging Veerhuys, voetbalvereniging Purmersteijn en ijshockeyclub Amstel Tijgers.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren