Hotels
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Fletcher hotel group

www.fletcher.nl

Bij de Fletcher Hotel Group vindt u hotels op de mooiste locaties in Nederland. Voor goedkope Last Minutes en hotelarrangementen bent u bij Fletcher aan het juiste adres.


Hotelspecials

www.hotelspecials.nl

Als innovatieve Leisure Specialist maken we van korte vakanties en uitstapjes een belevenis! We bieden een verrassend en inspirerend product aan tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen we door de verwachtingen van onze klanten bij het vinden, boeken en beleven te overtreffen en gebruik te maken van de kracht van onze verschillende labels.

Van der Valk

www.vandervalk.nl

In 1939 begonnen Martien en Rie van der Valk samen een restaurant in Voorschoten. Met hard werken en een gastvrije, huiselijke aanpak werd hun eigen zaak een succes. In de jaren na de tweede wereldoorlog bouwden zij samen met hun 11 kinderen een aantal restaurants. Inmiddels is het bedrijf door hun kleinkinderen en achterkleinkinderen uitgebouwd tot het grootste horeca concern van Nederland met 56 vestigingen en nog eens 25 hotels in landen verspreid over de hele wereld. Nog steeds is de visie op gastvrijheid van Martien en Rie de basis van de succesvolle “Van der Valk-formule”. Hun instelling en ondernemersgeest is een voorbeeld voor jongere generaties “Valken”.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren