Kurk
wARMTE EN GELUIDSISOLERENDE PARKET EN HOUTEN VLOEREN Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Articorq Kurkvloer-kurkvloeren

www.articorq.nl/

Kurkvloeren voor sfeer en warmte in uw interieur
Na gedane arbeid is het goed vertoeven op Articorq's kurkvloer 'Touch of Nature'!

Decork Kurkvloer Kurkvloeren

www.decork.nl/

D�cork kURKVLOEREN is een inkoopcombinatie van kurkspeciaalzaken in Nederland en Duitsland. In Nederland zijn er momenteel 13 vestigingen. De eerste vestiging startte in 1975 in Amsterdam, waarna snel andere ondernemers volgden die de voordelen van het natuurproduct KURK zo voordelig mogelijk op de markt wilden zetten. Binnen de organisatie zijn zo'n 50 personen werkzaam die voor het leeuwendeel zelf verantwoordelijk zijn voor hun vestiging. Deze eigen verantwoordelijkheid als zelfstandig ondernemer staat garant voor een optimaal vakmanschap en een hoog service-level. De overheadkosten voor dit gezamenlijk vakmanschap zijn bewust laag gehouden, maar tegelijkertijd wordt er goed en in nauw overleg samengewerkt tussen de verschillende vestigingen.

Santana Kurkvloer Kurkvloeren

www.santana.be/

We zijn erg trots op ons product kurkvloeren. We tonen het graag en vertellen er met liefde over.Voor uw kurkvloer bent u bij ons op het juiste adres.

Wicanders Kurkvloer Kurkvloeren

www.wicanders.com/client/skins/geral.asp

WICANDERS presenteert een uitgebreid assortiment van kleurrijke kurkvloeren. In deze collectie vindt u stijlen, ontwerpen en kleuren die harmonie zullen brengen tussen verschillende omgevingen, inrichtingen en meubilair in elk huis. Door het combineren van stijl tezamen met de natuurlijke voordelen van kurk, biedt WICANDERS revolutionaire kurkvloeren waar geen andere vloer tegenop kan.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren