Kantoor-bedrijfsmeubelen
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
ACTIU

www.werkplekmeubilair.nl

VANDENBERG kantoormeubilair is producent, importeur, agent en leverancier van kantoormeubilair.
De belangrijkste producten: 24 uurs bureaustoel, balies, cad-camtafels, callcenter meubilair, computerkast, directiemeubilair, elektrisch verstelbare tafels, flexwerkplek, home office, hoogte verstelbare tafels, kantoorschermen, kantine-stoelen tafels, kasten, meldkamerstoelen, koffiekast, hoog-laagtafels, restaurantstoelen, schoolmeubilair, systeemmeubilair, systeemmeubelen, thuiswerkplek, vergader stoelen en tafels.
Wij leveren producten om de (kantoor) werkplek op een zo ergonomisch mogelijke wijze te realiseren. Onze merken zijn: Actiu, Danflex, FM, GGI, Gutmann, Job for office, Klenk en Workware.


Klik hier voor onze showroomopruiming

Ahrend Kantoor-bedrijfsmeubelen

www.ahrend.com

Ahrend Inrichten is een internationale toonaangevende partner voor de realisatie van uw inrichting. Wij realiseren de gewenste werkomgeving met een doordacht aanbod van inrichtingsadvies, full-service en meubels die hoogwaardig en tijdloos design combineren met functionaliteit, ergonomie en kwaliteit.


Amerland

www.amerland.nl/

De ideale werkplek. Het werk van Amerland

Amerland is een Nederlandse producent van kantoormeubilair. Een pro-actieve producent die verder kijkt dan de ontwerptafel en de productiehal. Onze mensen staan met beide benen in de dagelijkse praktijk. Door intensief samen te werken met ergonomen, dealers en eindgebruikers komen zij tot oplossingen waarmee aan de wensen en eisen van organisaties en hun werknemers wordt voldaan.

Zakelijk meubilair is een breed begrip. Dat kunt u al zien aan de meubellijnen van Amerland. Bijzondere lijnen die getuigen van een eigentijdse visie op de werkplek. Een visie waarin ergonomie, flexibiliteit en vormgeving centraal staan.

ArtifortKantoor en bedrijfsmeubelen
Door fabrikant in te vullen

BomefaKantoor Bedrijfsmeubelen
Door fabrikant in te vullen

Brink

www.beleefbrink.nl/

BeleefBrink!

En vanaf nu ook: BeleefBrink! BeleefZorg!

De palletstellingen zijn omgetoverd tot een zorgshowroom met inrichtingen voor elke instelling die zich bezig houdt met zorg. Wij ontvangen u graag om het resultaat te laten zien.


BuloKantoor Bedrijfsmeubelen
Door fabrikant in te vullen

CasteleynKantoor Bedrijfsmeubelen
Door fabrikant in te vullen

ComfortoKantoor Bedrijfsmeubelen
Door fabrikant in te vullen

DanflexKantoor Bedrijfsmeubelen
Door fabrikant in te vullen

Dauphin

www.dauphin.nl/

De succesvolle ontwikkeling van ons bedrijf berust op het samenspel van vele factoren, maar vooral op het engagement van onze medewerksters en medewerkers. Facts and Figures alsmede certificaten zijn een bewijs van het goede werk dat we samen doen. En nieuwe uitdagingen laten bij ons ook steeds weer interessante banen ontstaan. Tot de mooie dingen van het leven rekenen wij en passant ook de activiteiten op het gebied van cultuurpromotie en vooral ons enthousiasme voor nobele oude voertuigen

Emmein Kantoor BedrijfsmeubelenTekst volgt door fabrikant

Mexl Kantoor BedrijfsmeubelenKantoor Bedrijfsmeubelen
Door fabrikant in te vullen

Samas Kantoor BedrijfsmeubelenKantoor bedrijfsmeubelen
Door fabrikant in te vullen


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren