Bouwmachines
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Bouwma

www.bouwma.nl

Service in de breedste zin van het woord, daar gaat het om bij Bouwma Bouwmachines b.v. En dat betekent meer dan perfect uitgevoerde reparaties, servicebeurten, keuringen of het vervangen van onderdelen. Snelle bereikbaarheid en aanwezigheid ter plekke van onze vakbekwame monteurs en lage onderhoudskosten zijn minstens zo belangrijk. Daarbij spreekt Bouwma de taal van de bouwnijverheid. En dat betekent duidelijke taal voor kenners.


Bouwmachines zoetemeer b.v.

www.bouwmachines.nl

Bouwmachines Zoetermeer B.V. is al bijna 25 jaar importeur / groothandel in pneumatisch boor- en sloopgereedschap, rupsdumpers, mobiele en station-aire compressoren en alle toebehoren voor het hakken, boren en slopen.
Onze afnemers zijn onder andere betonboorbedrijven, sloop- en asbestsaneringsbedrijven, gevelrenovatiebedrijven, verhuurbedrijven van aannemersmaterieel en technische handelsondernemingen. Naast de levering van bovengenoemde apparatuur verzorgen wij de onderhoud en reparatie ervan

Reest Machines

www.reestmachines.nl

Reest Machines te Urk is totaalleverancier van : VEEGMACHINES - SCHROBMACHINES-VLOERREINIGINGSMACHINES. Ook verhuur machines met bedienend personeel. Onderdelenservice voor alle soorten veegmachines.

Klik hier om direct naar onze website te gaan


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren