Vloerverwarming
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
 Speedheat vloerverwarming Dealers
 WTH vloerverwarming Dealers
Speedheat

www.speedheat.nl

Vloerverwarming van Speedheat is extreem dun. Ongeveer 1 millimeter om precies te zijn, vergelijkbaar met een paperclip. Het is bovendien sterk, duurzaam en zelfregulerend. Dat laatste betekent dat het nooit te warm kan worden. Door deze, en nog een aantal andere unieke eigenschappen, is dit systeem bijna overal toepasbaar. Allereerst als bijverwarming, of als aanvulling op een bestaande warmtebron zoals centrale verwarming. En in tegenstelling tot wat vaak wordt verondersteld, kan het systeem ook dienst doen als hoofdverwarming. Dat stelt wel extra eisen aan het vermogen van het toe te passen systeem en de installatie.

Klik hier voor onze dealers

WTH Vloerverwarming

www.wth.nl


Welkom bij WTH!
Uw comfort, onze missie !
Vloerverwarming en –koeling zijn sterk in opmars! Iedereen kiest steeds vaker voor comfort. Geen wonder, want vloerverwarming en -koeling bieden het meest behaaglijke binnenklimaat. Er is zelfs wetenschappelijk bewijs dat dit systeem de ideale temperatuur het dichtst benadert. Op deze site vindt u als eindgebruiker alles over onze producten en diensten op het gebied van vloerverwarming en -koeling.

De voordelen van vloerverwarming en -koeling

Een temperatuur van 19 tot 20 graden verzorgt een zeer comfortabele gevoelswarmte;
Vloerverwarming is onzichtbaar en heeft geen hinderlijke radiatoren. Daarmee is het een esthetische aanwinst;
Vloerverwarming is gezonder en hygiënischer dan alternatieve systemen;
Mensen met allergieproblemen of astma-aandoeningen voelen zich aanmerkelijk beter in een ruimte die verwarmd wordt door vloerverwarming.


Klik hier voor onze dealers


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren