Saunas
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Tekst en foto's aangeleverd door:
TuintotaalNederland

TuintotaalNederland
Phileas Foggstraat 28
7825AK Emmen
0591-677665
info@tuintotaalnederland.nl
www.tuintotaalnederland.nl
TUINTOTAALNEDERLAND UW LEVERANCIER VAN BINNEN EN BUITEN SAUNA´SMet de trend van gezond leven is ons Wellness assortiment naast tuinhuizen en blokhutten een welkome aanvulling in uw tuin. In ons overdekt showterrein vindt u infrarood cabines, Finse sauna’s, whirlpools, Spa’s en een wellnesshop. Wij zijn dealer van o.a.: Tuindeco , Aquaworld, Badweelde, Waterair, JMJ , Pooltech.
WWW.TUINTOTAALNEDERLAND.NLVELE MODELLEN SAUNA´S EN ZWEMBADENTevens hebben wij een riant assortiment zwembaden, zowel inbouw als opbouw en verzorgen op vakkundige wijze de plaatsing en installatie van u zwembad.

Tuintotaal Nederland levert in de provincies Drenthe. Groningen, Friesland, Overijssel, Gelderland en ook door de rest van Nederland
WWW.TUINTOTAALNEDERLAND.NL
OVERDEKT BEKIJKEN VAN VAN SAUNA´S EN ZWEMBADENTuintotaalnederland heeft een compleet programma wellness en in onze overdekte showroom van meer dan 25.000 m2 is het dan ook heerlijk toeven.

Wij leveren uiteraard de authentieke Finse sauna, maar ook de infrarood warmtecabine, waarvoor in korte tijd al vele enthousiaste gebruikers gevonden zijn.

De aanschaf van een sauna of een infraroodcabine is iets heel persoonlijks. Het heeft alles te maken met Uw leefstijl, smaak en soms ook interieur. Het is een aanschaf waar U jaren mee vooruit moet kunnen en wij van Tuintotaalnederland kunnen u daar goed in adviseren.
WWW.TUINTOTAALNEDERLAND.NLLEVERING EN MONTAGE VAN SAUNA´S EN ZWEMBADEN BLOKHUTTEN EN TUINHUISJESOf het nu regent , hagelt of sneeuwt het is een genot om bij Tuintotaalnederland rond te dwalen en inspiratie op te doen. Een groot gedeelte van onze presentatie blokhutten , tuinhuizen en wellness is overdekt en koffie , thee of een drankje staan voor uw klaar. Wij hanteren dan ook de slogan ,,Een dagje Dierentuin Emmen en een uurtje Tuintotaalnederland,,
Leveranciers van SAUNA´S EN leverancier ZWEMBADEN in:
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant
Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Populaire steden waar onze zwembaden en sauna naar toe gaan:
Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Haarlem Arnhem Breda Den Bosch Maastricht Zwolle Leeuwarden

Locatie Emmen


Phileas Foggstraat 28
7825 AK Emmen
Tel: 0591 - 677 665
Fax: 0591 - 631 874
Maandag 08.00 - 17.00
Dinsdag 08.00 - 17.00
Woensdag 08.00 - 17.00
Donderdag 08.00 - 20.30
Vrijdag 08.00 - 17.00
Zaterdag 08.30 - 16.30
Zondag 13.30 - 16.00


WWW.TUINTOTAALNEDERLAND.NLTerug naar home

Warme en geluidsarme vloeren