Behang
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Ap eggink schilderwerken

www.apeggink.nl/

Bent u zelf altijd aan het stuntelen met behang? Ap Eggink Schilderwerken neemt die taak met plezier van u over

Brandeis

www.brandeis.nl

'Alles onder één dak' is ons motto.
En daarmee bedoelen wij: alles wat u nodig heeft onder het dak van uw huis of bedrijf.
verf, wandbekleding, gordijnen, voiles, plissé's, jaloezieën, Japanse zonwering, tapijt, vinyl en vitrages.

Molenaar

www.molenaar.nl

De organisatie van P.C.Molenaar b.v. kenmerkt zich door korte communicatielijnen. De vestiging Vlaardingen fungeert als hoofdvestiging en vanuit deze vestiging wordt de centrale distributie gedaan door Zuid Holland. De voorraad wordt automatisch bijgehouden en bestellingen naar de leveranciers worden 's nachts gegenereerd en na controle doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier die deze dan veelal binnen 24 uur aanlevert. De vestigingen staan on-line in verbinding met elkaar en kunnen zodoende alá minute kijken in de actuele voorraad en indien nodig interne bestellingen plaatsen.

Schildersbedrijf santing

www.schildersbedrijfsanting.nl/

Schildersbedrijf Santing is al sinds 1938 een begrip in de regio, de oorsprong ligt in Wapse, in 1962 is het bedrijf door mijn vader overgenomen van mijn grootvader en verhuisd naar Diever. Daar heeft vader het bedrijf tot 1995 gerund en moeder heeft daar tot 1992 een winkel gerund in schildersartikelen, in 1994 zijn wij in het bedrijf gekomen.
In maart 1997 hebben we het bedrijf van mijn broer in Westerbork overgenomen. Sindsdien werken we vanuit Diever en Westerbork, het kantoor zit in Westerbork en werken voor particulieren, woningstichtingen gemeenten instellingen en vereniging van eigenaren.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren