Tractoren
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters


Geluid en warmte isolerende parket en planken vloeren


 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Agco

www.agcocorp.com

door fabrikant in te vullen

Ahwi

www.ahwi.com

Door fabrikant in te vullen

Allischalmers

www.allischalmers.com

Door fabrikant in te vullen.

Antoniocarraro

www.antoniocarraro.it

Door fabrikant in te vullen.

Belarus

www.belarus-nederland.nl

Importeur van Russische traktoren.
tevens landbouwwerktuigen en gebruikte machines
wij leveren ook West Europese merken


Branson

www.bransontractor.com

Vandaag Branson Tractor Company is de verdeler van de V.S. voor de Compacte Tractoren Branson, die door Kukje Machinery Co., Ltd worden vervaardigd. van Korea. De Machines van Kukje zijn een verklaard bedrijf van ISO 9001 en landbouwmateriaal sinds 1968 vervaardigd.

Buhler

www.buhler.com

Door fabrikant in te vullen.

Case

www.caseih.com


Al meer dan 160 jaar de drijvende kracht voor de landbouw. In 1842 startten wij met het ontwikkelen van krachtige machines voor de landbouwsector, en sindsdien zijn wij voortdurend verder gegaan. In al die jaren hebben wij gekeken en geluisterd naar al wie de landbouw een warm hart toedraagt, net zoals wij. Om vervolgens uit die schat aan ervaring de nodige lessen te trekken. De uitstekende series tractoren, alenpersen, veldhakselaars, conventionele en Axial-Flow maaidorsers die Case IH u biedt, weerspiegelt de know-how van Case, International Harvester en David Brown, drie grote merken en producenten van landbouwmachines. Onze landbouwmachines bieden vermogen, productiviteit, betrouwbaarheid en prestaties; kenmerken die op de hedendaagse markt essentieel zijn voor de winstoptimalisatie van uw landbouwbedrijf.


Caterpillar

www.cat.com

Al 80 jaar is Caterpillar Inc. bezig met het bouwen van de infrastructuur van de wereld en, in samenwerking met haar wereldwijde dealernetwerk, met het bewerkstelligen van en duurzame verandering in alle werelddelen. Met de verkoop en inkomsten van US$30,25 miljard in 2004 loopt Caterpillar voorop in de technologie en is de meest vooraanstaande fabrikant ter wereld van bouw- en mijnbouwmaterieel, diesel- en aardgasmotoren en industriŽle gasturbines.

Claas

www.claas.com

Comfort, betrouwbaarheid, trekkracht, wendbaarheid, robuustheid, al deze Claas kwaliteiten zijn nu beschikbaar, gecombineerd met een groot vermogen tot 250 pk. Met de HYDROSTABLEģ-cabine, de Full Powershift-transmissie, de hefinrichting met 12 ton hefvermogen en een ultrakorte draaistraal, is de ATL»S de comfortabelste, veiligste en meest efficiŽnte trekker in zijn klasse

Daeyangmach

www.daeyangmach.com

DMC werd gevestigd op Jan.15 in 1987 op basis van zijn het oprichten filosofie. CreŽrend Betere Toekomst door de 'Ontwikkeling van de Technologie', 'Kwaliteitsbewaking', de 'Tevredenheid van de CliŽnt' als zuigelingsbedrijf op het landbouw & bouwgebied. Onze hoofdproducten zijn Minilader, de Lader van de Steunbalk, de Lader van het Wiel, Hoge Lader en Composter.

Deutz-fahr

www.deutz-fahr.de

Door Fabrikant in te vullen

Eicher

www.eicher-traktoren.de

Door fabrikant in te vullen

Eurotrac

www.eurotrac.nl

Door Fabrikant in te vullen.

Fendt

www.fendt.com

Door fabrikant in te vullen

Feng-shou

www.feng-shou.nl

Wij importeren en exporteren speciale smalspoor tracoren van 18 tot 30 PK

Wij leveren tegen zeer scherpe prijzen

Wij hebben dealers in diverse Europese landen


Ford

www.fordtractoren.nl

Henry Ford esperimenteerde in 1896 al in hoeverre zijn eerste wagen zonder paarden een landbouwwerktuig zou kunnen trekken. dit resulteerde de eerste ford, De Fordson F. sinsdien zijn er vele fordson en ford tractoren geproduceerd

Goldoni

www.goldoni.it

Door fabrikant in te vullen

HMT

www.hmti.com

Door Fabrikant in te vullen.

Hardydiesel

www.hardydiesel.com

Door fabrikant in te vullen.

Holder

www.holder-gmbh.com

Niet alleen dragen de flexibele gemeentelijke de voertuigtechniek maar ook technologie voor pesticiden, wijnbouw en greengrocery en bosbouw de naamhouder. Het Duitse traditionele bedrijf bewijst zijn bekwaamheid en innovatiemacht in elke ťťn van deze gebieden

Hurlimann

www.samedeutz-fahr.com

Het eigenlijke symbool van perfectie in mechanische en elektronische technologie; de naam HŁrlimann richt slechts zij die het beste willen. De aandacht aan detail, de uitzonderlijke comfortnormen en de afwerking zijn al deel van de erfenis die door dit Zwitserse bedrijf de hele geschiedenis door zijn lange wordt vertegenwoordigd. Het beeld van prestige zelf, dat op de landbouwindustrie wordt toegepast.

JCB

www.jcb.com

JCB is fabrikant van bouw- en landbouwmachines. JCB vervaardigt meer dan 130 verschillende modellen op vier continenten. JCB verkoopt ook een volledig programma machines en uitrusting.


John Deere

www.deere.com

160 jaar geleden zei John Deere: 'Ik zal nooit mijn naam op een product zetten dat niet het beste bevat dat ik in mij heb.' Tegenwoordig draagt een lange reeks betrouwbare machines nog steeds zijn naam. Van trekker, telescoopladers en maaidorsers tot ruwvoer-, spuit- en zaai-/plantmachines, ze zijn allemaal gemaakt met grootst mogelijke aandacht voor kwaliteit, voor een product waar u op kunt vertrouwen. Maar deze betrouwbaarheid gaat verder dan alleen onze groen en gele producten. Vandaag de dag zijn wij trots op dezelfde essentiŽle waarden als John Deere:

Kirovets

www.kirovets.com

Door fabrikant in te vullen.

Kubota

www.kubota.com

Bedrijf van Kubota van Japan werd gevestigd in 1890 en is een internationale merkleider met een nadruk bij het bijdragen tot de maatschappij door ecologisch compatibel materiaal aan te bieden dat wordt ontworpen geworden om levenskwaliteit te verbeteren. Het Bedrijf van Kubota heeft dochterondernemingen en filialen die vervaardiging en/of marktproducten die in meer dan 130 landen worden verkocht

Landini

www.landini.it

Door fabrikant in te vullen.

Linder

www.lindner-traktoren.at

Door fabrikant in te vullen.

Liptesk

www.ltz.lipetsk.ru

Het Joint-Stock Bedrijf 'de Installatie van de Tractor van Lipetsk' is ťťn van de grootste fabrikanten van tractoren in Rusland. het bedrijf heeft meer dan 1,5 miljoen tractoren van laat geproduceerd. Nu maakt de onderneming landbouwtrekkers gemeentelijke tractoren. en nog meer

Massey ferguson

www.masseyferguson.com

welkom bij Massey Ferguson. Onze buitengewone productopstelling biedt machines aan om elk type van landbouwverrichting in alle delen van de wereld aan te passen. Tractoren, oogst machines, instrumenten, gemeentelijke en tuinmachines, quad fietsen en materialen behandelingsmateriaal - allen dragen de MF stempels van hoogste prestaties.

New Holland

www.newholland.com


New Holland is een wereldleider inzake landbouwmachines en de onbetwiste Nummer 1 in de Benelux wat betreft traktoren en oogstmachines. Dit is geen toeval. Het productengamma is uitgebreid en beantwoordt aan de behoeften van alle gebruikerscategorieŽn. De hoge graad van kwaliteit en betrouwbaarheid en de permanente zorg voor productvernieuwing verzekeren dat het materiaal steeds aan de behoeften is aangepast.
Om de talrijke klanten en klantengroepenNomag

www.drive.to/normag

Door fabrikant in te vullen

Reform

www.reform-werke.at

De HERVORMING ontwikkelen zich en de markten innovatieve producten voor hoogste eisen bij: Heuvelige landschapsmechanisatie, gemeentelijke belangen die, intensieve cultuur van gazon, en en zeugtechnologie tuiniert modelleert.

Rehos

www.rehos.cz

Door fabrikant in te vullen.

Same

www.samedeutz-fahr.com

De traditionele naam, renowned voor veiligheid, betrouwbaarheids en prestatiesnormen, van ťťn generatie aan volgende. De globale dienst breidt zich goed voorbij de aankoop uit, die tot de Zelfde 'familie bijdraagt die', gebaseerd op geavanceerde technologie, een brede waaier van modellen, versies en combinaties, maar ook op een unieke verhouding van vertrouwen met de tractor en het tractorhandel drijven voelt

Saukville

www.saukvilletractor.com

Door fabrikant in te vullen

Schlueter

www.schlueter-trac.de

Door Fabrikant in te vullen

Shibaura

www.shibaura.com

SHIBAURA Multi tuin- en parkmachines

Shibaura producten: trekkers, maaiers, bosmaaiers hebben over een reeks van jaren een reputatie opgebouwd van pure kwaliteitsartikelen. In snel tempo wordt het programma uitgebreid en aangepast aan de wensen van de gebruikers in de diverse landen. Niet alleen bestaande productgroepen maar recentelijk ook voor nieuwe groepen als powertools (heggenscharen en bladblazers) en in het bijzonder maaiers. Zowel dieselzitmaaiers als professionele maaiers 21, 28 en 35 pk met wel zeer speciaal automatische vierwielaandrijving.

Steyer

www.steyr-traktoren.com

De massaproductie van STEYR-tractoren startte in 1947. Sindsdien is STEYR altijd de Oostenrijkse marktleider geweest in deze sector en heeft het bedrijf bijgevolg een aanzienlijke invloed gehad op de plaatselijke landbouw. De eerste STEYR-opraapwagen en de eerste vierwielaangedreven STEYR-tractor Ė een baanbrekend stukje techniek Ė werden in de jaren zestig geÔntroduceerd.

Unimog

www.unimog.nl

Wat maakt de Unimog nu zo bijzonder om er in Nederland een club voor op te richten? Is dat de uitstraling, de techniek, de terreinvaardigheid of de vele mogelijkheden? Waarschijnlijk is het de combinatie van deze factoren die de Unimog maken tot een gewild voertuig voor jong en oud. De een zal de Unimog puur hobbymatig gebruiken, terwijl de ander er zijn brood mee verdient. En zo zal voor de een de uitstraling en techniek belangrijk zijn en voor de ander de praktische mogelijkheden die het voertuig kent.


Ursus

www.ursus.com

Door fabrikant in te vullen.

Valpadana

www.valpadana.it

Door fabrikant in te vullen.

Valtra

www.valtra.com

Valtra is een tractorbedrijf dat zich ontwikkelt, markten en de dienstentractoren van het merk Valtra vervaardigt. Het bedrijf heeft tractoren sinds 1951 vervaardigd.

Yanmar

ymr01.yanmar.co.jp

De tractoren zijn het meest frequentry gebruikte stuk van landbouwmachines. Zij verstrekken macht voor zowel de mobiliteit als manipulatie van diverse essentiŽle instrumenten in bijlage.

Zetor

www.zetor.nl

Zetor is een Europese tractorfabrikant, gevestigd in TsjechiŽ. Men houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van kwaliteitstractoren. Zetor bestaat sinds 1946 en heeft in haar bestaan 1.1 miljoen tractoren geproduceerd. Er wordt naar ongeveer 80 landen over de hele wereld geexporteerd. Ondanks de zware concurrentie mag Zetor zich nog steeds zelfstandig noemen, een zeldzaamheid in de wereld van de landbouwmechanisatie.

Zts

www.zts-tees.sk

Door fabrikant in te vullen


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren