Computers
 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Dell

www.dell.nl

Dell-services vormen een breed aanbod van services waarmee u uw aankopen beschermt, uw systeem of netwerk start en met het volste vertrouwen uw Dell-producten gebruikt.


Fujitsu-siemens

www.fujitsu-siemens.nl

Als toonaangevend Europees IT-bedrijf dragen wij een zeer bijzondere verantwoordelijkheid. De kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze IT-producten en services zijn van cruciaal belang voor de productiviteit en het succes van onze klanten.
Wij hebben een sterke aanwezigheid in alle belangrijke markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika en voorzien in de wensen en behoeften van grote ondernemingen, het midden- en kleinbedrijf en particuliere gebruikers.Hewlett packard

www.hp.nl

HP is een wereldwijd leverancier van technologieoplossingen aan consumenten, bedrijven en instellingen. Het aanbod van HP bestrijkt vele terreinen: de IT-infrastructuur, pcs en toegangsapparatuur, wereldwijde services, imaging en printen voor consumenten, grote ondernemingen en het midden- en kleinbedrijf.

Intel

www.intel.nl

Intel is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in het maken van chips, moederborden, software en andere componenten van computers, computernetwerken en communicatiesystemen. Intel is met name bekend van de microprocessoren die in de meeste hedendaagse personal computers zitten: de 8086 structuur, die via de 286, 386 en 486 uitgegroeid is tot de Pentiums.

Toshiba

www.toshiba.nl

Toshiba producten staan bekend om hun betrouwbaarheid. Alle Toshiba notebooks en opties worden dan ook geleverd met uitgebreide garantievoorwaarden. Ze zijn gedekt door een kosteloze nationale, internationale of europese Carry-In of PickUp & Return garantie van 1, 2 of zelfs 3 jaar, afhankelijk van het product en model en ingaande op de datum van aankoop als nieuw.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren