FABRIKANTEN LAMINAAT
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 FABRIKANTEN LAMINAAT
 LAMINAAT WINKELS
 WEBSHOP LAMINAAT VLOEREN
Alloc Laminaat

www.alloc.nl

Laminaat

Alloc is al jarenlang een begrip als merk binnen de laminaatmarkt. Door het gebruik van een toplaag van HPL is het mogelijk vloeren te maken met een extreme slijtwaarde, die zich daardoor fysiek onderscheiden van andere grote laminaatmerken.

De HPL-toplaag is veel dikker dan de gangbare directlaminaten en biedt daardoor ook mogelijkheden voor speciale afwerkingen in de toplaag, zoals scheepsdekvloeren en diepere houtstructuren. Daarnaast kunnen de vloeren nog met een uiterst matte toplaag worden gemaakt, waardoor ze vrijwel niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren en tegelvloeren.

Klimaat

De ligging van de Alloc-fabriek in het natuurrijke Noorwegen zorgt voor een extra bewuste benadering van productiemethoden, recycling en keuze voor verdelers voor de export.

Alloc heeft een binnen de laminaatwereld unieke ISO-gecertificeerde werkwijze ontwikkeld om klanten inzicht te geven in de manier waarop met natuur en klimaat wordt omgegaan. Dit geeft de garantie dat de keuze voor een Alloc vloer ook een keuze voor de toekomst van onze kinderen is.Balterio Laminaat

www.balterio.com/home.php?con=eu&lang=nl

De Balta Groep is één van de belangrijkste producenten in Europa op het vlak van vloer -en muurbekleding.
Onze marktgerichte en creatieve collecties omvatten karpetten, kamerbreed tapijt, laminaat parket en behang.
Een dynamisch team van medewerkers en een klantgerichte strategie, verzekeren U een perfecte service, betrouwbaarheid en productkwaliteit.
Ontdek het ruime assortiment laminaat dat wij u kunnen aanbieden.

Berry Floor Laminaat

www.berryfloor.nl/home.php

Laminaat,laminaatvloer, laminaatplanken, laminaatparket... het maakt niet uit hoe u ze noemt, als ze maar van het merk Berry Floor zijn:
Laminaat met de naam Regency, Cottage, Tiles, Casa, Loft of Gallery, allemaal voorzien van het gepatenteerde lijmloze bevestigingssysteem BerryLOC®.
Perfecte, zwevende laminaat vloeren, makkelijk te onderhouden, met groef en/of houtstructuur, of met het uitzicht van echt parket.

Egger Laminaat

www.vivonature.com

De onderneming E.F.P. - EGGER Floor Products- werd in 1996 opgericht en ontwikkelde zich al snel tot een volwaardig lid van de onderneming EGGER. E.F.P. is om dit moment een van de leidende fabrikanten van laminaat in Europa met vestigingen in St. Johann in Tirol-Brilon- en Wismar. Onze investeringen in moderne produktietechnologie maken het mogelijk jaarlijks meer dan 35 miljoen m2 laminaat te produceren.

Lamett Laminaat

www.lamett.eu/nl/Home/

Lamett Laminaat is helemaal terug. En hoe. Het merk dat in de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw ongekend populair was, heeft twee nieuwe collecties op de markt gebracht: Club en Groove. Twee sfeervolle laminaat collecties die in totaal uit vijftien eigentijdse decorvarianten bestaan.

Pergo Laminaat

www.europe.pergo.com/

U hebt net een stap gezet. Niet echt op een Pergovloer, maar wel in de wereld van laminaat en Pergo. We hopen – als dat de bedoeling is - dat u hier inspiratie en ideeën opdoet voor de inrichting van uw huis. Of misschien wilt u alleen maar de verschillende pagina’s bekijken. In ieder geval heten wij u van harte welkom en hopen dat u zich niet verveelt en tot aanschaf van een pergo laminaat vloer zult overgaan


Quick Step Laminaat

www.quick-step.com/product.aspx?lang=nl&country=nl

De natuur met haar gevarieerd karakter is bij Quick-Step de grootste inspiratiebron. Bij de ontwikkeling van de hout- en steendesigns zorgt ze voortdurend voor nieuwe ideeën. Eik, beuk, kerse-, pere- of notelaar, esdoorn of tropische houtsoorten: Quick-Step garandeert je een laminaat vloer die perfect bij je persoonlijke smaak en stijl past.
Je houdt van een keramische of natuurstenen vloer, maar verkiest het plaatsingsgemak van het lijmloze Uniclic-systeem… Deze combinatie vind je bij de Quick•Step laminaat tegels: het natuurgetrouw uitzicht van tegels gecombineerd met alle voordelen van een Quick•Step laminaat vloer.

Witex Laminaat

www.witex.de/

Laminaat van het merk Witex. Van slaapkamer- tot projectkwaliteit. Met het loctec-systeem kan men de laminaat vloer eenvoudig en snel leggen zonder gebruik van lijm. Het soundprotect-systeem van een Witex laminaat vloer zorgt voor een optimale geluidsreductie.


Terug naar home

MERKENPAGINA VERZORGT INFO OVER PARKET, LAMINAAT EN HOUTEN VLOEREN

De informatie over PARKET EN LAMINAAT VLOEREN is zowel landelijk als per provincie.

U vindt PARKET em LAMINAAT leveranciers uit de volgende provincies:
Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord Holland Zuid Holland Zeeland Brabant Limburg

PARKET EN LAMINAAT VLOEREN worden het meest geleverd in de volgende plaatsen:

Assen Groningen den Haag Amsterdam Utrecht Rotterdam Maastricht Leiden Zwolle Lelystad Almere Eindhoven Deventer Geleen den Bosch Emmen Hoogeveen