Fabrikanten
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Fabrikanten
Brother

www.brother.nl

Brother startte in 1934 als klein bedrijfje in de stad Nagoya in Japan. De firma, opgericht door de 'brothers' Marayoshi en Yitsuichy Yasui, bracht als eerste product op de markt een speciale trapnaaimachine voor het naaien van strooien hoeden... Vandaag de dag produceert Brother naast vele andere producten onder andere: laser-, kleuren laser-, en matrixprinters, donorrol- en laserfaxen, laser en kleuren inkjet multi-function-centers, beletteringsystemen, cool laminators, stampcreators, naai-, borduur en lockmachines. Door dit brede aanbod is Brother uitgegroeid tot een wereldwijd vertakt concern met 17 productiebedrijven in landen als: Japan, Engeland, de Verenigde Staten, MaleisiŽ, Zuid Korea, Taiwan, China en BraziliŽ en heeft verkoopkantoren in 36 landen die de Brother producten naar meer dan 100 landen exporteren.


Epson

www.epson.nl

Het uitgebreide scala van Epson-laserprinters komt ruimschoots tegemoet aan de fundamentele dagelijkse behoeften aan laserafdrukken in kleur en in zwart-wit op kantoren van vandaag. De nieuwste AcuLaser-printerfamilie biedt gebruikers uitzonderlijk voordelige zwartwitafdrukken voor dagelijkse zakelijk gebruik en levendige veelzijdige kleurenafdrukken, op de momenten dat die nodig zijn.

Xerox

www.xerox.nl

Kleurenprints vallen op, leiden tot hogere productiviteit en zorgen voor betere communicatie. Het brede Xerox-assortiment van bekroonde kleurenprinters, multifunctionele kleurenproducten en kleurenkopieerapparaten kan de verkoopcijfers van uw bedrijf omhoog drijven terwijl de kosten van kleurafdrukken laag blijven.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren