Fabrikanten
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Fabrikanten
JVC

www.jvc.nlJVC werd in 1927 opgericht in Yokohama in Japan als de Japanse vestiging van het Amerikaanse bedrijf Victor Talking Machine Company. Als bedrijf dat oorspronkelijk fonografen maakte bieden wij een zeldzame combinatie: productie van hardware ťn software. Zo persten wij de eerste grammofoonplaat in Japan. Later ontwikkelde JVC zich als een belangrijke technische innovator in de audiovisuele sector. De eerste VHS videorecorder ter wereld is hier een goed voorbeeld van. En wij blijven nieuwe producten ontwikkelen die hun tijd vooruit zijn, voor een wereldwijde markt.

Panasonic

www.panasonic.nl

Service en garantie informatie voor Panasonic en Technics producten.

Voor service- en garantieverlening maakt Haagtechno bv gebruik van de diensten van E-care Repair Services in Duiven.
Goed opgeleide technici, moderne meet- en regelapparatuur, hoge mate van automatisering en uiterst efficiŽnte logistiek staan borg voor het hoge niveau van de service en garantie dat Panasonic voor haar klanten eist.
Voor alle informatie betreffende Uw reparatie en voor de algemene voorwaarden van E-care Repair Service kunt U terecht op de website van E-care: www.e-care.nl
Voor de garantievoorwaarden verwijzen wij U naar de bepalingen zoals vermeld op het garantiebewijs van het betreffende product.
Voor overige informatie treft U hieronder alle telefoon- en faxnummers aan, alsmede de e-mailadressen.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren