Fabrikanten
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Aisin Naaimachines
 Bernina Naaimachines
 Brother Naaimachines
 Elna Naaimachines
 Fabrikanten
 Husqvarna Naaimachines
 Janone Naaimachines
 Lewenstein Naaimachines
 Pfaff Naaimachines
 Singer Naaimachines
 Toyota Naaimachines
Aisin Naaimachines

www.aisin.nl

Door fabrikant in te vullen

Bernina Naaimachines

www.bernina.nl

BERNINA Naai- en Borduursystemen geven uw creativiteit vleugels. Ze zijn veelzijdig en flexibel. Ze kunnen naaien, borduren, quilten en zelfs snijden en afwerken.

Alles begon in 1893 toen Karl Friedrich Gegauf de ajourzoommachine uitvond. Een revolutie voor de naaiwereld! Zijn zoon Fritz bracht in 1932 de eerste huishoudnaaimachine onder het merk BERNINA op de markt. Sindsdien worden er bij BERNINA in CH-Steckborn continu nieuwe uitvindingen gemaakt en octrooien aangemeld. Deze nieuwigheden zijn een bron van inspiratie voor al diegenen die een origineel en individueel tintje aan hun creatieve projecten willen geven.


Brother Naaimachines

www.brother.nl

Door fabrikant in te vullen

Elna Naaimachines

www.elna-benelux.com

Het handelsmerk Elna heeft altijd kwaliteit, innovatie en de dienst gesymboliseerd. Vandaag, blijft Elna het bedrijf met deze drie elementen als stichting bouwen. Elna is een groeiend bedrijf geëngageerd aan het brengen van voortreffelijkheid aan onze klanten en ons internationaal distributienetwerk. Elna is actief in meer dan 60 landen, over de hele wereld. Elna' heeft zijn wortels in ons begrip van het feit dat wij met een internationale marktplaats werken. Dientengevolge, is het onze zeer belangrijke doelstelling om op de verschillende behoeften en de tendensen van diverse markten in onze productontwikkeling gericht te zijn. Elna heeft een overtuiging in het maken van het naaien pret. En, om het naaien pret te maken, moeten de machines zijn: makkelijk te gebruiken, veelzijdig en modern. Als resultaat, was Elna de eerste om speciale eigenschappen zoals lichtgewichtmachines, automatische naald threader, erfgoedsteken, uitzetbaarheid van steekpakketten door de uitvinding van verwisselbare nokken, patronen, PROKaarten te introduceren en Kaarten te voorzien. Bovendien is Elna altijd beroemd voor de kwaliteit van onze steken en het ontwerp van onze machines geweest.


Klik hier voor onze dealers

Husqvarna

www.husqvarnaviking.com/nl/

Door fabrikant in te vullen

Janone

www.janome.nl

Door fabrikant in te vullen

Lewenstein

www.lewenstein.nl


Welkom bij Lewenstein

De met zorg samengestelde Lewenstein collectie omvat tien naai- en lockmachines, zeven stoomstrijkijzers en de Lady Lewenstein. Deze paspop is niet alleen geschikt als hulp bij het maken van jurken, jasjes,
blouses en rokken, maar ook uitermate geschikt voor het maken van pantalons!

Pfaff

www.pfaff.com

Door fabrikant in te vullen

Singer

www.singer.nl


Welkom op de website van SINGERŪ Nederland SINGERŪ Nederland B.V. is de importeur van SINGERŪ naaimachines en overlockmachines.

U kunt hier onze produkten bekijken en zoeken naar een SINGERŪ-dealer bij u in de buurt.

Als u ons iets wilt vragen kunt u contact met ons opnemen per post, telefoon of e-mail.

Toyota

home-sewing.com/

Door fabrikant in te vullen


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren