Octrooibureaus in Nederland
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Nieuws Octrooibureaus
 Octrooibureaus in Nederland
Algemeen Octrooi- en Merkenbureau

aomb.nl

Bedrijfsinformatie:

Brabants Octrooibureau

www.brabantsoctrooibureau.nl/

Bedrijfsinformatie:

Brabants Octrooibureau is een onafhankelijk bureau om u op deskundige wijze met raad en daad terzijde te staan op het gebied van intellectuele eigendom, met name octrooien (patenten), merken en modellen. U bent bij dit bureau dan ook aan het goede adres wanneer u op zoek bent naar informatie over beschermingsmogelijkheden, wat te doen bij inbreuk op een intellectuele eigendomsrecht van u of wanneer u wordt beschuldigd van inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van een ander.

Octrooibureau Allied Patents B.V.

www.alliedpatents.nl

Bedrijfsomschrijving:

Octrooibureau Altenburg Patent

www.snelpatent.nl

Bedrijfsomschrijving

Octrooibureau Arnold & Siedsma

www.arnold-siedsma.nl

Bedrijfsomschrijving:

Octrooibureau De Vries & Metman

www.dvme.nl

Bedrijfsomschrijving:

Octrooibureau DeltaPatents B.V.

www.deltapatents.com

Bedrijfsinformatie:

Octrooibureau Dokter

www.dokterpatent.nl

Bedrijfsomschrijving:

Octrooibureau EP&C

www.epc.nl


Bedrijfsomschrijving:

EP&C helpt uw onderneming bij het beschermen van intellectueel eigendom. Door middel van het adviseren over, het verkrijgen en handhaven van octrooien, merken en modellen. Maar vooral door vanaf het begin met u mee te denken en u onafhankelijk te adviseren.

Onze specialisten zijn analytisch en snel van begrip. Ze snappen uw idee. Ze begrijpen de markt. Ze zien de potentie en het risico. Maar evenveel waarde hechten wij aan de persoonlijke kwaliteiten van onze specialisten. Een brede en oprechte interesse. Een luisterend oor. En betrouwbaarheid. Want dat is voor u misschien wel het allerbelangrijkst.

Wij gaan altijd gewetensvol te werk. Bij ons gaan kwaliteit, zorgvuldigheid en integriteit hand in hand.

Octrooibureau Enelex Innovation

www.enelex.com

Bedrijfsinformatie:

Octrooibureau Ferguson BV

www.fergusonoctrooi.nl

Bedrijfsomschrijving:

Octrooibureau Griebling

www.griebling.nl


Bedrijfsinformatie:

Octrooibureau Griebling

is een onafhankelijk bureau dat alles in huis heeft om u op deskundige wijze met raad en daad terzijde te staan op het gebied van intellectuele eigendom, met name octrooien (ook wel aangeduid als patenten), merken en modellen. U bent bij dit bureau dan ook aan het goede adres wanneer u een uitvinding hebt gedaan of meer in het algemeen een goed idee hebt, en op zoek bent naar informatie over passende beschermingsmogelijkheden. Dat neemt niet weg dat u in diverse andere situaties ook een beroep op Octrooibureau Griebling kunt doen, bijvoorbeeld wanneer u reeds intellectuele eigendomsrechten hebt en u vermoedt dat daar inbreuk op wordt gemaakt, of juist wanneer u wordt beschuldigd van inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van een ander.

Octrooibureau Halbe Lunshof

www.patentbureau.nl

Bedrijfsinformatie:

Octrooibureau Klavers

www.octrooibureauklavers.nl

Bedrijfsomschrijving:

Octrooibureau LIOC B.V.

www.lioc.nl

Bedrijfsomschrijving:

Octrooibureau Los & Stigter B.V.

www.losenstigter.nl

Bedrijfsomschrijving:

Octrooibureau Mink

www.octrooibureau-mink.nl/

Bedrijfsomschrijving:

Octrooibureau Patentwerk

www.patentwerk.nl

Bedrijfsinformatie:

Octrooibureau Schumann Patent Consultancy B.V.

www.schumann-patent.nl


Bedrijfsinformatie:

Technische innovaties en originele nieuwe producten komen meestal niet uit de lucht vallen. Ze kosten U veel denkwerk, tijd en geld en vertegenwoordigen vaak een grote economische waarde. Logisch dat U niet wilt dat de eerste de beste er met Uw uitvinding vandoor gaat. Met een octrooi of patent beschermt U Uw creativiteit effectief tegen ongeoorloofde toepassing door derden.

Met een octrooi legt U het monopolie op Uw technische uitvinding ondubbelzinnig vast. Octrooien kunnen onder meer worden verleend voor artikelen of producten, machines, werkwijzen, gebruik van bestaande middelen voor een nieuw doel, productiemethodes, elektronische schakelingen en software.


Octrooibureau Southern Cross

www.southerncross.nl

Bedrijfsinformatie:

Octrooibureau Vereenigde

www.vereenigde.nl


Bedrijfsomschrijving:

Als zelfstandige dienstverlener op het gebied van de intellectuele eigendom is VEREENIGDE toonaangevend in Nederland, en een van de grotere dienstverleners in Europa. Het bedrijf, dat in 1916 in Den Haag is opgericht, is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een moderne organisatie opererend binnen een wereldwijd netwerk van cliënten en agenten.

VEREENIGDE heeft kantoren in Den Haag (hoofdkantoor), Groningen, Arnhem, 's-Hertogenbosch, Amersfoort, Eindhoven en München.

VEREENIGDE telt circa 60 specialisten met internationale kennis en ervaring: octrooigemachtigden, merkengemachtigden en advocaten. Circa 120 medewerkers ondersteunen de specialisten met praktische werkzaamheden als administratie, termijnbewaking, onderzoek in literatuurbestanden, automatisering en vertalingen.


Octrooibureau Visser-Luirink

www.aovl.nl

Bedrijfsomschrijving:

Octrooibureau Vriesendorp & Gaade

www.vriesendorp.nl

Bedrijfsomschrijving:


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren