Fabrikanten AirconditioningGeluid en warmte isolerende parket en planken vloeren


 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Fabrikanten Airconditioning
Alaska

www.alaska-airco.nl/

Alaska heeft voor elke situatie een juiste oplossing. Onze experts lichten U graag persoonlijk voor over de mogelijkheden binnen uw wensen, eisen en interieur.


Bosch

www.bosch.nl

Gebruiksvriendelijk, goed geïsoleerd, warm en snugger: heel wat kleine en grote oplossingen van Bosch maken het dagdagelijkse leven stukken makkelijker voor u en uw gezin. Geheel uitgerust met alles wat synoniem is voor aangenaam leven - in het huis en in de tuin.

Carrier

www.carrier.nl/

De uitdaging was vanaf het begin duidelijk toen Willis Carrier meer dan 100 jaar geleden het eerste airconditioningsysteem uitvond: De continue ontwikkeling van de optimale regeling van het binnenklimaat. Nog steeds is Carrier wereldwijd met diezelfde gedrevenheid en betrokkenheid bezig met het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen om het comfort in elke situatie te verbeteren. Op het werk, thuis, in winkels, restaurants, bars, zorginstellingen, etc. Carrier is immers niet voor niets wereldwijd nummer 1 in de airconditioningindustrie.

Daikin

www.daikin.nl/

Airconditioning is tegenwoordig ook in Nederland niet meer weg te denken. Nu airconditioning in vele auto's en kantoren wordt toegepast, merken we pas hoeveel invloed de temperatuur van ruimtes heeft op ons gevoel van welzijn. Die temperatuur is mede bepalend voor de prestaties die we leveren. Door een verbetering van de isolatie, het toepassen van meer glas en een beperkte ventilatie, kan de zon de temperatuur van gebouwen flink opdrijven. Niet alleen zonlicht brengt warmte binnen, ook mensen, lampen, printers en computers kunnen een ruimte aanzienlijk verwarmen. De warmteafgifte van een mens is ongeveer 120 watt. Kwaliteitsairconditioning brengt de temperatuur en luchtvochtigheid naar een niveau waarbij ieder mens zich prettig voelt. De ideale temperatuur ligt rond de 20 °C. De ideale luchtvochtigheid ligt rond de 40%.

Airconditioning wordt dus niet alleen toegepast om te koelen, maar kan de lucht ook ontvochtigen en uitgevoerd met een warmtepomp is de installatie in staat om de ruimte te verwarmen. Uitgevoerd met een inverter kan 20 tot 30% worden bespaard op de energiekosten. Daikin creëert de meest ideale atmosfeer, vrij van tochtverschijnselen en geluidsoverlast.


Delonghi

www.delonghi.nl/

Ook voor al uw airco´s

Fairland

www.fairland.nl

Mensen voelen zich behaaglijk bij een bepaalde temperatuur en presteren ook beter. Een constante temperatuur of vochtigheidsgraad doen wonderen. Bij stijgende temperatuur daalt het prestatievermogen vaak. Een aantal voorbeelden:

Bij ongeveer 21°C heeft een kantoorbediende het hoogste prestatievermogen en voelt hij zich comfortabel

Bij een kamertemperatuur van 26°C daalt het prestatievermogen en het comfortabel voelen met meer dan 10%

Bij een kamertemperatuur van 29°C daalt het prestatievermogen en het gevoel van comfort met meer dan 35%.

Koelairco

www.koelgroep.nl/

Het adviseren, ontwerpen, leveren en installeren van airconditioning, warmtepomp-, convector- en ventilatie-systemen voor winkels, kantoren, bedrijven en instellingen.
Van portable airco tot complete luchtbehandeling-systemen, die koelen in de zomer en verwarmen in de winter. Kortom, volledige klimaatbeheersing inclusief koeling, verwarming, luchtbehandeling en ventilatie.

Lennox

www.lennoxnederland.com/

Lennox, voelt goed aan!

Lennox is een wereldwijd opererende producent/leverancier van apparatuur voor de beheersing van het binnenklimaat.
Ons dagelijks werk bestaat uit het aanbieden van totaaloplossingen voor een optimaal leef- en werkklimaat.U herkent de dienstverlening van Lennox aan flexibiliteit, denken in oplossingen, innovatie, betrouwbaarheid en een zeer hoog kennisniveau.

Lennox streeft naar een partnerschap met alle bedrijven waar zij mee samenwerkt, zodat iedereen,(klanten/ leveranciers/ personeel en aandeelhouder) zich comfortabel en rendabel kunnen ontplooien.

Lg

www.lg-airco.nl

Aangenaam wonen, prettig werken
Altijd – op elk moment van de dag – een behaaglijk binnenklimaat, helemaal afgestemd op wat u prettig vindt.

Lekker ontspannen slapen en uitgerust wakker worden, heerlijk relaxen of fit bezig zijn. Het maakt niet uit of het buiten snijdend koud of broeierig warm is, LG bezorgt u een aangenaam binnenklimaat.

LG airco’s blinken uit op alle fronten: ruime instelmogelijkheden, groot bedieningsgemak, luchtzuiverende werking, fluisterstil en stijlvolle, fraaie vormgeving. Kortom, met LG geniet u in alle rust van een perfect binnenklimaat!


Mizushi

www.mizushi.co.uk/

De makkelijkste klimaatoplossing voor iedere ruimte is een verrijdbare airconditioning. Door de mobiliteit van deze airconditionings is het mogelijk om direct koeling te verkrijgen.

Panasonic

www.panasonic.nl/

Panasonic airconditioners voor optimale prestaties en een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.


Samsung

www.samsung-airco.be

In de huidige wooncultuur neemt het belang van welzijn en welbehagen toe. Een aangenaam ingericht interieur waarin we onszelf herkennen en tot rust komen wordt aangevuld met systemen die ons comfort op alle mogelijke gebieden verhogen. Een uitgekiende verlichting en verwarming, domotica, overdachte ontspanningsmogelijkheden , enz..


Samsungairco

www.samsung-airco.nl/Nederland/airconditioning.html

Een aangenaam binnenklimaat.
Mensen voelen zich prettig bij een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad en leveren daarbij de beste prestaties. Dankzij Samsung airconditioners worden deze twee variabelen beheersbaar. Een constante, gewenste temperatuur maakt het verblijf in een ruimte aangenaam. Belangrijker nog is het vochtigheidsgehalte. Ons lichaam staat warmte af door uitstoot van vocht. Als de omringende lucht verzadigd is, krijgt ons lichaam problemen met de warmteafgifte, waardoor een benauwd gevoel ontstaat. Samsung airconditioners zorgen niet alleen voor verkoeling tijdens warme dagen maar ontvochtigen tevens de lucht waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

Samsung Airconditioners.
Samsung levert een complete lijn airconditioners met een milieuvriendelijk koudemiddel. De systemen onderscheiden zich, naast duurzaamheid en betrouwbaarheid, door hun compacte en moderne vormgeving.
Ook is er veel aandacht besteed aan het geluidsniveau. Moderne compressor- en ventilatortechnologie, in combinatie met geluidsisolatie, dragen bij aan uiterst stille binnen- en buitenunits.


Startkabel

airco.startkabel.nl/

Wilt u nog meer info over koeltechnniek en airco ga dan naar airco.startkabel.nl

Toshiba

www.toshiba.nl/

Door fabrikant in te vullen

Whirlpool

www.whirlpool.com/

Door fabrikant in te vullen


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren