nee Merkenpagina.nl - Alles over merken en branding - Keukens
Keukens
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters
 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Keuken Nieuws
 Keuken Showroomkeukens
 Keuken merk ABK
 Keuken merk Alno
 Keuken merk Binova
 Keuken merk Bribus
 Keuken merk Bulthaup
 Keuken merk Doimo
 Keuken merk EK
 Keuken merk Ebke
 Keuken merk Eggersman
 Keuken merk Hacker
 Keuken merk Hebaform
 Keuken merk Keller
 Keuken merk Next 125
 Keuken merk Nobilia
 Keuken merk Nolte
 Keuken merk Poggenpohl
 Keuken merk Pronorm
 Keuken merk Rational
 Keuken merk Schmidt
 Keuken merk Schueller
 Keuken merk Smeg
 Keuken merk Tulp
 Keuken merk Wellman
 Keuken merk Zeyko
Abk-Innovent

www.abk-innovent.nl/

Specialist in RVS keukenconcepten | Voor de optimale invulling van uw exclusieve keuken- en interieurwensen | ABK InnoVent levert bovenal maatwerk in RVS werkbladen en schouwen en geeft luchttechnisch advies.


Klik hier voor onze DEALERS

Almat

www.almat.nl/

Persoonlijke dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Een Almat keuken is een hoogwaardig Nederlands product, dat zich met name kenmerkt door duurzaamheid. Onze keukens kunnen zich in kwaliteit meten met keukens van vooraanstaande Europese keukenmerken. Maar omdat wij een Nederlands bedrijf zijn, met korte verkoopkanalen, kunnen we u een directe service bieden. Dat persoonlijk contact is zowel voor u als voor Almat van enorm belang. Het succes van Almat keukens boogt al jaren op tevreden klanten. U kunt erop vertrouwen dat onze vakkundige medewerkers, dealers en montagebedrijven zich dat terdege realiseren. Zij staan garant voor uw tevredenheid.


Alno

www.alno.nl/

Actie Hoogglanskeukens
Hoogglanskeukens zijn zeer geliefd bij de Nederlandse consument. Niet alleen door de prachtige uitstraling maar zeker ook door het grote gebruiksgemak van deze keukens.

Kies nu voor hoogglans en laat uw huis deze zomer nog schitteren met een van deze unieke Alno keukens! Maak uw keuze uit de programma’s ALNOCHIC, ALNOSIGN, ALNOTEC-PRO en ALNOGRAND. Binnen elk programma kunt u kieze uit meerdere frontkleuren.

Profiteer nu van dit extra prijsvoordeel en benut toch de 5 jaar echte garantie die u van ons krijgt!

De actieperiode loopt nog tot 30 juni 2005.Klik hier Voor onze Dealers

Binova

www.binova.nl

Evenwicht tussen funcionaliteit en elegante eenvoud

Dat is BINOVA. Een Italiaans design waarmee u uw keuken transformeert en zich verwend voelt met ongekende luxe. BINOVA keukens hebben een strak en puur design met originele details, die nergens de boventoon voeren, maar overal aanwezig zijn.

BINOVA is een keuken die blijft. Door de duurzaamheid, de aandacht voor veiligheid, het gebruik van hoogwaardige materialen. Maar ook een keuken die blijft door zijn tijdloze ontwerp. Een ontwerp dat altijd op elementen aangepast kan worden zonder het geheel te hoeven veranderen. Voor wie oog heeft voor de kleinste dingen, zonder afstand te willen doen van praktische toepasbaarheid: BINOVA

Klik hier Voor onze dealers

Bontempi

www.bontempikeukens.nl/

Met een Bontempi keuken haalt u iets exclusiefs in huis. Het design is uitzonderlijk en de gebruikte materialen zijn hoogwaardig.


Bribus

www.bribus-keukens.nl/

Bribus, opgericht in 1929, is een toonaangevend bedrijf op de Nederlandse keukenmarkt. Kenmerkend is dat snel en actief op ontwikkelingen wordt ingespeeld.

De keukens worden geproduceerd in een eigen fabriek met een modern machinepark in Dinxperlo. Hier zijn ook het hoofdkantoor en een showroom gevestigd. Daarnaast beschikt Bribus over een grote keukenwinkel/showroom in Utrecht en over diverse andere verkooppunten in het land.

Bribus levert keukens van hoogwaardige kwaliteit, zowel voor de particuliere markt als voor de projectmarkt. Bij het bedrijf, dat is gecertificeerd volgens de nieuwe norm ISO 9001 versie 2000, werken ongeveer 150 mensen.


Klik hier voor onze dealers

Bruynzeel

www.bruynzeelkeukens.nl/

Welkom op de site van Bruynzeel Keukens. Bekijk onze keukens, lees ons nieuws, duik in de geschiedenis van Bruynzeel en vind informatie over onze verkooppunten. Wilt u via onze site een brochure bestellen dan kan dat ook. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier!

Buthaup

www.bulthaup.nl/

Bulthaup is levenskwaliteit

Sinds vele jaren heeft bulthaup met grote inspanningen een merkidentiteit opgebouwd. Voor ons is het een voortdurende uitdaging deze identiteit te handhaven en te versterken. Wat heeft u aan deze inspanningen? U koopt een perfect, uniek product van eersteklas kwaliteit. Het design van bulthaup keukens is gericht op kwaliteit, esthetica en ergonomie. Wij lopen niet achter de trends aan


Klik hier voor onze dealers

Doimo

www.doimo.nl/

Welkom op de Nederlandse site van Doimo Cucine© Italiaanse Designkeukens. De eigentijdse keukens van Doimo zijn een waardevol en functioneel bezit. Het juiste evenwicht tussen een technologisch en innovatief design.


Klik hier voor onze dealers

Ebke

www.ebke.de/

Onze Philosophie

De keuken is het hart van het huis. Hier wordt gekookt. Hier wordt gegeten. Hier wordt geleefd. Het merk EBKE staat voor hoogwaardige keukens met toegevoegde waarde.

Uitmuntend in de kwaliteit, de vormgeving, de functie en het gevoel dat ze uitstralen: pure levensvreugde. In onze moderne productievestiging
vervaardigen wij met ambachtelijke perfectie en veel lief-de voor detail keukens met verschillende karakters.


Klik hier voor onze dealers

Eggersman

www.eggersmann.de/

De planning van een keuken – voor nieuwbouw of bij een modernisering van bestaande ruimten – is een wezenlijke investering in de toekomstige levenskwaliteit. Waarschijnlijk begeleidt geen ander product zijn eigenaars zo lang als de keuken. Daarom is het des te belangrijker dat alle belangrijke eigenschappen gedurende deze tijd blijven bestaan. Als werkelijk belangrijk beschouwen wij hierbij: kwaliteit – individualiteit – ergonomie – tijdloosheid.


Klik hier voor onze dealers

Geba

www.geba-kuechen.de

Wir legen größten Wert auf Küchen mit Lebensqualität. Und das erfordert viel Gefühl für`s Detail. Denn neben einem hohen Maß an optischer Ästhetik entscheidet vor allem eine auf die individuellen Bedürfnisse zugeschnittene Raumaufteilung und Anordnung der Arbeitsbereiche über die Funktionalität einer Küche.


Haecker

www.haecker-kuechen.de/

HET KEUKENPANORAMA

Niet alle keukens zijn gelijk. De perfecte keukeninrichting is een kwestie van persoonlijke smaak. Met ons gevarieerde programma van moderne kwalitatieve inbouwkeukens kan aan de meest uiteenlopende wensen, die veeleisende klanten aan design en functionaliteit stellen, worden voldaan.


Klik hier voor onze Dealers

Hebaform

www.hebaform.nl/

Welkom op de Hebaform Site.
Geniet van onze mooiste keukens, en bekijk op uw gemak al onze keuken elementen.


Klik hier voor onze Dealers

Huifkar Keukenfabriek

www.huifkar.nl


In onze eigen meubelfabriek maken wij meubelen, keukens, slaapkamers en badkamermeubelen op maat, naar uw eigen ideeën en ontwerpen. In de stijl die u wilt, in de kleur die u wenst en met de houtsoort van uw keuze. Zorgvuldig kiezen wij onze materialen uit, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan.

Ook voor maatwerk kasten bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nou een passende schuifdeurkast, vouwdeurkast, een kast met draaideuren, een inloopkast, boekenkast of ensuite zoekt. Al deze kasten kunnen eveneens voor u op maat worden gemaakt!

Met ons eigen bezorg en montage team staan wij garant voor een adequate levering en montage.

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze website en graag tot ziens in onze showroom, onze adviseurs staan tot uw beschikking om u deskundig advies te geven.

Leveranciers van keukens , kasten , meubelen op maat in:
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland

Populaire steden waar onze keukens , kasten , meubelen op maat naar toe gaan:
Assen Groningen Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Haarlem Arnhem Breda Den Bosch Maastricht Zwolle Leeuwarden


Keller

www.kellerkeukens.nl/

De fabriek en het hoofdkantoor van Keller zijn gevestigd in Roosendaal (NB). Hiervandaan levert Keller door heel Europa. In Engeland bijvoorbeeld heeft Keller een zeer uitgebreid dealernetwerk. Keller is daar een van de grootste continentale keukenleveranciers. Naast Engeland is Keller verder ook actief in Ierland, België, Frankrijk en Portugal.

Op de projectmarkt behoort Keller tot een van de belangrijkste leveranciers van Nederland. Keller Prolux is al jaren de ideale partner voor aannemers, architecten, woningcorporaties en beleggers.


Keller was de eerste Nederlandse keukenfabrikant die ISO 9001 gecertificeerd werd. Dit garandeert zekerheid, zowel qua product als qua organisatie. Inmiddels is ook de nieuwste versie ISO 9001 : 2000 behaald.


Klik hier voor onze Dealers

Leicht

www.leicht.de

Men zegt keuken. En bedoelt het middelpunt van het leven

En omdat niets veelvuldiger is dan het werkelijke leven ontwerpt Leicht keukens als het spiegelbeeld van de menselijke individualiteit. Op grond hiervan is er in de hele wereld geen keuken van LEICHT, die met een andere kan worden vergeleken. Onze keukenplanning krijgt zo zijn eigen zin: de meest verschillende behoeften met communicatieve, functionele en esthetische middelen recht te doen. Het gaat om nieuwe keukens. Voor alles echter om het nieuwe denken.

Next125

www.next125.nl/

Het ongekende kastengamma aangevuld met stijlvolle moderne designelementen zal u in ieder opzicht verrassen.

Een rastersysteem van 125 mm ligt aan de keuken Next125 ten grondslag. Dit maakt in zijn geniale eenvoud alles mogelijk. In superieure kwaliteit, voorzien van fluisterzacht zelfsluitende nx-motion-ladesystemen in ALU, korpussen met fluisterprofiel (o.a. in 70 cm bladdiepte) verschillende plintkeuzes en stijlvol vormgegeven designelementen.


Klik hier voor onze Dealers

Nobilia

www.nobilia.de/

Keukens van nobilia zijn even individueel als hun bezitters – een cool, modern design, een tijdloze klassieke uitstraling of behaaglijke landhuis-stijl – de programma-diversiteit en de productkwaliteit van nobilia laten nauwelijks een plannings- of inrichtingswens onvervuld.

Hoogwaardige kwaliteit, schitterend design, functionaliteit en gebruiksdeugdelijkheid alsmede een optimale prijs-prestatie-verhouding zijn kenmerkend voor elke nobilia-keuken en vormen de basis van een tot in de details verzorgde, individuele en ergonomisch verantwoorde keukenplanning.


Klik hier voor onze Dealers

Nolte

www.nolte-kuechen.de


Het belangrijkste is om een keuken te nemen, die is zoals het leven zelf is. Een keuken die bij uw persoonlijke levensgevoel past en waarin het steeds weer plezierig is om te koken, te praten en te genieten.

Hier vindt u de keuken die bij uw smaak en uw eisen past: de kleine vrijgezellenkeuken met veel opbergruimte, de communicatieve gezinskeuken, de professionele gourmetkeuken, de mobiele meeverhuiskeuken. Niets is onmogelijk.

Natuurlijk altijd met een eersteklas kwaliteit en ongebrensde inrichtingsmogelijkheden voor keukenwerelden om je prettig in te voelen.


Klik hier voor onze Dealers

Pino

www.pino.de/

PINO Küchen GmbH
Die PINO Küchen GmbH wurde 1994 in Klieken, Sachsen-Anhalt, als 100% Tochtergesellschaft der ALNO AG, gegründet.

Pino ist die Einstiegsmarke im ALNO Konzern und bietet mit 8 Programmen und 34 Frontfarben ein modernes Sortiment, das schwerpunktmäßig im unteren Preissegment angesiedelt ist. In den meisten Fällen sind PINO-Küchen ab Werk bereits komplett mit den gewünschten Elektro-Geräten sowie attraktivem Zubehör ausgestattet. Dies bedeutet einen Preisvorteil für Handel und Montage und damit für den Endverbraucher.

Der PINO Küchenkäufer denkt in erster Linie preisbewusst. Häufig findet man PINO-Küchen bei jungen Leuten, die Modernität und Flexibilität mit Preisbewusstsein verknüpfen.

Aber auch die traditionelle deutsche Familie ist Hauptklientel bei PINO: Sie benötigt preiswerte, belastbare Küchen, die variabel in einem Küchenraum zu integrieren sind.


Poggenpohl

www.poggenpohl.nl/

'Wij willen de keuken verbeteren' is de filosofie van Poggenpohl.

Op de eerste plaats komt altijd onvoorwaardelijk de kwaliteit. Creativiteit, hartstocht, individuele en emotionele oplossingen, waargemaakt in de Poggenpohl keukens.


Klik hier voor onze Dealers

Pronorm

www.pronorm.de/

Met het huidige type-overzicht en de uitvoeringsvarianten van ons programma zijn er meer mogelijkheden ontstaan om optimale oplossingen voor uw individuele wensen te vinden.


Klik hier voor onze Dealers

Rational

www.rational.de


Tijdloze keukens van buitengewone Kwaliteit-Design-en hoge Functinaliteit.
Inovatief en doordacht-een emotionele belevenis zijn de keukens van Rational.


Klik hier voor onze Dealers

Schmidt

www.cuisines-schmidt.com

Schmidt is het eerste Franse merk en de eerste Franse uitvoerder van keukenmeubelen.

Onze know-how wordt gedragen door bijna 50 jaar ervaring. Wij maken er een erezaak van dat we steeds meer en beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

De producten van Schmidt worden verdeeld in heel Europa. We zijn reeds aanwezig in 17 landen, waar Schmidt veel aanzien geniet. We nodigen u graag uit om onze collectie te komen ontdekken. Welkom in de wondere wereld van Schmidt.


Klik hier voor onze Dealers

Schueller

www.schueller.nl/

Functionaliteit, perfect in vorm.

Keukens, als het ware voor het leven geschapen, zijn tevens keukens die door hun ontwerp boeien en door hun functionaliteit overtuigen. Zowel de koper als de ontwerper. Met creatieve en functionele mogelijkheden en oplossingen, is elke wens te verwezenlijken. En dit met een prijs-kwaliteitverhouding die iedereen blij maakt.Klik hier voor onze Dealers

Siematic

www.siematic.de/

Hartelijk welkom bij SieMatic. Het doet ons genoegen u als gast op onze Homepage te begroeten en we nemen u graag mee door de opwindende SieMatic wereld van kwaliteit, design en keukentechnologie.

Heeft u nog speciale vragen of wensen, aarzel dan niet en neem via e-mail of telefonisch contact met ons op.


Klik hier voor onze Dealers

Smeg

www.smeg.nl/

Design keukentoestellen die geboren worden uit de samenwerking met architecten van internationale faam. De perfecte expressie van 'Made in Italy', die stijl en kwaliteit samenbrengt in produkten die ontwikkeld worden met aandacht voor het kleinste detail.

Smeg is design & technologie.


Klik hier voor onze dealers

Tulp

www.tulpkeukens.nl/

Is de keuken louter een werkruimte? Zijn uw enige eisen: een functionele inrichting, voldoende plaats om alles op te bergen en genoeg ruimte om de dagelijkse maaltijd te bereiden? Natuurlijk niet. Ga maar eens na, hoeveel tijd u per dag in de keuken doorbrengt. En hoe op bepaalde momenten van de dag de keuken zomaar het gezellige middelpunt in huis kan worden. Als de kinderen thuiskomen, bij voorbeeld. Of als de visite even meeloopt om met de hapjes te helpen.

Uw keuken is beslist ook woonruimte. Waar alles om comfort draait en om goede smaak (dat laatste zelfs in meerdere opzichten....). Daarom wilt u, dat het vóór alles een plek is om je prettig te voelen. Om lekker te kunnen kokkerellen - met alles praktisch onder handbereik - maar ook om met trots te kunnen tonen. Omdat uw goede smaak er in tot uiting komt.


Klik hier voor onze Dealers

Wellmann

www.wellmann.de

Wellman biedt keukens om U goed in te voelen: Veelzijdig,trendy en vol met nieuwe innovaties.Een uistekende prijs-prestatieverhouding dat is het doordachte concept welke ieders smaak zal overtreffen.


Klik hier voor onze Dealers

Zeyko

www.zeyko.nl/

Kleurrijk en verkrijgbaar in verschillende combinaties:

Door de grote variëteit in fronten kun je blijven combineren! Wat te denken van de mat of hoogglans gelakte fronten in bijvoorbeeld de kleuren camee, gletsjer-blauw of bloesemwit of de houten fronten van kersenhout, ivoor antiek geborsteld of pijnhout kokos-wit geborsteld. De exclusieve fronten zijn tevens leverbaar in alle NCS-kleuren.Klik hier voor onze Dealers


Terug naar home