nee Merkenpagina.nl - Alles over merken en branding - Bedden
Bedden Nieuws
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters
 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Bedden Nieuws
 Bedden merk Auping
 Bedden merk Avek
 Bedden merk Eastborn
 Bedden merk Fitnite
 Bedden merk Hästens
 Bedden merk Interbed
 Bedden merk Jensen
 Bedden merk Kreamat
 Bedden merk Lattoflex
 Bedden merk M Line
 Bedden merk Nilson
 Bedden merk Pullman
 Bedden merk Sleep&Dreams
 Bedden merk Swensen
 Bedden merk Swissflex
 Bedden merk Van Deursen
 Bedden merk Vital
 Bedden merk Vroomshoop
Bedplassen komt vaker voor dan je denktEén procent van de volwassenen in Nederland plast in bed. Dat zijn naar schatting 120.000 mensen, meldt het Nederlands Droogbedcentrum. Het gaat dan niet alleen om ouderen die last hebben van incontinentie. Mensen die in bed plassen hebben overdag geen probleem, alleen ’s nachts als ze slapen.

Bedplassen is bij kinderen een bekend fenomeen, maar bij volwassenen een onderbelicht onderwerp. Het is geen lichamelijke of psychische afwijking. Mensen die bedplassen worden moeilijk wakker. Ook wordt wel eens gezegd dat het door een kleine blaas of een hoge urineproductie komt. Dat zou kunnen, maar het probleem is vooral het wakker worden. Stress kan een factor zijn, maar daar staat tegenover dat veel mensen kunnen überhaupt niet kunnen slapen door stress.

De volwassen bedplasser leeft in schaamte. Om het onderwerp uit de taboesfeer te halen, publiceert het Droogbedcentrum in samenwerking met oud-patiënt Bianca Smits op 12 juni het boek 'Natte lakens, Droge dromen, ik plas nog in mijn bed, maar wil je met me trouwen?’ In het boek beschrijft Smits de grote persoonlijke gevolgen die bedplassen heeft.


Zoals gezegd komt bedplassen bij kinderen veel vaker voor dan bij volwassenen.


Beter Bed boekt 16 procent winststijgingBeter Bed heeft in 2007 een winststijging geboekt van zo'n 16 procent tot EUR 27,6 miljoen. Dat heeft de eigenaar van de gelijknamige beddenwinkels vrijdag bekendgemaakt. Per aandeel steeg de winst naar EUR 1,27.

Het bedrijfsresultaat over het afgelopen jaar belandde op EUR 37,3 miljoen, tegen EUR 34,5 miljoen een jaar eerder. De omzet nam toe van EUR 320 miljoen tot EUR 351,2 miljoen. Beter Bed stelt een dividend voor van EUR 1,05 per aandeel.

Beter Bed verwacht over het eerste kwartaal van 2008 een nettowinst te behalen van zo'n EUR 7 miljoen. In dezelfde periode vorig jaar boekte het bedrijf nog een winst van EUR 8,9 miljoen. Bij deze voorspelling houdt de bedden- en matrassenverkoper rekening met een slechtste scenario voor het effect van de vroege paasdagen dit jaar en een lager belastingvoordeel.PlaswekkerMet behulp van de 'Elther plaswekker' en de begeleiding van de helpdesk krijgt Elther 90 procent van de kinderen droog met een gemiddelde trainingsperiode van twee maanden (resultaten van een onderzoek, uitgevoerd door TNO). Elther B.V. heeft zich de afgelopen 75 jaar weten te specialiseren in het probleem bedplassen, zowel bij kinderen als volwassenen.

Plaswekker is verkrijgbaar bij elther

Vergoeding
Door sommige verzekeraars wordt het gebruik van de plaswekker inmiddels (gedeeltelijk) vergoed. Om erachter te komen of je in aanmerking komt voor een vergoeding kun je contact opnemen met je verzkeraar. Je kunt ook contact opnemen met ons, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.Klik hier voor de webite


Terug naar home

MERKENPAGINA VERZORGT INFO OVER BEDDEN, MATRASSEN EN BOXSPRINGS

De informatie over BEDDEN, MATRASSEN EN BOXSPRINGS is zowel landelijk als per provincie.

U vindt BEDDEN leveranciers uit de volgende provincies:
Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord Holland Zuid Holland Zeeland Brabant Limburg

MATRASSEN EN BOXSPRINGS worden het meest geleverd in de volgende plaatsen:

Assen Groningen den Haag Amsterdam Utrecht Rotterdam Maastricht Leiden Zwolle Lelystad Almere Eindhoven Deventer Geleen den Bosch Emmen Hoogeveen