nee Merkenpagina.nl - Alles over merken en branding - Keukens
Keuken Nieuws
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters
 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Keuken Nieuws
 Keuken Showroomkeukens
 Keuken merk ABK
 Keuken merk Alno
 Keuken merk Binova
 Keuken merk Bribus
 Keuken merk Bulthaup
 Keuken merk Doimo
 Keuken merk EK
 Keuken merk Ebke
 Keuken merk Eggersman
 Keuken merk Hacker
 Keuken merk Hebaform
 Keuken merk Keller
 Keuken merk Next 125
 Keuken merk Nobilia
 Keuken merk Nolte
 Keuken merk Poggenpohl
 Keuken merk Pronorm
 Keuken merk Rational
 Keuken merk Schmidt
 Keuken merk Schueller
 Keuken merk Smeg
 Keuken merk Tulp
 Keuken merk Wellman
 Keuken merk Zeyko
Meest hygiŽnische keuken in Holiday Inn Leiden
'De meest hygiŽnische keuken aller tijden bevindt zich in Holiday Inn Leidenī. Dit is de uitslag van de beoordeling van de keukenhygiŽne in hotels en restaurants, uitgevoerd door de GGD.
De metingen worden periodiek en op vrijwillige basis uitgevoerd door de GGD-afdeling HygiŽne & Preventie in Amsterdam in meer dan 20 grote hotel- en restaurantkeukens. Aan de hand van een uitgebreide checklist krijgen de keukens voor elk onderdeel punten toegekend. De maximale, maar praktisch onmogelijke, score bedraagt 100%. Holiday Inn Leiden komt scoort 95,5%. De gemiddelde score voor deelnemende keukens ligt op 88,6%.

'De voedselveiligheid voor onze gasten staat voorop,' aldus Bert Bonhof, bedrijfsleider keukens van Holiday Inn Leiden. 'We houden onze leveranciers scherp, controleren constant alle temperaturen en houden ons aan strikte schoonmaakprocedures.' Regelmatig wordt het personeel bijgeschoold en gecontroleerd op het juist uitvoeren van de regels. 'Het is een enorme waardering dat wij op de eerste plaats zijn geŽindigd.'

Iedereen die voedsel verstrekt aan derden moet voldoen aan de Warenwet HygiŽne van Levensmiddelen. Deze wet is praktisch vertaald in de 'HygiŽnecode voor de Horeca'. In de hygiŽnecode zijn de richtlijnen van alle handelingen met voeding opgenomen. Deze handelingen lopen van aankoop tot uiteindelijke gebruik door de gast. Door middel van het uitvoeren van uitgebreide controles en registraties moeten de keukens aantonen alle onderdelen van dit proces onder controle te hebben.

Uit schattingen blijkt dat er in Nederland jaarlijks meer dan een miljoen mensen maagdarmklachten krijgen door voedselinfecties en -vergiftigingen. Om de gezondheid van de gasten in de horeca te waarborgen is het van groot belang dat genoemde maatregelen rondom voedselverstrekking wordt getroffen.Noviteit op partygebied: Tupperware Culinair KookstudioTupperware start in Nederland met een revolutionair nieuw partyconcept: Tupperware Culinair Kookstudio. De partygasten steken met zín allen de handen uit de mouwen en gaan zelf met de producten aan de slag. In een uurtje bereiden zij een aantal kleine gerechten, waarna natuurlijk uitgebreid geproefd mag worden. Kortom; een interactieve party, waarin meedoen, plezier hebben en ook nog iets opsteken centraal staan.
Na het werk de kinderen uit school halen, nog snel even sporten en ook nog tijd overhouden voor die leuke hobby. Nederlanders hebben steeds minder tijd om uitgebreid in de keuken te staan. Tupperware heeft een uitgebreid assortiment tijd- en ruimtebesparende producten voor in de keuken. Met de nieuwe culinaire partyís, Tupperware Culinair Kookstudio, worden deze en nieuwe producten op een andere manier onder de aandacht gebracht en blijken de voordelen en het gemak van de Tupperware producten door ermee te werken. En wat is er nu gezelliger dan met wat vrienden of kennissen een uurtje te kokkerellen en tips en recepten uit te wisselen?


Zonder kookervaring
Tupperware Culinair Kookstudio is zeker niet alleen bestemd voor mensen met kookervaring. Tijdens de kooksessies voor ongeveer zeven mensen, wordt een aantal makkelijke gerechten bereid. Dit duurt alles bij elkaar net iets meer dan een uur. De gastvrouw kan kiezen uit een aantal themaís bijvoorbeeld: bakken, Italiaans, magnetron of hapjes. De Kookstudio kan gehouden worden in de ochtend, middag of avond. Verder zorgt een deskundige demonstratrice voor een succesvolle party.
Snel en gezond
Tijdens een Tupperware Culinair Kookstudio blijkt in de praktijk dat even snel een gezonde maaltijd op tafel zetten, helemaal geen probleem hoeft te zijn. Goed gereedschap is het halve werk. En ook een apparaat als de magnetron wordt weer eens gebruikt om lekker in te koken, in plaats van alleen voor het opwarmen van gerechten. In de Verenigde Staten en Frankrijk is dit nieuwe partyconcept al een succes. Het neemt weinig tijd in beslag en de gasten zijn zelf actief bezig onder begeleiding van een speciaal opgeleide demonstratrice. De interactieve Tupperware Culinair Kookstudio is een uitbreiding op de succesvolle, traditionele Tupperware party.Klik hier voor verdere info over tupperware

Stoomovens veroveren de marktSTOOMOVENS
Al enige tijd leverbaar, maar de laatste tijd al populairder: de stoomoven. Met dit apparaat kunt u resultaten behalen die tot voor kort alleen maar waren voorbehouden aan topkoks. Door voedsel te stomen, blijven alle natuurlijke sappen behouden, waardoor de smaak beter wordt - stomen is gezonder omdat er geen vet hoeft te worden gebruikt. Vraag uw leverancier naar de mogelijkheden!


Terug naar home

MERKENPAGINA VERZORGT INFO OVER ALLE MERKEN KEUKENS

De informatie over KEUKEN MERKEN is zowel landelijk als per provincie.
U vindt KEUKEN MERKINFORMATIE en keuken leveranciers uit de volgende provincies
Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord Holland Zuid Holland Zeeland Brabant Limburg
DE MEESTE KEUKEN MERKINFORMATIE KOMT UIT DE VOLGENDE PLAATSEN:
Assen Groningen den Haag Amsterdam Utrecht Rotterdam Maastricht Leiden Zwolle Lelystad Almere Eindhoven Deventer Geleen den Bosch Emmen Hoogeveen