Haarden-en-kachels
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Dealers Dru
 Dealers Koppe
 Dealers Stuv
 Fabrikanten
Tekst en foto's aangeleverd door:
DE HEERDT

DE HEERDT
De Kuinder 2
8424 DC Heerenveen
0513-631759
info@heerdt.nl
www.heerdt.nl


DE HEERDT IN HEERENVEEN- VOOR MOOI EN VERANTWOORD STOKEN

Geniet van de warme gloed, het speelse vlammenspel, de behaaglijke sfeer bij u thuis. Een open haard geeft niet alleen gezelligheid en sfeer. U kunt er ook aangenaam mee besparen op uw gasrekening.
Kom naar onze showroom U vindt er klassieke, traditionele en exclusieve haarden, kachels en allesbranders. Nu met enkele leuke aanbiedingen. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden. Van idee tot exclusief ontwerp en professionele installatie. Bij De Heerdt - Haarden en Kachels - krijgt u maatwerk, van advies tot inbouw van uw eigen haard. Wij zijn leverancier van vele topmerken.
Voorlichting
Bij De Heerdt - Haarden en Kachels wordt u deskundig voorgelicht en geadviseerd over uw mogelijkheden en eisen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn daarbij erg belangrijk. Bel of mail ons over de mogelijkheden en maak een afspraak. U bent van harte welkom.

De aanpak van De Heerdt: advies en ontwerp bij het plaatsen van uw haard of kachel

Om een passend ontwerp te vinden van een haardpartij in een woning voldoen de mooie plaatjes in de folders over het algemeen niet, de ideeŽn lijken vaak mooi, maar zullen niet altijd in uw situatie passen.
Daarom wordt door ons vaak een bezoek gebracht bij de klant thuis, vooral om de sfeer in de woning aan te voelen, en samen met de klant te praten over diens wensen.
Ook technisch moet er meestal gekeken worden wat de mogelijkheden zijn, en aan de hand van die informatie wordt door de Heerdt een voorstel gemaakt, veelal compleet met een schetsontwerp zodat de klant zich een voorstelling van het geheel kan maken.
Ook wordt een kostenplaatje gemaakt , zodat ook hier duidelijkheid over is.
Een haardpartij is over het algemeen een middelpunt in de kamer en heeft dus een belangrijke functie in de woonkamer, en moet ook voldoende aandacht krijgen want het is een investering voor jaren, en men wil daar een 'goed ' gevoel bij hebben.
De Heerdt rekent geen extra kosten voor het maken van een ontwerp.
De Heerdt hanteert verder normale tarieven en marktprijzen, die iedereen op bijv. internet kan checken bij de haard producenten.
En de plaatsing wordt gedaan door ervaren vakmensen, die niet eerder tevreden zijn als u dat ook bent.


Gashaarden bij De Heerdt

Als u niet van stof houdt, geen hout wilt sjouwen of opbergen, kunt u kiezen voor een gashaard en toch genieten van de gezelligheid van het vlammenspel. Tegenwoordig zijn de vlammen van een gasgestookte haard net zo levendig en sfeervol als die van een hout gestookt vuur. Een druk op de knop is voldoende om het vuur te laten branden. De brandstof is altijd aanwezig.
De gashaarden bij De Heerdt in Heerenveen Friesland zijn leverbaar als vrijstaande en als inbouw haarden. Gashaarden worden gekenmerkt door hun veelal strakke design en smaakvolle vlameffect. Deze compacte sfeerhaarden komen in iedere huiskamer tot hun recht._Bij uitvoeringen met een ronde ruit is het mogelijk het vuur vanuit verschillende hoeken te bewonderen. Met de afstandsbediening kan het vuur geheel naar wens worden beÔnvloed.
Eindelijk kunt u beschikken over een haard die de sfeer brengt van een traditioneel houtvuur, maar die het comfort biedt van de moderne techniek. Gashaarden bieden u diverse mogelijkheden en zijn naar uw wens uit te voeren. Bezoek onze showroom bij De Heerdt in Heerenveen en overtuig uzelf.

Verder kunt u uiteraard bij ons terecht voor electrische haarden, houtkachels, houthaarden, terrashaarden, pelletkachels, speksteenkachels, mobiele haarden, enz.

Verantwoord stoken en besparen op uw energierekening

Een open haard geeft niet alleen gezelligheid en sfeer. U kunt er ook aangenaam mee besparen op uw energierekening. Het is bijvoorbeeld niet altijd nodig om uw hele woning te verwarmen. Lokale verwarming door een houtkachel is dan vaak voldoende. Daarmee kunt u het gasverbruik flink terug brengen. Gaat u volledig over op een houtgestookte kachel, dan kunt u tot maarliefst 80% besparen op uw gasrekening. In onze showroom bij De Heerdt Haarden en Kachels in Heerenveen (Friesland) kunnen wij u er alles over vertellen en demonstreren.
Neem ook eens een kijkje op onze uitgebreide internetsite: www.heerdt.nlTerug naar home

Warme en geluidsarme vloeren