Plavuizen
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Cerabati

www.cerabati.com

is een Frans tegelmerk gespecialiseerd in vloertegels. Cerabati besteedt veel tijd aan onderzoek en innovatie. Hierdoor heeft Cerabati in Frankrijk een leidende positie opgebouwd met betrekking tot tegels. Daarnaast wil Cerabati bij blijven qua trends en lifestyle.

Mosa tiles

www.mosa.nl

Geglazuurde vloertegels van Mosa zijn voorzien van een keramische glaslaag en zijn geschikt voor de meeste ruimten binnenshuis. Ze zijn uitstekend te onderhouden, slijtvast en vorstbestendig. Geglazuurde badkamervloertegels lenen zich voor gebruik in ruimten die niet intensief worden belopen, zoals badkamer, toilet en slaapkamer.Bij de keramische, ongeglazuurde vloertegels van Mosa is de kleur in een dikke toplaag van de tegel zelf verwerkt. Hierdoor zijn ze enorm slijt- en krasvast en geschikt voor alle ruimten. Ook buiten. Alleen Mosa maakt zijn ongeglazuurde tegels volgens het zogenaamde Ultragres-procédé dubbelhard. Dat betekent dat ze bestand zijn tegen vlekken, goed te onderhouden en vorstbestendig.

Sphinx Tiles

www.sphinx-tegels.nl/

Sphinx Tiles staat voor onvoorwaardelijke kwaliteit in keramische wandtegels, vloertegels en aanverwante accessoires. Dit mag onder meer blijken uit de hoge interne kwaliteitseisen die aanzienlijk strenger zijn dan de Europese normen. Hierdoor hebben de tegels o.a. een hoge slijtvastheid en zijn ze uitstekend bestand tegen vlekken en huishoudelijke chemicaliën.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren