Bliksembeveiliging-aarding
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Tekst en foto's aangeleverd door:
Omega Bliksembeveiliging BV

Omega Bliksembeveiliging BV
A.G. Bellstraat 20
7903 AD Hoogeveen
0528-232080
info@omeganederland.nl
www.omeganederland.nl


Wie zijn wij?

Omega Bliksembeveiliging is een professioneel bedrijf met korte lijnen. Vragen en opdrachten komen daardoor meteen op de juiste plaats terecht, waarna een ervaren monteur op pad gaat om een kantoorpand, een fabriek, een flatgebouw, een huis met een rieten dak, een telefooncentrale of een zendmast voor mobiele telefonie van bliksembeveiliging, aarding en/of overspanningsbeveiliging te voorzien. Een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven.
Met vestigingen in Rotterdam en Hoogeveen geeft Omega landelijke dekking.

Wat doen we?

Omega Bliksembeveiliging is gespecialiseerd in:
•Veiligheidsaarding voor elektrotechnische installaties

•Herstellen van aardingsvoorzieningen (loodsanering)

•Aarding in medisch gebruikte ruimten

•Inwendige bliksembeveiliging: - afscherming tegen elektrische velden - afscherming tegen magnetische velden - potentiaalvereffening - overspanningsbeveiliging - verhoogde vloeren (computervloeren) voor o.a. 'switchrooms’

•Functionele aarding (schone aarde)

•Uitwendige bliksembeveiliging

•Onderhouds- en servicecontracten

Onze montageteams met een elektrotechnische opleiding en kennis van de landelijk installatienormen weten zich gesteund door een technisch adviseur voor specifieke vragen en door twee ‘back-offices’, waar men het overzicht van opdrachten en planningen bewaart. Onderweg kunnen monteurs altijd een beroep doen op die expertise. Zo wordt wat op het eerste gezicht een solistisch karwei lijkt, bij Omega teamwerk.

Betrouwbaarheid

Trefwoorden voor onze aanpak zijn: flexibel, praktijkgericht en betrouwbaar. Maar alleen als deze kenmerken samenhang vertonen en elkaar versterken, beschouwen wij onze werkwijze als geslaagd. Omega Nederland is bedreven in het plannen en nakomen van afspraken en binnen het kwaliteitszorgsysteem is geregeld dat zowel binnen- als buitendienst verantwoordelijk is voor het naleven van gemaakte afspraken. In dat opzicht levert onze wendbare organisatie duidelijk voordeel op: wij zien het als een uitdaging om ook voor planningen met krappe deadlines een adequate oplossing te vinden.
Ons serviceprogramma, waarin onderhoudscontracten en inspecties zijn opgenomen, zorgt ervoor dat ook na de aanleg van de bliksembeveiliging de werking van de installatie gewaarborgd blijft.

Kwaliteit

Omega is gecertificeerd conform de REI van 1994, neemt alle VCA-regels in acht en werkt volgens NEN-regels 1010, 1014 en 3140, die een deskundig en ervaren team van monteurs snel en op de juiste wijze naar de praktijk vertaalt. Nauwgezetheid is daarbij cruciaal.
Een betrouwbare partner komt immers niet alleen zijn afspraken na, maar levert ook optimale kwaliteit. Qua materiaal, werkwijze én servicegraad.Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren