Fotoapparatuur
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 ABC Nieuws
 Fabrikanten
Canon

www.canon.nl

Canon is allang niet meer uitsluitend om zijn camera's bekend. Het productengamma omvat naast multifunctionals en documentscanners ook televisielenzen en mask aligners. Canon past hierbij de meest vooruitstrevende technieken toe en is dan ook in geslaagd de afgelopen jaren in de top-3 te blijven van bedrijven die wereldwijd de meeste patenten op hun naam weten te zetten.

Nikon

www.nikon.nl

Traditioneel is Nikon al decennia lang het toonaangevende merk voor de professionals. Maar of u nu een vakman bent achter de camera, de fotografie gepassioneerd als hobby beoefent, of zonder poespas goede beelden wilt maken: Nikon biedt iedereen het passende gereedschap waarmee gewoon perfecte foto's gemaakt kunnen worden. Allen, die eens de ontspanner van een Nikon-camera indrukken, moeten een gemeenschappelijke drijfveer hebben: het beste halen uit iedere vorm van fotografie. En dat houden wij al meer dan 80 jaar voor ogen.


Pentax

www.pentax.nl

Pentax producten worden met hoogwaardige componenten met de modernste technieken geproduceerd. Ze zijn gemaakt voor jarenlang plezierig gebruik met een zo eenvoudig mogelijke bediening.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren