Boxsprings
 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten

Leenhouts Slaapspeciaalzaa
Dorpsplein 31-33
Schoondijke
0117-401582
info@leenhouts-bedden.nl
www.leenhouts-bedden.nl


Bedden zaak Leenhouts: dé expert voor uw slaapkamer

Heerlijk slapen en tot rust komen doet u alleen in een goed bed. Dus gaat u snel naar bedden zaak Leenhouts, eenvoudig bereikbaar vanuit onder meer Rotterdam, Middelburg, Vlissingen, Goes, Bergen op Zoom, Terneuzen, Antwerpen, Knokke of Gent en de directe omgeving. Want Leenhouts is dé expert in alles op het gebied van de slaapkamer. Een slaapkamer en slaapcomfort gaan continu met de laatste mode mee. Bedden kopen is altijd onderhevig aan de nieuwste trends. Bij speciaalzaak Leenhouts vindt u altijd de nieuwste bedmode, bedsystemen, garderobekasten en linnenkasten.
Een bed kopen in Zeeland en omgeving – vanuit onder meer Rotterdam, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Bergen op Zoom, Antwerpen, Knokke of Gent - doet u bij Leenhouts in Schoondijke!
Eerst uitproberen, dan pas beslissen? Dat kan bij Leenhouts!
Matrassen kopen: alle merken en soorten

Een matras is verkrijgbaar in alle soorten, maten en merken. Slaapspeciaalzaak Leenhouts Bedden is hét adres om de juiste matras te kiezen en te kopen. Want met behulp van de unieke Personal Bedding Wijzer maakt u altijd de juiste keus voor een matras die het beste bij uw lichaam en uw wensen past.

Bent u op zoek naar een heerlijk comfortabele matras van polyether, polyurethaan of synthetische latex? Of gaat uw voorkeur toch uit naar een geschuimde, pocketvering of boxspring matras? Slaapspeciaalzaak Leenhout adviseert u graag bij het aanschaffen van de juiste matras.

Garderobekasten of linnenkasten

Bent u toe aan een nieuw slaapkamer interieur? De slaapadviseurs van Leenhouts Bedden hebben ideeën te over. Ook voor garderobekasten. Leenhouts is hét adres voor de aanschaf van een nieuw bed van bekende merken als Jensen, Auping, Olivier Strelli, Superba, Ubica, Treca-de-Paris, Eclipse, Genio, Cetto, Kiruna, ICA , Mercantini , etc. Ook is Leenhouts uw waterbeddenspecialist.

Sfeervol bedtextiel voor op uw bed kopen

Een nieuw bed kopen met aangenaam en sfeervol bedtextiel doet u bij slaapspeciaalzaak Leenhouts. Producten van de bekende merken voor een hele eerlijke prijs. Ook voor garderobekasten, slaapkamermeubels of voor het overzichtelijk opbergen van uw linnengoed heeft Leenhouts alles in huis. Goed en lekker slapen begint bij een bed met matras van Leenhouts.


Terug naar home

MERKENPAGINA VERZORGT INFO OVER BEDDEN, MATRASSEN EN BOXSPRINGS
De informatie over BEDDEN, MATRASSEN EN BOXSPRINGS is zowel landelijk als per provincie.

U vindt BEDDEN leveranciers uit de volgende provincies:
Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord Holland Zuid Holland Zeeland Brabant Limburg

MATRASSEN EN BOXSPRINGS worden het meest geleverd in de volgende plaatsen:
Assen Groningen den Haag Amsterdam Utrecht Rotterdam Maastricht Leiden Zwolle Lelystad Almere Eindhoven Deventer Geleen den Bosch Emmen Hoogeveen