Matrassen
ELEKTRISCHE BOXSPRING ?
Voor elektrische boxspring
naar beste en goedkoopste

KLIK SNEL HIER
 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Tekst en foto's aangeleverd door:
Slaapcenter Verweijen

Slaapcenter Verweijen
Dr. A. Mathijsenstraat 8
6021 CL Budel
0495-491397
info@slaapcenterverweijen.nl
www.slaapcenterverweijen.nl


Slaapcenter Verweijen: dé beddenspeciaalzaak van Brabant

VOOR EEN PERSOONLIJK SLAAPADVIES
Bij Slaapcenter Verweijen zijn meer dan 50 slaapkamers in vele stijlen te bewonderen. In romantische, klassieke, rustieke of eigentijdse vormgeving. Ook op het gebied van comfort is er veel te bieden. Zo zijn veel ledikanten verkrijgbaar op verschillende in en uitstaphoogtes.
Uiteraard zijn er ook verschillende bijmeubelen verkrijgbaar zoals kommodes en nachtkastjes in diverse uitvoeringen en kleuren. Kortom, te veel om op te noemen.
Deze verschillende mogelijkheden kunt u ervaren in onze slaapkamer speciaalzaak. Waar wij graag voor u klaar staan om u een goed en deskundig advies te geven.

Slaapcenter Verweijen: dé Boxspring specialist van Brabant

Voor Boxsprings is Verweijen de specialist bij uitstek in Brabant. Wij leveren een heel breed programma aan boxsprings in alle soorten en maten.
De boxspring is als volgt opgebouwd:
Een goed ventilerende bodemplaat met een isolatielaag waarop hoogwaardige staaldraad veren zijn gemonteerd, daarop een juten drukverdeler wat afgedekt wordt met comfortschuim en overtrokken met een fraaie bekledingsstof.
Een perfecte ondergrond voor uw matras en daarmee een ideale ondersteuning voor uw lichaam. Een boxspring geeft ondersteuning over de gehele breedte en de gehele lengte van uw bed. Zo wordt het matras heel flexibel ondersteund.

Inzet - boxspring.
 Als u van de kwaliteit van een boxspring wilt genieten, maar uw eigen ledikant wilt behouden dan is er de mogelijkheid om speciale inzet-boxsprings in te laten bouwen.
U geniet van het boxspring comfort terwijl de stijl en inrichting van uw slaapkamer onveranderd blijft.
Vrijstaande boxspring. Deze boxsprings zijn in een stof naar keuze gestoffeerd en kunnen zo met elke stijl gecombineerd worden. Meestal worden deze boxsprings gecombineerd met een hoofd en voetbord in dezelfde stof om zo een mooi sfeerplaatje te krijgen.
Verstelbare boxsprings. Zowel de inzet als de vrijstaande boxspring is verkrijgbaar in vlak en elektrisch verstelbaar.


Ook voor een kwaliteits matras is Verweij Slaapcenter uw adres in Brabant bij uitstek

Een goed matras, wat zit daar in ?
Een aantal mogelijkheden zetten we hier op een rij. Zodat u precies weet wat erin zit. Bij de definitieve keuze van een nieuwe matras spelen echter meer factoren een rol,
Zoals uw afmetingen en lichaamsgewicht, uw bedbodem en uw dekens of dekbed. Juist daarom is een goed, informatief gesprek met uw Slaapspecialist zo belangrijk.

De bonellvering matras
De bonellvering bestaat uit conische veren, die aan de uiteinden een grotere cirkel vormen dan in het midden. Bij het inveren kunnen ze zonodig geheel in elkaar worden geduwd. De veren zijn vervaardigd van een nogal stugge kwaliteit staaldraad, dat zijn veerkracht
zeer lang behoudt. De kwaliteit wordt bepaald door de slijtmat over de stalen veren, de afdeklaag over de schuimlaag en de kwaliteit van de damast.
De pocketvering matras
Een matras met pocketveren telt per m2 circa 350 – 400 veertjes die elk afzonderlijk op hun plaats worden gehouden door een linnen hoesje. Dit systeem geeft meer souplesse en staat garant voor een uitstekende ondersteuning.
Uiteraard bepaald de afdekking op de veren het comfort – duurzaamheid en de prijs.
De pocketvering matras is uitstekend geschikt voor verstelbare bodems. De betere pocketveringmatrassen zijn wel in 5 verschillende hardheden verkrijgbaar voor elk gewicht en gevoel.
De Schuimrubber matras
Schuimrubber ( latex ) bestaat uit elastische open cellen, die met elkaar in verbinding staan.
De grote poreusheid garandeert een uitstekende ventilatie. En ook na een zware en langdurige belasting keert het materiaal altijd weer terug in zijn oorspronkelijke vorm.
De basisgrondstof voor schuimrubber is latex.
Tegenwoordig werkt men veel met synthetische latex.
De Slaapcenter Verweijen schuimrubber wordt echter nog altijd vervaardigd van natuurlijke latex, het melksap van de rubberboom. Rubber onderscheidt zich van ieder ander materiaal door de natuurlijke veerkracht en elasticiteit.
Polyether matras
Een polyether matras wordt meestal gekozen als goedkoop alternatief. Polyether blijft niet zo lang elastisch, is meestal harder, neemt weinig vocht op en heeft een isolerend, vaak benauwend effect. Het zal u dan ook niet verbazen dat Slaapcenter Verweijen deze matras hoogstens adviseert voor een weinig gebruikt logeerbed.

De luchtgeveerde matras
De luchtgeveerde matras is persoonlijk instelbaar, dus voor elk gewicht en lichaam. Door middel van meer of minder lucht in het luchtsegment te pompen kunt u zelf zorgen voor uw perfecte lig – houding. Deze matras is er in verschillende uitvoeringen. U krijgt 10 jaar garantie en uniek is ook de 3 maanden gratis omruilgarantie.

Bedtextiel te kust en te keur

Hoe gaat uw bed “gekleed”? Met bedtextiel kunt u het geheel op smaak brengen. Dekbedovertrekken - spreien en lakens maken in een handomdraai van uw slaapkamer een bezienswaardigheid.
Slaapcenter Verweijen is zeer ruim gesorteerd in bedtextiel in allerlei kleuren en kwaliteiten van de beste leveranciers.
Ook voor bescherming tegen de huisstofmijt en andere anti-allergische artikelen op het gebied van beddegoed bent u op het juiste adres bij Slaapcenter Verweijen.
Onderstaand enkele voorbeelden
Dekbedovertrekken
Kussens van dons en veren, latex of synthetisch
Dekbedden van dons of wolTerug naar home

MERKENPAGINA VERZORGT INFO OVER BEDDEN, MATRASSEN EN BOXSPRINGS

De informatie over BEDDEN, MATRASSEN EN BOXSPRINGS is zowel landelijk als per provincie.

U vindt BEDDEN leveranciers uit de volgende provincies:
Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord Holland Zuid Holland Zeeland Brabant Limburg

MATRASSEN EN BOXSPRINGS worden het meest geleverd in de volgende plaatsen:

Assen Groningen den Haag Amsterdam Utrecht Rotterdam Maastricht Leiden Zwolle Lelystad Almere Eindhoven Deventer Geleen den Bosch Emmen Hoogeveen