Deuren
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Tekst en foto's aangeleverd door:
Geerts Garagedeuren

Geerts Garagedeuren
Spelleborg 13
4651 ZM Steenbergen
06-24664876
info@geerts-garagedeuren.nl
www.geerts-garagedeuren.nl


Geerts Garagedeuren: Uw specialist in garagedeuren en rolluiken !

Geerts Garagedeuren is uw betrouwbare en voordelige leverancier voor Hörmann-deuren en aluminium terrasoverkappingen. Wij kunnen u helpen bij de keuze van een nieuwe garagedeur, voordeur, elektrische aandrijving inclusief afstandbediening en uw terrasoverkapping.

Wij nodigen u uit om eens rustig deze pagina te lezen of om onze site te bekijken en u te laten inspireren door de talloze mogelijkheden die onze producten te bieden hebben. Is er iets niet geheel duidelijk of heeft u vragen dan kunt u ons uiteraard bellen of mailen. Heeft u uw keuze gemaakt? Vraag dan of onze adviseur van Geerts Garagedeuren u een bezoekje komt brengen bij u thuis. Ook kunt u online een offerte aanvragen.

Geerts Garagedeuren:
- Gratis bezoek aan huis voor advies
- Bestaande deuren automatiseren
- Reparatie, ook aan andere merken
- 24-uurs servicedienst

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een robuuste deur die uit horizontale panelen is opgebouwd. Sectionaaldeuren openen verticaal naar boven.
Zo wint u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Het kan rechthoekig, afgeschuind,met segmentboog of met rondboog zijn. Uitgevoerd in 3 types.

Sectionaaldeur LTE: geschikt tot 3 meter deurbreedte
Sectionaaldeur EPU: Concurrerend geprijsd. Goed isolerend. 42/20mm dikke deurpanelen in vele motieven.
Sectionaaldeur LPU: 40-deur met doorlopend 42 mm dike deurpanelen is de ideale oplossing voor alle garages waarvoor een bijzonder goede thermische isolatie vereist is.


Kanteldeuren

De kanteldeur van tegenwoordig is niet meer te vergelijken met de deuren van ca. 10 tot 15 jaar geleden. Vele verbeteringen hebben ertoe geleid dat de deuren van nu geruislozer en veiliger in gebruik zijn. Tevens is de deur in zowel handbediende- als elektrische uitvoering op te waarderen met een veiligheidsslot welke voldoet aan de eisen van het Politiemerk Veilig Wonen.
De deuren zijn tegenwoordig in veel verschillende motieven leverbaar en natuurlijk behoort de mogelijkheid voor een loopdeur in het deurblad eventueel voorzien van Politiekeurmerkslot ook tot de mogelijkheden.
Gemak dient de mens.

Roldeuren

Roldeuren zijn deuren, die zich boven de opening oprollen op een as.
Alle roldeuren worden op maat geproduceerd. De roldeuren worden voorzien van
robuuste aluminium looprails, die bekleed zijn met tochtborstels.
De breedte van de looprails is ca. 93 mm. Aan de onderkant van de roldeur wordt een soepel rubber gemonteerd om een goede afsluiting op de vloer te krijgen.
De lamellen en looprails kunnen in diverse standaardkleuren geleverd worden.
Standaard worden de roldeuren zonder afdekkap om de rol geleverd, dit is als eventuele optie altijd mogelijk.
Roldeuren zijn standaard altijd elektrisch, middels een 230 of 380 Volt motor
met een standaard bediening op-stop-neer. Als optie kan er afstandbediening op gemonteerd worden voor optimaal bedieningsgemak.Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren