Bliksembeveiliging-aarding
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Mulhuyzen

www.mulhuyzen.nl

Mulhuyzen Bliksembeveiliging is opgericht in 1952. De werkzaamheden die wij verrichten bestaan uit het installeren, onderhouden en repareren van bliksemafleiderinstallaties, aardingssystemen en overspanningsafleiderinstallaties. In het bedrijf zijn totaal 7 personen actief, bestaande uit 3 vennoten en 4 personeelsleden. Wij zijn een ISO-9001 en VCA-gecertificeerd bedrijf. Tevens zijn wij lid van Uneto-Vni. Onze personeelsleden zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Wij zijn reeds vele jaren werkzaam voor Ministeries, paleizen en Defensie-objecten (zie onze referentielijst). Daarbij werken wij voor vele installateurs door het gehele land en onderhouden wij honderden installaties, zoals scholen, kerken en particulieren. Ons werkterrein bevat geheel Nederland en zelfs daarbuiten.


Van den Heuvel

www.totalebliksembeveiliging.nl

Specialist op aarding- en bliksembeveiligingsgebied

Van den Heuvel Totale Bliksembeveiliging b.v., is reeds 12,5 jaar de specialist op aarding- en bliksembeveiligingsgebied. Wij zijn een dynamisch bedrijf waardoor wij onze cliŽnten snel en accuraat van dienst kunnen zijn. Mede door onze kwaliteit en flexibiliteit hebben wij in korte tijd een brede stabiele klantenkring op kunnen bouwen.


Van der heide

www.vanderheide.nl

Al bijna 100 jaar staat de van der Heide Groep voor innoverend ondernemen en kwalitatief maatwerk. Zij richt haar activiteiten voornamelijk op het waarborgen van bedrijfsprocessen met behulp van hoogwaardige elektrotechnische producten en diensten.

De van der Heide Groep telt momenteel 200 medewerkers en wordt algemeen erkend als toonaangevend in innovatie. Er wordt gewerkt vanuit vestigingen verspreid over het hele land: Amsterdam, Goor, Heenvliet-Rotterdam, Leerdam, Roermond en Kollum. In die laatste plaats is het hoofdkantoor gevestigd.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren