Zonweringen Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Binnen Zonwering
 Dealers Harol Zonwering
 Dealers Mado Zonwering
 Dealers PBS Zonwering
 Dealers Roldusol Zonwering
 Dealers Stobag Zonwering
 Dealers Suncircle Zonwering
 Dealers Sunmaster Zonwering
 Dealers Sunpoint Zonwering
 Dealers Verosol Zonwering
 Fabrikanten_merken_Zonwering
Tekst en foto's aangeleverd door:
Roldusol - DRENTH ZONWERING

DRENTH ZONWERING
LANGELEEGTE 13
9641 GN VEENDAM
0598 690515
INFO@DRENTHZONWERING.NL
WWW.DRENTHZONWERING.NL


Welkom bij het zonweringsbedrijf van Groningen

Welkom bij Drenth Zonwering in Veendam, heerlijk om in een warme zomerdag terug te kunnen trekken in uw koele huis. “Op een efficiënte manier u huis beveiligen tegen warmte én onnodige gasten”. Uiteraard komen wij graag bij u langs om uw wensen te bekijken.
Drenth Veendam ook voor Binnenzonwering

Binnen zonwering:

Of u nu jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen of schuifpanelen zoekt, wij helpen u graag. U kunt ons bellen en we komen bij u langs, geheel vrijblijvend en met een helder advies. We nemen verschillende kleuren mogelijkheden mee én we meten direct de maten op. Met al deze informatie kunnen we u dan meteen de prijs geven.


Drenth Buitenzonwering Veendam

Buiten zonwering:

Heerlijk genieten op een warme zomermiddag onder een terrasscherm, of u huis beveiligen tegen warmte en onnodige gasten met onze rolluiken, Drenth zonwering komt graag, ook geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bekijken en u een prijs te geven. Dus bent u geintresseerd in uitvalschermen, terrasschermen, markiezen, rolluiken of screens? Maak een afspraak!
Drenth Zonwering Veendam ook voor Laminaat ,Tapijt of Vinyl

Een goede kwaliteit en relatief goedkoop, zeker in vergelijking met houten parketten. laminaat is een uitstekende keuze voor elke kamer. Maak een afspraak met ons en we komen vrijblijvend langs om uw wensen te bekijken. We kunnen direct meten en u een prijs geven.
Vinyl is een product wat u zult vinden in alle verschillende kleuren en stijlen. Trendy kleuren? Houtmotief? Bloemetjes op de vloer? Tegelprints? Alles is mogelijk in de wereld van vinyl. Vinyl laat zich makkelijk verwerken en is een gebruiksvriendelijke vloerafwerking voor ieder vertrek. Trappen, badkamers, keukens enzovoorts. Vinyl is een van de weinige producten wat 'los'geinstaleerd kan worden en is daarom dus ook erg handig te verhuizen. Antislip verwerkt in dit product maakt het bijna onmogelijk om uit te glijden over deze vloer. Zoals u leest zijn er oneindig veel mogelijkheden en is niets te gek. Wij werken met vloeren van Lethem Vergeer. Onze vakbekwame stoffeerders kunnen dit uiteraard deskundig bij u installeren. Verbaas u over de oneindige wereld van vinyl.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren