Sanitair
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Tekst en foto's aangeleverd door:
Bruins Sanidrome

Bruins Sanidrome
Osloweg 39
9723 BG Groningen
050-3111419
bruins@sanidrome.nl
www.bruins.sanidrome.nl


Laat u inspireren bij Sanidrõme Bruins…

Denkt u aan de aanschaf van een nieuwe kraan, renovatie van uw oude badkamer of zelfs het laten ontwerpen en uitvoeren van een compleet nieuwe badkamer? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. Van complete badkameropstellingen, (stoom)douchecabines, (bubbel)baden, tegels, verwarming en verlichting tot de kleinste accessoires.
U treft in onze showroom zowel klassieke kwaliteit als de nieuwste trends van bekende merken tegen aantrekkelijke prijzen. Onbetaalbaar vakmanschap en ervaring krijgt u er bovendien gratis bij! U kunt rekenen op deskundig advies en persoonlijke service ongeacht uw wensen en budget. Wij verzorgen de complete inrichting van uw badkamer, inclusief alle voorkomende werkzaamheden. U kunt ons inschakelen voor het compleet installeren van uw badkamer, maar u kunt er ook voor kiezen om deze werkzaamheden deels voor uw eigen rekening te nemen.
Voor senioren en mindervaliden realiseren wij aanpassingen aan toilet, bad of doucheruimte, zodat ook zij veilig gebruik kunnen (blijven) maken van hun sanitaire voorzieningen.
Over Sanidrõme

Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen ruim dertig zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Met zijn allen staan we voor “De betere badkamer”.
De vereniging is opgericht door een zevental installatiebedrijven met als doel om samen reclame-activiteiten te ontplooien onder een gezamenlijke noemer: Sanidrõme. In de loop der jaren hebben zich meerdere bedrijven bij de vereniging aangesloten, waardoor nu een landelijk netwerk is ontstaan van 33 badkamershowrooms.
Het unieke van de Sanidrõme-formule is dat alle leden bestaan uit een installatiebedrijf met eigen badkamershowroom. Door deze combinatie heeft men alle disciplines in eigen beheer, waardoor de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is.

Uw opdracht in vakkundige handen

Als Uneto-VNI-installateur houden we ons bezig met de aanleg van gas-, water-, cv- en electro-installaties t.b.v. woningbouw, renovatie, industrie en utiliteit.
U profiteert bij ons niet alleen van de beste garantievoorwaarden op geleverde producten, maar u krijgt ook nog eens 3 jaar garantie op door ons uitgevoerde installatiewerkzaamheden conform de voorwaarden van Uneto-VNI.
60 jaar ervaring

Met toepassing van de modernste materialen ontwerpen wij gebruiks- en milieuvriendelijke installaties en alle installatie- en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen vakbekwame en erkende medewerkers. Met ruim 60 jaar ervaring als totaalinstallatiebedrijf zijn we verder ook een vertrouwde partner op het gebied van riolering, dak- en zinkwerken, luchtverwarming, zonne-energie en warmtepompen.


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren