Bedden
BEDDEN GOEDKOOP
Als u op zoek bent naar een
aanbieding in bedden dan

WWW.ALLESOVERBEDDEN.NL
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Bedden Nieuws
 Bedden merk Auping
 Bedden merk Avek
 Bedden merk Eastborn
 Bedden merk Fitnite
 Bedden merk Hästens
 Bedden merk Interbed
 Bedden merk Jensen
 Bedden merk Kreamat
 Bedden merk Lattoflex
 Bedden merk M Line
 Bedden merk Nilson
 Bedden merk Pullman
 Bedden merk Sleep&Dreams
 Bedden merk Swensen
 Bedden merk Swissflex
 Bedden merk Van Deursen
 Bedden merk Vital
 Bedden merk Vroomshoop
 Fabrikanten
Tekst en foto's aangeleverd door:
PRINS HEERLIJK SLAPEN

PRINS HEERLIJK SLAPEN
HOOFDSTRAAT 15
9501CL STADSKANAAL
0599-612500
INFO@PRINSHEERLIJKSLAPEN.NL
WWW.PRINSHEERLIJKSLAPEN.NL


PRINS HEERLIJK SLAPEN

Prins Heerlijk Slapen is een sfeer- en stijlvolle winkel in Stadskanaal, dat al meer dan 30 jaar bestaat. De winkel is een erkend lid van het Slaapgilde, een groep van slaapcomfort specialisten, dat bijdraagt aan goed en gezond slapen.

Eigenaar en persoonlijk adviseur is de heer A. Snijder, een man die z'n vak verstaat als geen ander. Al meer dan 25 jaar houdt hij zich bezig met het adviseren en verkopen van duurzame slaapsystemen.

Dhr. A. Snijder:
U mag rekenen op een objectief en deskundig advies. Het is alleszins de moeite waard om u te verdiepen in de vele slaapsystemen die wij u bieden. Want uiteindelijk brengt u een groot deel van uw leven in bed door. Juist daarom is het zo belangrijk om een bed te kiezen dat bij uw lichaam en slaapgedrag past.

Graag informeer ik u, onder het genot van een kopje koffie of thee, over de vele mogelijkheden. Wij zijn pas tevreden als uw dromen op slaapkamergebied werkelijkheid zijn geworden. Beloofd is beloofd!
PRINS HEERLIJK SLAPEN EN SLAAPPROBLEMEN

Onze collectie biedt voor iedereen de mogelijkheid om gezond en comfortabel te kunnen slapen.
Belangrijke criteria zijn de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van de diverse fabrikanten. De garantie, service en nazorg zijn voor ons van groot belang, want wij willen u alle zekerheid kunnen bieden dat u ook op langere termijn op ons en onze producten kunt rekenen.

PRINS HEERLIJK SLAPEN VOOR EEN GOED ADVIES

Op het gebied van slaapsystemen voor lange mensen is Prins Heerlijk Slapen voor u de specialist. Wij kunnen u namelijk een ruim assortiment slaapsystemen (ook waterbeddden) tot 2.40 meter aanbieden.

Een aantal jaren gelden was het zeer problematisch om dergelijke maten aan te kunnen bieden. Een eigen onderzoek in 1998 heeft dat probleem volledig opgelost.

Destijds hebben wij geheel zelfstandig een onderzoek onder een grote groep mensen (mannen van 1.90 m. en langer / vrouwen van 1.80 m. en langer) gehouden, met het doel slaapproblemen in kaart te brengen en de oorzaak daarvan te achterhalen. Het resultaat was zeer 'verrassend' te noemen; het merendeel bleek slaapproblemen te hebben, doordat de lengte van het slaapsysteem niet voldoende was.

Vervolgens hebben wij in samenwerking met enkele fabrikanten slaapsystemen ontwikkeld, zoals boxsprings, spiraalbodems, matrassen, dekbedden, bedtextiel etc. Dus voor slaapsystemen tot 2.40 m. bent u bij Prins Heerlijk Slapen aan het juiste adres!
PRINS HEERLIJK SLAPEN VOOR EEN GOED BED , MATRAS OF BOXSPRING

Boxspring
Eén van de meest ideale bedbodems. Comfortabel met een goede ondersteuning over het gehele oppervlak. Een boxspring kan in uw slaapkamer ombouw worden geplaatst, of vrijstaand met een naar uw persoonlijke wens bekleedde stof. Een boxspring is een zeer persoonlijk bed, ook wat uiterlijk betreft. Prins Heerlijk Slapen kan zich met recht specialist op het gebied van boxsprings noemen.

Lattenbodem
Een bedbodem die goed geschikt is in combinatie met vooral latex matrassen. Om de werking van de lattenparen goed tot zijn recht te laten komen is een soepele matras een vereiste.


Terug naar home

MERKENPAGINA VERZORGT INFO OVER BEDDEN, MATRASSEN EN BOXSPRINGS

De informatie over BEDDEN, MATRASSEN EN BOXSPRINGS is zowel landelijk als per provincie.

U vindt BEDDEN leveranciers uit de volgende provincies:
Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord Holland Zuid Holland Zeeland Brabant Limburg

MATRASSEN EN BOXSPRINGS worden het meest geleverd in de volgende plaatsen:

Assen Groningen den Haag Amsterdam Utrecht Rotterdam Maastricht Leiden Zwolle Lelystad Almere Eindhoven Deventer Geleen den Bosch Emmen Hoogeveen