Rolluiken
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Tekst en foto's aangeleverd door:
Desire Zonwering

Desire Zonwering
Boxmeerhof 28
6844 AC Arnhem
026-3251575
info@desirezonwering.nl
www.desirezonwering.nl


Desire Zonwering: een goed advies, kwaliteit en vakkundige service en montage

Desire Zonwering geeft u een goed advies en helpt u meedenken over de best passende oplossing bij u thuis. Wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend offerte zonder voorrijkosten.
Desire Zonwering kiest bewust voor kwaliteit. Vakkundige montage van rolluiken, roldeuren, garagedeuren, horizontale en verticale lamellen, serre zonweringen, markiezen, terraszonneschermen, uitval- en hoekbalkon, rolgordijnen, hordeuren, zonneschermen, en jalouziën.

U kunt onze showroom elke maandag en zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur een bezoek brengen in de showroom van Desire Zonwering.
U kunt natuurlijk ook bellen voor een afspraak tel. 026-3251575. Er is voldoende parkeergelegenheid!

Desire Zonwering is ook dealer van SUNLINE – SCREENLINE en RAINBOWSOL

Knikarmschermen en uitvalschermen

Knikarmschermen
Het brede programma knikarmschermen van Desire Zonwering biedt u vele mogelijkheden voor zowel woningen, bedrijven, en winkels. Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in handbediening of elektrische bediening. Wij voeren een standaard programma maar natuurlijk is maatwerk ook mogelijk.

Kiest u voor knikarmscherm dan kiest u voor een sieraad aan elk huis. In diverse uitvoeringen en kleuren zorgt het voor een verlengstuk van uw woning en haalt u hinderlijk zonlicht uit huis. U kunt sfeervol genieten op uw terras.

Uitvalschermen
Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schep vooral binnen een aangenaam klimaat.In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.


Markiezen en screensystemen

Markiezen
De meest fraaie zonwering is de markies; ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel kan op een moderne gevel de markies voor een verassend effect zorgen.
Screensystemen
Met de screensystemen wordt het zonlicht effectief gefilterd. Deze vericaat hangende zonwering is oorspronkelijk ontworpen voor bedrijfsmatige toepassingen maar is nu ook voor u beschikbaar. Het type screen zorgt ervoor dat u overdag naar buiten kunt kijken zonder inkijk naar binnen. De screen wordt met name toegepast in situaties waar andere zonweringssystemen niet toepasbaar zijn en is zeer windvast en daarom ideaal voor bewoners die vaak of lang afwezig zijn
Rolluiksystemen

Rolluiken van Desiré Zonwering, uw oplossing tegen inbraak, geluidsoverlast, lichtinval en inkijk. De rolluiken van Desiré Zonwering zijn vervaardigt uit het sterkste aluminium. De rolluiken kunnen de hoogste toets der kritiek weerstaan. Dit komt door de jarenlange ervaring en een optimale kwaliteitscontrole die de rolluiken telkens moeten doorstaan. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat Desiré Zonwering haar rolluiken door erkende vakmensen laat produceren.


Kwaliteit:
Doordat rainbow de productie van haar rolluiken in eigen hand heeft en haar producten voortdurend aan controle onderwerpt, kan zij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is de kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op rainbow rolluiken geen invloed hebben.

Kijk voor meer informatie op www.desirezonwering.nlTerug naar home

Warme en geluidsarme vloeren