Badkamers
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters











 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Alle Fabrikanten
 Dealer badkamer merk Catalano
 Dealer merk badkamer Dornbracht
 Dealer merk badkamer Sealskin
 Dealer merk badkamer Villeroy
Tekst en foto's aangeleverd door:
Sanidrome Hardeman

Sanidrome Hardeman
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal
0318-513703
hardeman@sanidrome.nl
www.sanidrome.nl/hardeman


Hardeman-Sanidrome; dé Badkamer en Keukenspecialist

Omdat we u hoogwaardige producten, deskundige adviezen en een uitstekende service willen bieden zonder dat u daar teveel voor hoeft te betalen, hebben we ons met andere sanitair-specialisten uit het hele land verenigd onder de naam Sanidrõme. In onze sfeervolle showroom vindt u dan ook alles voor uw badkamer en toilet: complete badkameropstellingen, douchecabines, sauna stoomcabines, baden en douchebakken, closets, tegels, verwarming, verlichting en tal van andere sanitairartikelen en accessoires. Maar we doen nog veel meer.
Uw badkamer van A tot Z gerenoveerd

Bij Hardeman Sanidrõme wordt onder eigen beheer uw badkamer van A tot Z gerenoveerd.
Vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering wordt u begeleid door vakkundige mensen die samen met u de badkamer van uw dromen realiseren. Daarbij maakt het niet uit of de ruimte groot of klein is, we hebben voor iedereen het geschikte sanitair. Uw badkamer krijgt een bepaalde sfeer van ontspanning door het plaatsen van een stoomkabine of een whirlpool, hierin zijn wij met diverse merken vertegenwoordigd.
Ook voor de doe-het-zelver is ons assortiment zeer uitgebreid op het gebied van sanitaire toestellen.
Onze tegelkasten en showroom zijn geheel van deze tijd met diverse merken tegels zoals Sphinx, Villeroy en Boch, Cedit en Rocca. Wij leveren deze producten op bestelling zowel voor de badkamer als voor de keuken.
Tevens verzorgen wij ook uw tegelvloer t.b.v. de hal, de woonkamer en de keuken, eventueel met een vloerverwarmingspakket zowel op de CV-installatie als elektrisch.
Wij staan u graag met raad en daad terzijde!


Keukens op maat voor iedere doelgroep

Wij leveren keukens van de merken BHMI, VEKA en ILWA op maat voor diverse doelgroepen.
Met onze ILWA keuken bieden wij u een kwaliteits product. Deze keukenfabrikant fabriceerd al meer dan 60 jaar een product waar 15 jaar waarborggarantie op wordt verstrekt. De korpes van de keukenkasten is geheel bekleed met laminaat, wat voor een strakke en degelijke afwerking borg staat. Onze lak-keukens zijn van zeer hoge kwaliteit en te leveren in alle RAL kleuren. Ook zijn de eiken en klassieke uitvoeringen van een hoog niveau. In maatvoering zijn we sterk.
Ook voor onderhoud en renovatie van de keuken en vervanging van keukenapparatuur kunt u bij ons terecht. Wij leveren diverse merken zoals Bosch, Atag, Miele, Pelgrim, Siemens, Scholtes en Ariston.
Kom eens langs in onze showroom aan de Plesmanstraat 54 te Veenendaal.

Hardeman Sanidrõme: ook voor installatiewerkzaamheden

Als Installatiebedrijf Hardeman Sanidrõme verzorgen wij de aanleg van gas-, water- en CV-installaties t.b.v. de woningbouw, utiliteitsbouw en renovatieprojecten e.d.
Diverse systemen zowel in cascade- als single-opstelling worden door ons verzorgd. De vraag naar de combinatie C.V. + zonnewarmte is momenteel aktueel, ook hiervoor kunt u een beroep op ons doen, alsmede ook voor warm-water-voorzieningen zowel direct als indirect gestookt. Tevens bieden wij u een 24-uurs servicedienst. Voor diverse regelsystemen op het gebied van besparing op stookkosten, advies enz. kunt u bij ons terecht.
Ook leveren wij zelfbouw-installatiepakketten met instruktie en desgewenst met hulp.



Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren