Caravans
BLOKHUTTEN GOEDKOOP
Tuin Totaal Nederland biedt u
meer dan 1000 modellen

KLIK SNEL HIER
CARAVAN MATRASSEN
Alle maten matrassen
uit voorraad leverbaar

www.beddendirect.nl
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Caravan nieuws
 Alle Fabrikanten Caravans
 Caravan dealer merk Adria
 Caravan dealer merk BIOD
 Caravan dealer merk Beyerland
 Caravan dealer merk Burstner
 Caravan dealer merk Caravelair
 Caravan dealer merk Chateau
 Caravan dealer merk Delta
 Caravan dealer merk Dethleffs
 Caravan dealer merk Eiffelland
 Caravan dealer merk Fendt
 Caravan dealer merk Gobanna
 Caravan dealer merk Hobby
 Caravan dealer merk Jamet
 Caravan dealer merk Knaus
 Caravan dealer merk Liberty
 Caravan dealer merk Solifer
 Caravan dealer merk Sterckemann
 Caravan dealer merk Sunroller
 Caravan dealer merk Swift
 Caravan dealer merk Tabbert
 Caravan dealer merk Wilk
 Caravan dealer merk Zaro
 Caravandealer merk Elddis
 Caravandealer merk Sunlight
Tekst en foto's aangeleverd door:
Caravancentrum Van Bodegraven

Caravancentrum Van Bodegraven
Baardmeesweg 61
3899 XT Zeewolde
036-5225488
info@vanbodegravencaravans.nl
www.vanbodegravencaravans.nl


Onze deskundigheid is uw waarborg voor kwaliteit

Caravancentrum van Bodegraven is reeds jaren BOVAG-lid , afdeling mobiele recreatie. Bovag staat borg voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Het kopen van een caravan en het uitvoeren van het technisch onderhoud van uw caravan geschiedt onder Bovag –garanties. Het voordeel voor u als klant is dat u kunt vertrouwen op onze technische en zakelijke adviezen. Na een onderhoudsbeurt wordt de caravan voorzien van een Bovag onderhoudsrapport met een keuringssticker. 

 

Occasions krijgen een uitgebreide technische beurt, voorzien van een Bovag Garantiebewijs met een geldigheidsduur van 12 maanden. De deskundigheid van Caravancentrum van Bodegraven is voor u een waarborg voor uitstekende service en veiligheid van uw nieuwe of occasioncaravan.
Adria en Sterckeman, twee sterke troeven

ADRIA
Het Sloveense merk Adria handhaaft al sinds 1965 de traditie van regelmatige vernieuwingen en aanpassingen van technologie en knowhow ten opzichte van de moderne trends in het kamperen. Dit, in combinatie met het vrije verkeer van goederen en diensten met de Europese lidstaten, heeft er voor gezorgd dat dit merk een groot marktaandeel in Europa heeft.
STERCKEMAN 
Met meer dan 60 jaar ervaring is Sterckeman op de Europese markt zeker geen nieuwkomer. Lichte doch sterke caravans aanbieden tegen een scherpe prijs is het motto. Sterckeman caravans worden met de grootste zorg geproduceerd in één van de modernste fabrieken van Europa. Door effectief in te kopen en te produceren kunnen de caravans tegen scherpe prijs aangeboden worden.


Accessoireshop

Wij hebben een uitgebreide accessoireshop: Technische onderdelen, huishoudelijke artikelen, verlichting, onderdelen voor uw gastoestellen, gasflessen, tentaccessoires, antennes, schotelantennes, airconditioners, wielklemmen, stabilisatoren, te veel om op te noemen. 
Op de bovenverdieping bevindt zich de afdeling voortenten. Merken als Dorema, Issabella, Brand staan er in verschillende modellen opgesteld. Voor elke caravan kunt u terecht voor een voortent of luifel.
Stalling

De moderne caravanner stelt hoge eisen aan de winterstalling voor zijn of haar caravan. Deze stalling dient droog, schoon en
veilig te zijn. De caravan dient 7 dagen per week, 24 uur per dag gebracht en gehaald te kunnen worden. Onze stalling voldoet aan alle deze eisen en biedt plaats aan 160 caravans en vouwwagens.Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren