Naaimachines
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Aisin Naaimachines
 Bernina Naaimachines
 Brother Naaimachines
 Elna Naaimachines
 Fabrikanten
 Husqvarna Naaimachines
 Janone Naaimachines
 Lewenstein Naaimachines
 Pfaff Naaimachines
 Singer Naaimachines
 Toyota Naaimachines
Tekst en foto's aangeleverd door:
Naaimachine Speciaalzaak 't Pandje

Naaimachine Speciaalzaak 't Pandje
Koopmansstraat 8
8223 AG Lelystad
0320-222747

www.naaimachines-lelystad.nl


Naaimachinespeciaalzaak 't Pandje:

Al 25 jaar dé naaimachine dealer van Flevoland.
Exclusief dealer van de naaimachine merken:
- Husqvarna Viking_- PFAFF_- JANOME_- Brother_- Toyota
Het plezier in kleding of andere werkstukken maken begint met het bezit van een goede naaimachine. Het is jammer het plezier te laten bederven door een machine die steken overslaat, lust of vastloopt. Naaimachines zijn er van zeer eenvoudig tot uiterst geavanceerde borduurmachines en lockmachines. Er is altijd wel een machine die bij u past.

Demonstratie én GRATIS uitgebreide naaimachine instructie

Bij aankoop van een naaimachine krijgt u van ons altijd een demonstratie en willen wij het liefst dat u de machine ook zelf probeert. Daarna geven wij nog op een later tijdstip een GRATIS uitgebreide naaimachine instructie. Zo leert u alle mogelijkheden te halen uit uw nieuwe machine. In onze eigen werkplaats worden naaimachines gerepareerd en onderhouden. Als alle onderdelen voorradig zijn hoeft u de machine maar een paar dagen te missen.
Verder is er in onze winkel een zeer groot assortiment fournituren, quilt-, katoenen en voeringstoffen, borduurpakketten, borduurgaren, borduurstoffen, haak- en breigarens, kralen, paspoppen en nog veel meer. Snuffel eens lekker rond in de winkel.


Daylight ®loupe lampen

We hebben een uitgebreid assortiment Daylight ®loupe lampen, de lampen met het perfecte daglicht. Van tafelmodellen tot staanlampen. Ideaal om bij te handwerken, maar ook bij te lezen of te puzzelen. Nieuw in de collectie: VerDeco vouwgordijnen tegen een zeer voordelige prijs. Met wasmachine wasbare stoffen, eenvoudig te monteren. Keuze uit vele kleuren stoffen, van transparant tot geblindeerd. Levertijd binnen 2 weken.
Quiltcursussen

Diverse cursussen op verschillende data. Kom voor meer informatie of inschrijving naar onze winkel.
We zijn trots en blij met ons 25 jarig bestaan en daarom kunnen onze klanten hiervan profiteren. Er worden steeds leuke acties gehouden met o.a. naaimachines, DMC en Daylight(r) loupe lampen. Houd onze winkel dus goed in de gaten en kom gezellig langs.

Naaimachine Speciaalzaak 't Pandje
Koopmansstraat 8
8223 AG Lelystad
T 0320 22 27 47
W naaimachines-lelystad.nlTerug naar home

Warme en geluidsarme vloeren