Schrobmachines
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Contact
 Fabrikanten
Powerbrush

reestmachines.nl

Sinds januari 2004 is Powerbrush b.v. de importeur van PowerBoss Machines in de BeNeLux geworden. Het Amerikaanse Powerboss staat bekend als de fabrikant van de meest robuuste veeg- en schrobmachines voor grote vloeroppervlakken in de zware industrie. Alle machines kenmerken zich door de zeer zware stalen contructie. De bediening is eenvoudig en er is een overzichtelijk bedieningspaneel. De bediening is bewust simpel gehouden, dit betekent dat iedereen na een korte instructie met de machines kan werken. De PowerBoss veegmachines zijn allen voorzien van grote wielen en RTR systeem waardoor het mogelijk is de vuilvergaarbak efficiŽnter te vullen.
De Robuuste combinatie machines van PowerBoss bieden een efficiente methode om grote vloeroppervlakken in een arbeidsgang te vegen en te schrobben. De Powerboss TSS95 met een werkbreedte van 157 cm heeft bijvoorbeeld een theoretische capaciteit van maar lieftst 14000m2 per uur.

De dubbel versterkte stalen constructie, het betrouwbare hydrauliek systeem en de enorm stalen bumpers van deze Heavy Duty veegmachines maken PowerBoss een voor de hand liggende keuze als de toepassing extra zwaar is. Powerboss is een machine met unieke eigenschappen. Reest Machines levert veegmachines in de provincies:
Groningen-Friesland-Drenthe-Gelderland-Overijsel-Flevoland-Utrecht-Noord Holland-Zuid Holland-Brabant-Zeeland-Limburg


Klik hier voor vloerreiniging,veegmachines,waterstofzuigers


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren