Daktuin
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Daktuin
 Fabrikanten
Daktuin

www.esselinkdaktechniek.nl/

De aanleg van een daktuin onderscheidt zich natuurlijk fundamenteel van de normale tuinvormgeving en vereist aandacht voor geheel nieuwe aspecten.
Hoe hoger de gebouwen, des te groter zijn de problemen; toegankelijkheid, bescherming, watertoevoer en gewicht zijn factoren die een aanzienlijke rol spelen bij een daktuin,en in een gewone tuin nauwelijks.
Een ander specifiek probleem bij een daktuin is een eventuele schoorsteen, meestal precies op de verkeerde plek. Belangrijker is echter het vraagstuk van het gewicht vanm de daktuin. Voor u iets onderneemt, moet u vaststellen of de structuur van het gebouw berekend is op het gewicht van een daktuin. Bij twijfel moet u deskundigen raadplegen. Naast de technische problemen is er de wind waarmee u duchtig rekening zal moeten houden. Het lijkt aannemelijk dat in een bebouwde omgeving wind van ondergeschikt belang is, maar een zuchtje wind in de straat is op de derde etage al gauw tot een stevige bries aangewakkerd. Daarom is een deugdelijk windscherm voor de planten en uzelf onontbeerlijk.Een daktuin is daarom specialistenwek en dan bent u bij Esselink Daktechniek op het juiste adres.

Klik hier voor de aanleg van een mooie daktuin


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren