Fabrikanten
POETSMATERIALEN ONLINE
Poetsmaterialen voor
auto boot of caravan

KLIK HIER
SNEEUWKETTINGEN ONLINE
Alle grote merken
sneeuwkettingen bij elkaar

KLIK DIRECT HIER
BODYSTYLING EN TUNING
TuningDiscount.nl is een
uitgebreide tuningspecialist

ZIE ONZE WEBSHOP
TOM TOM HUREN ?
Huur nu direct online
uw navigatieapparatuur

HUUR NAVIGATIE
MAXXLUBE NANOTECHNOLOGY
Altijd een schone glimmende
auto met Nanotechnology

PURE OPPERVLAKTEBESCHERMING
 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Autonieuws
 Fabrikanten
 Youngtimers
Acura

www.acura.com

Acura is a Japanese brand name used by Honda in the US, Canada, Mexico, and Hong Kong since March 1986 to market luxury automobiles and near luxury vehicles. Acura is credited with creating or being the first to tap into a market for luxury Japanese cars outside Japan. Before Acura, automobiles from Japan were primarily economical and were seen as reliable above all else.

Alfa Romeo

www.alfaromeo.nl

Alfa Romeo symboliseert een aantal waarden die tot ieders verbeelding blijven spreken: een sportief hart, onverzettelijke vitaliteit, een fraai motorgeluid, elegante vormen, en dat alles met Italiaanse flair.


AstonMartin

www.astonmartin.com

Aston Martin is een Engels automerk, thans in handen van Ford. Het automerk is vooral bekend door de oudere James Bond-films, waarin de hoofdpersoon veelal in dit automerk rondreed.Audi

www.audi.nl

Eigen wegen inslaan en daarmee op een unieke manier conventies doorbreken; dat is in het kort de filosofie van Audi. Voorsprong door techniek; om Audi-rijders steeds weer te verrassen met nieuwe invullingen van mobiliteit. Audi omarmt ontwikkelingen en heeft een open vizier voor nieuwe kennis en inzichten, om deze met gedrevenheid om te zetten in daadwerkelijke vooruitgang. Deze passie voor vooruitgang is de rode draad in de historie van Audi en zal ook altijd het streven voor de toekomst zijn.


BMW

www.bmw.nl

Hartelijk welkom op de site van BMW Nederland. U kunt hier een keuze maken tussen onze automobielen sectie, of onze motorrijwielen sectie.

Bentley

www.hessing.nl

De Bentley Arnage - vermoend naar een bocht van het La Mans circuit alweer het merk bentley zijn reputatie begon - is een opwindende verschijning evenals de jongste telg uit de bentley familie : de Contitinental GT, welke ongetwijfeld 's werelds snelste 4-zits coupé is. De krachtig gevormde lijnen, de fenomenale motorcapiciteit en de gedaitailleerde afwerking van het interieur: alles maakt duidelijk dat het hier om unieke auto's gaat.

Bugatti

www.bugattiweb.com

Bugatti is een gerenommeerd automerk dat bekend is om zijn snelle, dure en exclusieve wagens. Dit bedrijf is tegenwoordig onderdeel van de Volkswagen-concern. Voor de Tweede Wereldoorlog was Bugatti een stuk bekender dan nu: het was dé sportwagen van die periode, en een van de bekendste Franse automerken. Merken als Lamborghini en Ferrari bestonden in die tijd nog niet.Buick

www.buick.com/

De Buick Motor Company is in 1903 door David Dunbar Buick opgericht.Het lukte Buick niet om zelfstandig te blijven. Hij verkocht zijn bedrijf een jaar later en dat bleek voor het merk een gouden zet. William C. Durant werd door de geldschieter als bedrijfsleider aangesteld. Durant maakte Buick tot de grootste Amerikaanse autofabriek van dat moment en bouwde General Motors met het geld dat hij met Buick verdiende.


Burton

www.burtoncar.com/

Het bedrijf bestaat sinds 1993. Zij is ontstaan door de passie voor autodesign en techniek van de twee eigenaren, Dimitri en Iwan Göbel.
Als kleine jochies al begonnen met allerlei rijdende vehikels te bouwen van oude rommel. Tijdens hun studie, HEAO (Iwan) en Kunstacademie (Dimitri), ontstond de liefde voor de lelijke eend. Al snel werd de ene Eend omgebouwd tot een Pick-up en de andere tot een Lomax. Binnen afzienbare tijd waren honderden Lomaxen en Pick-ups verkocht. In maart 1999 werd de grootste 2CV shop van Nederland geopend. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van de mooiste en succesvolste 2CV shops van de wereld, met online shop, werkplaats, showroom, special parts, een race afdeling, special cars, enz...

Eind 1998 werd gestart met het ontwerpen van een nieuwe sportauto, wederom gebouwd op het chassis van de 2CV. In Mei 2000 werd deze, genaamd Burton, geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Op dit moment is Burton Car Company de grootste sportwagen fabrikant van Nederland, ooit...


Cadillac

www.cadillac.com

We go the extra mile for you
The moment you take possession of a Cadillac, you become part of an elite group, entitled to extraordinary privileges. From our impressive warranty coverage to our comprehensive vehicle maintenance program to our 24-hour roadside service, your satisfaction is our top priority.

Carver

www.carver-europe.com

CARVER: the sensational alternative

The ride that puts a smile on your face
Steer it like a car and the Carver will bank like a motorcycle. The fully automatic hydraulic-mechanical DVC system makes this exciting kind of driving possible, lending itself very well to a sporty driving style.

Chevrolet

www.chevrolet-nederland.nl/

Met Chevrolet kiest u voor een perfecte prijs/kwaliteit verhouding, opvallend dynamische rijeigenschappen en complete uitrustingsmogelijkheden.

Chrysler

www.chrysler.nl/

Stap in de wereld die Chrysler heet. Hier vindt u het laatste nieuws, maar kunt u ook in de indrukwekkende historie duiken van het merk. Of neem eens een kijkje in het Chrysler Design Institute. Daar worden veelbelovende ideeën uitgewerkt tot futuristische concept cars. Ook kunt u op deze pagina's wallpapers en screensavers downloaden of een keuze maken uit de merchandise-artikelen van Chrysler.

Citroen

www.citroen.nl

Comfort, innovatie en design

André Citroën ziet op 5 februari in 1878 in Parijs Frans levenslicht, als zoon van een uit Nederland afkomstige vader. Na een technische opleiding ontwikkelt hij zich tot een geniaal uitvinder. Als handelsmerk kiest hij de double chevrons, naar het voorbeeld van de kepervertandingen van de tandwielen waarmee hij in 1900 kennismaakt. Deze kepervertandingen zijn een symbool van de technologische vooruitgang die André Citroën zijn gehele leven nastreeft. Comfort, innovatie en design zijn sindsdien traditionele merkwaardenDaewoo

www.daewoo.com/english/index.jsp

Daewoo werd op 22 maart 1967 opgericht door de markante ondernemer Kim Woo Choong als een textielhandel. Eind 1999 werd Daewoo failliet verklaard. Kim Woo Choong wordt sindsdien verdacht van grootscheepse fraude en is Zuid-Korea ontvlucht.

Daihatsu

www.daihatsu.nl

Japan was eeuwenlang een afgezonderde eilandengroep. Totdat Amerikanen het in 1850 dwongen zich open te stellen. Hiermee werd de basis gelegd voor het nieuwe Japan. Vooral rond de eeuwwisseling zagen veel nieuwe ondernemingen het levenslicht. Waaronder de firma Osaka Hatsudoki Seizo, een fabrikant wiens naam later werd omgedoopt tot Daihatsu Kogyo.DeLorean

www.delorean.com

In de late jaren '70 werd dit bedrijf opgericht door John De Lorean die tot dan toe vice-president was van Pontiac. Hij had een geheel eigen visie op het ontwikkelen van auto's maar die ideeën kon hij bij z'n huidige werkgever niet kwijt. Daarom richtte De Lorean z'n eigen automerk op.

DeTomaso

www.detomaso.it/gb/index.html

De Tomaso is opgericht door de Argentijn Alejandro De Tomaso (Buenos Aires, 10 juli 1928- 21 mei 2003). Zijn vader was minister van landbouw in de jaren '30. Zijn moeder behoorde tot de oudste Spaanse families van Argentienië.De Argentijnse vlag maakt deel uit van het logo van De Tomaso. Het symbool in het logo is het brandmerk zoals dat werd gebruikt op de ranch waar Alejandro opgroeide.Op 27-jarige leeftijd arriveerde De Tomaso in Modena, Italië. Hij racede in de jaren 1955 en 1956 in een Maserati racewagen met een Osca motor.Dodge

www.dodge.com

Dodge is eigenlijk een Amerikaans automerk, dat echter eind 2003 een prototype presenteerde van de Dodge Tomahawk, een motorfiets met een 500 pk sterke Dodge Viper V10-motor.De machine werd ook verkocht (replica’s waren voor $ 555.000,= te koop), maar er mocht niet mee op de openbare weg gereden worden. Daardoor was de topsnelheid van 482 km/uur ook lastig te controleren.


Donkervoort

www.donkervoort.nl/

Enjoy life and meet Donkervoort
The Donkervoort is the ultimate sports car with a special feeling for the pure pleasure of driving.Feel the acceleration, feel the road, feel the braking power and enjoy the speed and freedom.

Eagle

www.eaglecars.com

So what really happened to the semi-popular, but very small 'EAGLE' division of Chrysler?A lot of people failed to see it coming, but it should have been obvious when Chrysler failed to update it's already meager product line.To consumers, it's really just a lamentable loss of an affordable, yet technologically advanced sports car. To Chrysler? We don't know.

Ferrari

www.ferrari.nl

La Storia

De basis van het huidige Ferrari werd gelegd op 16 november 1929, toen door Enzo Ferrari de Scuderia Ferrari werd opgericht, een vereniging die de autosportbelangen van haar leden behartigde. De Scuderia groeide uit tot de racedivisie van Alfa Romeo, waarvoor Ferrari als testrijder, coureur en directeur actief was. In 1939 verliet hij Alfa om een eigen renstal te starten. Omdat vier jaar lang de naam Ferrari niet mocht worden gebruikt, begon hij onder de naam Auto Avio Construzioni.

Fiat

www.fiat.nl

Alles wat je over Fiat wilt weten
Lees hier informatie over het bedrijf Fiat.

Ford

www.ford.nl

Henry Ford veranderde met zijn praktische en betaalbare auto's de manier van leven van heel wat mensen. Hij vond de lopende band uit en een aantal technieken voor massaproductie die in de eerste helft van de 20ste eeuw wereldwijd zouden uitgroeien tot dé norm voor industriële toepassingen.

GMC

www.gmc.com

In 1902 stichtte Max Grabowski een bedrijf genaamd 'Rapid Motor Vehicle Company' dat een van de eerste ontwikkelaars werd van Trucks voor commerciële doeleinden werd. In 1909 werd het bedrijf door General Motors overgenomen om hierna GMC Truck te gaan heten. In 1912 bracht het bedrijf op de New York autoshow zijn eerste model op de markt.Momenteel maakt GMC zowel personenvoertuigen, pick-up vrachtwagens als ook bus motoren.Holden

www.holden.com

Holden was een fabrikant van karren en bussen toen het in de jaren 20 begon met de autocarrosserieproductie. Door de wereldcrisis was Holden gedwongen om begin de jaren 30 overgenomen te worden door General Motors Australia. In 1936 werd een nieuwe fabriek gebouwd. In 1948 werden de eerste auto's onder de naam Holden aangeboden. Sinds de jaren 50 maakt Holden vele mooie, originele modellen, ondanks dat vele modellen door GM in Engeland en Amerika werden getekend. In 1958 werden er al meer dan 100 000 auto's per jaar verkocht. In mei van 2005 verhuisde Holden naar een nieuw modern hoofdkwartier aan de Salmon Street te Port Melbourne (Victoria), HQ191 genaamd en naast de oude fabrieken gelegen.Honda

www.honda.nl

Welkom op het autogedeelte van HONDA. Wij wensen u veel plezier met het ondekken van ons gevarieerd modellen-aanbod. Honda streeft altijd naar de juiste balans tussen praktisch gebruik, goede rij-eigenschappen en superieure kwaliteit. Overtuig uzelf eens met een proefrit in de nieuwe FR-V waarin wij bewijzen dat een MPV functioneel kan zijn en er tegelijkertijd stijlvol uit kan zien!

Hummer

www.hummer.com

Het hebben van een Hummer geeft zijn eigenaar een grote mogelijkheid, om meer te doen en meer te zien dan de meeste voertuigen. Geïnspireerd door de gemak van hun trucs, HUMMER, als een organistatie en als een comunicatie van de eigenaars, gecreërde programma's gemaakt om te kapitaliseren en de kracht van de HUMMER voertuigen.

Hyundai

www.hyundai.nl

Hyundai is een jong automerk (opgericht in 1967). De fabrikant is nu al hard op weg uit te groeien tot een van de vijf grootste autoproducenten ter wereld. In 2010 moet die positie zijn gerealiseerd. Op dit moment staat de Hyundai Automotive Group op de zevende plaats in de top-10 van grootste producenten. Het succes is gebouwd op doordachte technologie en een heldere kijk op de wereldwijde automarkt.Isuzu

www.isuzu.nl

In 1893 werd de Tokio Ishikawajima Shipbuilding & Engineering Co. Ltd opgericht door de eerste in de Isuzu familie. In 1922 produceerde het bedrijf met succes de Wolseley A9, een personenwagen, in samenwerking met de Britse autofabricant Wolseley Motor Ltd.
Meer dan 80 jaar zijn er ondertussen verlopen sinds Isuzu begon. Vandaag is het de grootste vrachtwagenproducent van Japan en één van de meest innoverende krachten die de wereld van de auto-industrie rijk is.


Jaguar

www.jaguar.com/nl/nl/home.htm

Met Jaguar kiest u voor een auto waarmee u alle kanten op kunt. Letterlijk en figuurlijk. Het is een stijlvolle auto, die u probleemloos en veilig over het asfalt loodst, maar door zijn sportieve karakter ook een echte rijdersauto, die tevens in zakelijke kringen gedistingeerd en representatief voor de dag komt. Bij Jaguar vinden we dat u diezelfde klasse van ons mag verwachten bij de totale dienstverlening rondom (de aanschaf van) uw auto.Jeep

www.jeep.nl

Met een Jeep heeft u niet alleen een mooie auto in handen. Een Jeep geeft u tevens toegang tot een avontuurlijke way of life. Zo worden over de gehele wereld regelmatig events georganiseerd waarmee u de grenzen van uzelf en van uw Jeep kunt verleggen. Daarnaast maakt u als Jeep-rijder deel uit van een indrukwekkende historie, die wordt gekenmerkt door vele heldhaftige prestaties. En natuurlijk biedt Jeep u een verrassende kijk op de toekomst. Met de vooruitstrevende concept cars worden technieken onderzocht waarvan u in de toekomst kunt profiteren.


Kia

www.kia.nl

Het hoofdkantoor van Kia Nederland is gevestigd in Vianen. De afgelopen tien jaar heeft Kia onafgebroken gebouwd aan de implementatie, positionering, en professionalisatie van het merk. Na het samengaan met de Hyundai Motor Groep in 1998 is de groei in een stroomversnelling gekomen. In enkele jaren tijd heeft het complete gamma een ingrijpende vernieuwing én uitbreiding ondergaan. Sterke troeven als de Carens MPV, SUV’s als de Sportage en de Sorento, de Rio en de Picanto hebben voor een grote stijging van het marktaandeel gezorgd.


Lamborghini

www.hessing.nl

De stier is altijd het symbool van power, agressie en moed geweest;eigenschappen die alle Lamborghini's met elkaar delen. Lamborghini heeft dan ook de traditie om ieder model naar exceptionele stier te vernoemen, hetgeen voorkomt uit het feit dat de oprichter van de company, Ferruccio Lamborghini, stier als sterrenbeeld had.

Lancia

www.lancia.nl

Vincenzo Lancia wordt op 24 augustus 1881 geboren in Fobello, een dorpje in het Sesiadal. Zijn vader, Cavaliere Giuseppe Lancia, heeft dan al een vermogen verdiend met zijn conservenindustrie.
Dankzij de goede financiële positie verblijft de familie ‘s zomers in Fobello en voor de rest van het jaar in Turijn, in hun stadsvilla aan de Corso Vittorio Emanuele. Giuseppe Lancia heeft grootse toekomstplannen voor elk van zijn vier kinderen: Giovanni, Arturo, Maria en Vincenzo. Deze laatste, die als koosnaam Censin heeft, is voorbestemd om advocaat te worden.
Op school echter brengt Censin er niet veel van terecht. Hij is weliswaar erg intelligent, maar ook snel afgeleid en niet erg vlijtig. Zijn vader moet dan ook spijtig constateren dat hij het nooit tot advocaat zal brengen.
Op twaalfjarige leeftijd stuurt hij Censin naar een kostschool, om hem in ieder geval nog een diploma als boekhouder te laten halen.


Land Rover

www.landrover.com/nl

Met de aankoop van een Land Rover kiest u voor een auto waarmee u alle kanten op kunt. Letterlijk en figuurlijk. Alle modellen zijn stijlvolle auto´s die u probleemloos en veilig over het asfalt loodsen, maar die ook toonaangevende off-road-eigenschappen bieden. Auto´s die tevens in zakelijke kringen gedistingeerd en representatief voor de dag komen.

Lexus

www.lexus.nl

Sinds ons debuut in 1989 streven wij met passie het perfecte rijplezier voor onze klanten na.
Wij bouwen auto's die zich onderscheiden door hun stijl en raffinement en die zijn uitgerust met de allernieuwste technologie om u te laten genieten van een geslaagde en ontspannende rit.
Onze strenge kwaliteitseisen garanderen u optimaal comfort, betrouwbaarheid en raffinement.

Lincoln

www.lincoln.com

Voor dicht bij een eeuw, de naam Lincoln is synoniem met luxe geweest, comfort en ontwerp. Neem een voorbij gevierde gang met Lincoln door zijn, beginnend met de inspiratie van een naam, de introductie van een klassieke favoriet, de oorlogsjaren en door aan het nieuwe millennium.

Lotus

www.grouplotus.com

Lotus Production 1957 - The Lotus Seven
The Lotus Seven was conceived as a no-frills, low-cost, simple sports car, which delivered staggering performance. Produced mainly in kit form, it enabled many enthusiasts to own a dual purpose road/racing sports car at a reasonable price. Four basic variants were produced by Lotus until 1973, when the rights to manufacture were taken by Caterham Cars Ltd, which still produces the Caterham Seven today.MG

www.mgcars.org.uk

Mg staat voor Garages Morris, welke de verdeler van Oxford voor auto's Morris was; toevallig, het werd ook bezeten door William Morris, recentere Lord Nuffield. Toen Cecil Kimber zijn algemene manager in 1922 werd.

Maserati

www.hessing.nl

Een naam die bij velen tot de verbeelding spreekt. Als succesvol ontwikkelaar van raceauto's aan het begin 20e eeuw en geroemd vanwege de GT modellen uit de periode '60-'70. De passie en de emotie die de ontwerpers in hun auto's stoppen is duidelijk zichtbaar. Een traditie die Maserati tot op dedag van vandaag hoog in het vaandel draagt. Daar laten de door Italdesign-Giugiaro vormgeven Spyder en Coupé en de Quattroporte van de alom bekende ontwerper Pininfarina geen misvertanden over bestaan.

Mazda

www.mazda.nl

Mazda rijden is voor kwaliteit kiezen. En dan bedoelen we niet alleen de auto zelf. Bij Mazda gaat de service beduidend verder dan de auto alleen. Dat merkt u ook weer bij de Mazda Euro Mobiliteit Service. In het verlengde van de Mazda Euro Service voor Mazda’s tot 3 jaar oud, hebben nu ook Mazda rijders met een auto tot 11 jaar oud de mogelijkheid om te kiezen voor dezelfde mobiliteit’s garantie.Mercedes-benz

www.mercedes.nl

In 1886 maakten zowel Gottlieb Daimler als Karl Benz een uitvinding bekend die de wereld zou gaan veranderen: hun eerste automobielen. Vanaf dat moment heeft de onderneming die hieruit voortkwam steeds voorop gelopen bij de ontwikkeling van de automobiel

Mercury

www.mercuryvehicles.com

Hier komt nog wat tekst

Mini

www.mini.nl

De voorwielaandrijving, het lage zwaartepunt, het directe stuur en de plaatsing van de wielen op de hoeken van de auto vormen samen het MINI concept en laten je van elke bocht genieten, zonder dat het ooit gevaarlijk wordt. Het onderstel van de MINI is uiterst geavanceerd en het carrosserie een van de stijfste. Rijden was nog nooit zo leuk.

Mitsubishi

www.mitsubishi-motors.nl

Na afloop van de garantieperiode stopt normaal gesproken het Mitsubishi Assistance Package. Echter trouw wordt beloond; indien u uw Mitsubishi laat onderhouden door de officiële Mitsubishi dealer wordt deze service automatisch verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt met een maximum van 1 jaar of 15.000 kilometer.
Heeft u een Mitsubishi welke niet (meer) dealeronderhouden is? Geen nood, laat uw dealer een instapkeuring uitvoeren. Na deze keuring geeft een onderhoudsbeurt in combinatie met het uit de instapkeuring voortvloeiende advies recht op Mitsubishi Mobiliteits Service.Zelfs wanneer u een Diamond Class Occasion koopt bij de dealer ontvangt u de Mitsubishi Mobiliteits Service. Deze groep klanten kunnen ook weer bij iedere voorgeschreven onderhoudsbeurt, mits uitgevoerd bij de Mitsubishi dealer, aanspraak maken op deze unieke service.Vraag naar de voorwaarden bij uw dealer of zie het polisblad dat bij de uitgifte van de Mitsubishi Mobiliteits Service Pas verstrekt wordt.

Morgan

www.morgan-motor.co.uk

De man wie de uitgangspunten begeleidde van de Morgan auto voor al bijna vijftig jaar, H.F.S. Morgan, wie geboren was in Morton Jeffries Rectory in het HereFord gewest in 1881. Zijn vader was de Reverend Prebenday H G Morgen in Stoke Lacy en hij was getrouwd met Ruth, de dochter van de laatste Revernd Archibald dag, voornamelijk vicaris van de Sint Matthias, Malvern Link.


Nissan

www.nissan.nl

Nissan in Europa
Nissan is goed vertegenwoordigd in Europa, niet alleen met faciliteiten voor onderzoek & ontwikkeling, vormgeving en fabricage, maar ook met verkoop- en bedrijfskantoren.


Opel

www.opel.nl

Op Opel kunt u vertrouwen. Opel staat immers voor kwaliteit, veiligheid en het hoogste niveau van (rij)comfort. Om dit te garanderen, biedt Opel u een uitgebreid pakket garanties.
Zo wordt iedere nieuwe Opel geleverd met 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Zonder kilometerbeperking. Dat geldt ook voor onze onderdelen. Op de carrosserie geven we maar liefst 12 jaar garantie! Het enige dat u hoeft te doen, is u houden aan de voorgeschreven instructies op het gebied van onderhoud. Zo gemakkelijk is dat!


Peugeot

www.peugeot.nl

De historie van Peugeot in Nederland
De Haagse zakenman Jacob Verweij raakte gepassioneerd van Peugeot toen hij in 1894 zag hoe een Peugeot-automobiel de race Parijs-Rouen won. Na enige praktische ervaring te hebben opgedaan in de Peugeot-fabrieken in Sochaux, importeerde hij in 1898 een Peugeot 3 pk in Nederland. Samen met Barend Lugard werd hij de vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland.


Porsche

www.porsche.nl

Op 8 augustus 1949, iets meer dan een jaar na de officiële oprichting van Porsche AG in het Oostenrijkse Gmünd, startte Pon's Automobielhandel - als eerste ter wereld - met de import van Porsche-automobielen. Inmiddels is de Nederlandse importeur van Porsche uitgegroeid tot een professionele organisatie, opererend onder de naam Pon Porsche Import.

Samen met de vijf officiële Nederlandse Porsche-dealers staat zij garant voor het hoge kwaliteitsniveau op het gebied van service en dienstverlening dat Porsche AG als norm stelt voor haar Europese partners. Niet voor niets luidt het motto dan ook 'Wij staan altijd voor de klant paraat'. De Porsche importeur deed begin november 2002 haar intrede in het nieuwe pand in Leusden.Renault

www.renault.nl

Renault Nederland is gevestigd in Schiphol-rijk. Het bedrijf is een dochteronderneming van Renault SA, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Parijs. De primaire taak van Renault Nederland is het importeren, distribueren en verkopen van Renaults in Nederland. Anders gezegd: Renault Nederland zorgt ervoor dat auto´s die voornamelijk in Frankrijk worden geproduceerd, via de Nederlandse dealerorganisatie probleemloos en op de afgesproken tijd aan de klant worden afgeleverd. Daarnaast begeleidt Renault Nederland de dealerorganisatie en onderhoudt het contact met het moederbedrijf in Frankrijk. Bovendien informeert Renault Nederland het Nederlandse publiek en de pers over de producten en diensten van Renault

Rolls-Royce

www.hessing.nl

Bijna een eeuw geleden was dit de filosofie van de medeoprichter en chief engineer van Rolls-Royce, Sir Henry Royce, welke tevens de grondlaag was coor creatie van de nieuwe Rolls-Royce Phantom; het fraaie resultaat van een 4 jaar lang intens design- en engineering programma. Tradiotionele vakbekwaamheid gaat hand in hand met de modernste technologie.

Saab

www.saab.com

Saab is wereldwijd actief in meer dan 50 landen. De belangrijkste markten zijn: USA, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Duitsland, Italië, Australië, Frankrijk, Nederland, Noorwegen. De internationale en diplomatieke verkoop (IDS) vertegenwoordigt een aanzienlijk volume en kan als een sleutelmarkt beschouwd wordenSaturn

www.saturn.com

Het hebben van een Saturn gaat over veel meer dan simpel rijden in een auto waar je van houd. Het gaat over een service ervaring waardoor je een goed gevoel krijgt tussen de communicatie tussen de rijders die hun interesses delen van accessoires. Het gaat over alle dingen die een Saturn jouwn saturn maakt.

Seat

www.seat.nl

Bij SEAT doen we ons uiterste best om uw SEAT in topconditie te houden. Voor onderhoud & reparatie aan uw SEAT zijn wij dan ook het juiste adres. Naast dat wij gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige SEAT Originele Onderdelen®, zijn deze ook nog aantrekkelijk geprijsd en worden ze bovendien geplaatst door SEAT-technici. Technici die tot in detail weten hoe onderdelen afgesteld en gemonteerd moeten worden, daarbij rekening houdend met de specifieke, technische aspecten van de auto. We keep you moving.

Skoda

www.skoda.nl

Škoda gaat de jaren zeventig in met een technisch achterhaald concept, namelijk een auto met de motor achterin. De 1000 MB - die nog stamt uit 1964 - biedt wel veel ruimte voor z'n geld, iets dat onverminderd geldt voor de Škoda 105/120 serie van 1976. Alweer een model dat jaren in nagenoeg onveranderde vorm in productie blijft. De Tsjecho-Slowaakse overheid bepaalt dat de auto geen verdere ontwikkeling behoeft, terwijl het model op de veeleisende westerse markt meer en meer terrein verliest aan modernere concurrenten. Intussen heeft Škoda wel een moderne auto ontwikkeld, met een 1,6-liter motor voorin en een modern koetswerk. Maar helaas verkoopt de partijtop dat ontwerp aan Fiat, dat het ontwikkelt tot de 132.Ssangyong

www.ssangyong.nl

Letterlijk betekent de naam SsangYong 'twee draken'. Een Oosterse legende spreekt van twee onafscheidelijke draken die samen wachtten tot zij naar de hemel mochten vliegen. Toen het moment daar was, gaf de koning van de hemel aan slechts één van hen toestemming binnen te treden. Ontgoocheld maar standvastig weigerden beide draken om alleen naar binnen te gaan. Geraakt door zo veel saamhorigheid besloot de koning hen toch allebei binnen te laten. Nog altijd vertegenwoordigt het merk SsangYong het sterke karakter, de standvastigheid en betrouwbaarheid van de twee legendarische draken.Subaru

www.subaru.nl

Subaru is 's werelds grootste fabrikant van vierwielaangedreven personenauto's. De eerste Subaru's met deze voorziening, officieel 'Symmetrical All Wheel Drive' geheten, kwamen op de markt toen de concurrentie er nog niet eens aan dácht. En wat in de theorie al logisch leek (twee extra aangedreven wielen = méér grip en dus méér veiligheid) bleek in de praktijk zelfs nog beter te werken. Met als gevolg dat Subaru's met hun standaard permanente vierwielaandrijving met name in bergachtige streken vanwege hun ingebouwde grip (veiligheid!) tot de meest populaire auto's behoren. Daarnaast is een Subaru met Symmetrical All Wheel Drive bij vele mensen die met een aanhanger of caravan rijden dé favoriete auto. Bovendien zegevieren Subaru's, mede dankzij hun Symmetrical AWD, regelmatig in de meest moordende rally's ter wereld: in 2003 werd Subaru voor de zesde(!) keer Wereldkampioen Rally!


Suzuki

www.suzuki.nl

De klant is koning
Of, in dit geval: de Suzuki-rijder. Want onze Suzuki-dealers staan altijd voor u klaar. Voor de meest uiteenlopende zaken bent u bij de Suzuki-dealerbedrijven aan het juiste adres. Of het nu gaat om een APK-keuring of schadeherstel, u wordt snel en vakkundig geholpen. U leest meer over deze onderwerpen en andere belangrijke zaken in deze sectie, Service.


Toyota

www.toyota.nl

Toyota is de tweede grootste automobielproducent ter wereld en verkoopt jaarlijks circa 7 miljoen auto's in meer dan 160 landen, goed voor een netto verkoopomzet van 133 miljard dollar (ca. 105 miljard euro). Het bedrijf produceert een groot aantal verschillende modellen en biedt werk aan 264.100 medewerkers.

Volkswagen

www.volkswagen.nlVolvo

www.volvocars.nl

Volvo's IT people have provided the business with flexible, adaptive, robust and secure IT infrastructure that enables it to see, hear and feel customers, suppliers and other business partners. We are able to respond, plan and adapt to ever changing markets.
Terug naar home

MERKENPAGINA VERZORGT INFO OVER ALLE MERKEN AUTOS

De informatie over AUTO´S is zowel landelijk als per provincie.

U vindt merkinformatie en leveranciers automobielen uit de volgende provincies:
Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord Holland Zuid Holland Zeeland Brabant Limburg
De meeste auto´s worden verkocht in de plaatsen:
Assen Groningen den Haag Amsterdam Utrecht Rotterdam Maastricht Leiden Zwolle Lelystad Almere Eindhoven Deventer Geleen den Bosch Emmen Hoogeveen