Dealers
BLOKHUTTEN EN TUINHUIZEN
60.000 m2 tuinplezier waarvan
meer dan 25.000 m2 overdekt

EN IS ECHT DE GOEDKOOPSTE
ALLES OVER SIERBESTRATING
60.000 m2 tuinplezier waarvan
meer dan 25.000 m2 overdekt

TUINTOTAALNEDERLAND.NL
 Online verkoop in onze webshop van kurk, kurkisolatie, kurkrollen, kurkplaten, vinyl stickers, vinyl plakletters Home
 ABC Nieuwsdienst
 Dealers
 Fabrikanten
TuinTotaalNederland

www.tuintotaalnederland.nl

Welkom bij TuinTotaalNederland , uw leverancier van blokhutten en tuinhuizen in Nederland , Duitsland en BelgiÍ.


Als u op zoek bent naar een blokhut,tuinhuisje danwel meerdere blokhutten,tuinhuizen dan moet u zeker een bezoek brengen aan TuinTotaalNederland.

Meer dan 100 modellen houten tuinhuisjes,blokhutten staan ter beschikking. Tevens online verkoop van blokhutten,tuinhuizen.

TuinTotaalNederland levert niet alleen de blokhutten en tuinhuizen maar monteert ze ook.

Neem gerust contact op met TuinTotaalNederland.Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen inzake de montage van uw blokhut of tuinhuis.

Blokhutten of tuinhuisjes op maat gemaakt? Maatwerk is onze specialiteit dus wij kunnen bijna elk tuinhuisje of blokhut leveren.

In onze fabriek kunnen wij bijna al uw tuinhuis of blokhutwens realiseren.

Denkt u een bouwvergunning nodig te hebben voor uw blokhut of tuinhuis? Vraag onze maatwerk specialisten voor informatie en advies want zij zijn tenslotte goed op de hoogte van alle vormen en mogelijkheden op het gebied van tuinhuisjes en blokhutten.

Tuintotaal Nederland heeft circa 2.000 blokhutten en tuinhuisjes met diverse houtdiktes en afmetingen in haar assortiment. Naast onze eigen aktie-lijn leveren wij ook blokhutten van o.a. Interflex en Kimenai Trading. Circa 120 modellen staan opgesteld in onze (deels) overdekte showrooms in Emmen. Onze kwalitatief goede (Noord-Europees vurenhout) blokhutten en tuinhuisjes worden standaard geleverd met dakbedekking, glas en hang- & sluitwerk.

Of het nu regent , hagelt of sneeuwt het is een genot om bij Tuintotaalnederland rond te dwalen en inspiratie op te doen. Een groot gedeelte van onze presentatie blokhutten, tuinhuisjes en wellness is overdekt en koffie,thee of een drankje staan voor uw klaar. Wij hanteren dan ook de slogan,Een dagje Dierentuin en een uurtje Tuintotaalnederland maken van een gewone dag een bijzondere dag.

Unsere webshop liefert auch Gartenhaus(er) oder ferienhaus(er) nach Deutschland


Klik hier KLIKHIER--CLICKHERE--CLICKENSIEHIER


Terug naar home

Warme en geluidsarme vloeren