Aanhangwagen Fabrikanten
 Home
 ABC Nieuwsdienst
 Aanhangwagens Nieuws
 Aanhangwagen Fabrikanten
 Aanhangwagen webshops
 Aanhangwagen-Verhuur
 Merk Agados Aanhangwagens
 Merk Atec Aanhangwagens
 Merk Anssems Aanhangwagens
 Merk Bockmann Aanhangwagens
 Merk Brian James Autotrailers
 Merk Cbs Aanhangwagens
 Merk Daxara Aanhangwagens
 Merk Eduard Aanhangwagens
 Merk Gookar Aanhangwagens
 Merk Hapert Aanhangwagens
 Merk Henra Aanhangwagens
 Merk Hotra Paardentrailers
 Merk Hulco
 Merk Humbaur Aanhangwagens
 Merk Rice Paardentrailers
 Merk Saris Aanhangwagens
 Merk Stema Aanhangwagens
 Merk Verdonk Aanhangwagens
 Merk Vlemmix Aanhangwagens
Aanhangwagen NieuwsVoor het allerlaatste nieuws inzake aanhangwagens klik op onderstaande link. Hieronder vindt u alle aanhangwagenmerken die in Nederland geleverd worden.

Klik hier voor het laatste nieuws

Agados Aanhangwagens

www.rieske.com

Agados aanhangwagen is een zeer hoogwaardig Europees product, waarvan Rieske Aanhangwagenbouw te Heerewaarden importeur is voor Nederland.
Met allerlei soorten en maten tot 3.500 Kg. vind u bij ons zeker wat u zoekt.Bagagewagens, bakwagens, plateauwagens, motortrailers, bakwagens, autotransporters 2- zowel als 3 asser, 3-zijdige kipper, tandemasser.
Onze motortrailer Kangaroo 750 Kg. is onlangs getest door Moto73 en kwam als aanrader uit de test naar voren. Zowel in kwaliteit als prijs.


Klik hier voor AGADOS Aanhangers

Anssems

www.anssems.org/

Anssems Aanhangwagens B.V. produceert al sinds 1977 aanhangwagens. Het bedrijf is opgericht door dhr. J.J.M. Anssems in het Brabantse dorpje Hulten. Hier werden allerlei soorten aanhangwagens geproduceerd, allemaal van een zeer degelijke kwaliteit. Anssems kreeg hierdoor de reputatie van de producent van 'de onverslijtbare aanhangwagen'. De aanhangwagens werden aanvankelijk alleen in Nederland verkocht, maar al snel kwamen ook aanvragen uit het buitenland binnen. Doordat het bedrijf een gestage groei doormaakte, verhuisde het in 1992 naar de ruime en moderne fabriekshallen te Rijen, waar Anssems Aanhangwagens B.V. nog steeds gevestigd is.

Atec

www.atec.nl

Atec Aanhangwagens: value on wheels

Value on wheels. Wie een aanhangwagen van Atec aanschaft, krijgt waar voor z’n geld. In het Nederlandse Cuijk, waar de ontwikkeling en productie sinds 1991 plaatsvinden, streven zo’n 55 medewerkers continu naar vooruitgang.


Boeckmann

www.boeckmann.nl


WELKOM IN DE TOPKLASSE: DE POLYESTERKLASSE

Van begin af aan overtuigend. Al halverweg de jaren zeventig heeft Böckmann als een van de eerste Duitse fabrikanten een polyester trailer geproduceerd.
Tot op de dag van vandaag werd hij steeds verder geperfectioneerd. Zo is de nieuwste versie nog robuuster en heeft een nog langere levensduur. En zijn design: nog attractiever!
En om te zorgen dat liefst velen van deze ontwikkelingen kunnen profiteren, is zijn prijs/kwaliteitsverhouding gewoonweg uitstekend...van de Classic tot de Megamaster...

CBS Aanhangwagens

www.cbs-remorques.fr/

Aanhangwagens
Door fabrikant in te vullen


Klik hier voor het toevoegen van uw informatie

Daxara Aanhangwagens

www.psbtransport.nl/pages/home.php?taalCode=NL

Aanhangwagens
Door fabrikant in te vullen

Klik hier voor het toevoegen van uw informatie

Eduard Aanhangwagens

www.eduard.nl/

Aanhangwagens
Door fabrikant in te vullen

Klik hier voor het toevoegen van uw informatie

Gookar

www,gookar.nl

Wij zijn fabrikant van volledig stalen aanhangwagens, ongeremd en geremd met een draagvermogen van 750 kg. t/m 3500 kg.
Enkel en dubbel assige, en zelfs 3 assige bak of plateau.
Ook hebben we schamel-, plateau aanhangwagens van 2 tot 5 assen in ons programma.

Onze aanhangwagens kunnen in zowel gelakt als verzinkt geleverd worden. Gezien het zware professionele gebruik van onze aanhangwagens worden deze meestal volbad verzinkt besteld.
Onze aanhangwagens zijn zwaarder uitgevoerd dan de meest gangbare modellen. Doordat onze klanten onze aanhangwagens zo waarderen om hun sterkte zijn ze erg gewild bij o.a. aannemers, hoveniers, grondverzet bedrijven enz. Voor het vervoeren van een trilplaat tot een stenenlegger, bobcat of een minigraver.

Hapert Wagenbouw Aanhangwagens

www.hapert.com/request.wc?hapert2003~dealer~

Wagenbouw HAPERT levert aanhangwagens in vele varianten via een netwerk van dealers. Onze aanhangwagens worden internationaal erkend als kwalitatief zeer hoogstaand. Ons productieproces is volledig ingericht op het kunnen voldoen aan speciale eisen van onze afnemers.

Klik hier voor het toevoegen van uw informatie

Henra

www.henra.nl

Soms gaat het om prestige, soms om pure functionaliteit. Wat uw doel ook is, u moet kunnen presteren en rekenen op de prestaties en kwaliteiten van uw vervoermiddel. HENRA helpt u op weg naar topprestaties! Daarvoor staat ons uitgebreide aanbod aanhangwagens garant. Ons assortiment omvat vele soorten aanhangwagens en trailers tot 3500 kg. Stuk voor stuk transportoplossingen van perfecte kwaliteit en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Paarden- of veetrailer, kipper of autotransporter, open of gesloten aanhangwagen. Wat u ook zoekt, wij kunnen aan uw wensen en behoeften voldoen. Behalve standaardmodellen leveren wij uiteraard ook individueel maatwerk volgens speciaal (eigen) ontwerp. De aanhangwagens worden vakkundig geproduceerd door gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.


Hotra

www.hotra.nl

Paardentrailers van Hotra Trailers B.V.

De vormgeving en aerodynamica van paardentrailers zijn richtlijnen voor alle ontwerpen en geven iedere Hotra trailer een eigen karakter. Dit eigen karakter gaat nooit ten koste van de veiligheid en de binnenruimte. Die binnen-ruimte is steeds verrassend groot en zorgt voor het beste comfort. Iedere Hotra paardentrailertrailer wordt optimaal afgewerkt. Bij Hotra staan veiligheidsaspecten en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel (zo wordt standaard in elke paardentrailer een panieksluiting gemonteerd).

Humbaur

www.humbaur.nl

Humbaur Benelux BV is een dochter-onderneming van
het Duitse moederbedrijf Humbaur GmbH.
Met een jaarproduktie van meer dan 45.000 aanhangwagens t/m 3500 kg behoort Humbaur tot één van de grootste aanhangwagen producenten van Europa.
Humbaur Benelux BV is verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele aanhangwagenprogramma van 750 kg t/m 39.000 kg in de Benelux.
Humbaur is al jaren actief in de Benelux met het verkopen van aanhangwagens en paardentrailers.

Masta

www.masta.nl

Masta Aanhangwagens is een bedrijf dat vooral voor de zakelijke markt aanhangwagens produceert, repareert en verhuurt. Ons bedrijf bestaat sinds 1983 en sinds die tijd produceren wij onze aanhangwagens in onze eigen werkplaats: van tekening tot eindproduct. Hierdoor kunnen wij uw aanhangwagen precies naar uw wens maken.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment standaard aanhangwagens van 1.50 tot maximale lengte. Hiervan wordt een klein gedeelte ingekocht bij erkende fabrikanten.


Rice

www.rice-trailers.nl/

Welkom bij Derby’s uw regionale dealer voor midden Nederland van Rice & Richardson paardentrailers. Dit engelse topprodukt onderscheidt zich van andere merken door zijn kwaliteit gecombineerd met uitstraling. Deze trailers zijn vooral uniek omdat ze voorzien zijn van een voorlaadklep.
Sinds 1932 worden deze trailers op vakkundige wijze gefabriceerd. Op de bodem zit een levenslange garantie.


Rieske Aanhangwagens

www.rieske.com/

Rieske aanhangwagenbouw is een bedrijf dat 17 jaar geleden zijn eerste aanhangwagens bouwde en snel haar plaats in de aanhangwagenwereld heeft verworven. Wij zijn gevestigd in Heerewaarden aan de Heerenwaardensestraat 34B. Tel.0487-573114.
De aanhangwagens worden seriematig gebouwd, dit om de fabricage van het product nog beter te kunnen begeleiden. Daarom geeft Rieske ook 3 jaar garantie op fabrieksfouten. Rieske biedt u een uitgebreid productie programma van hoge kwaliteit en flexibiliteit en steeds nieuwe producten. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en solide handwerk maken we een aanhangwagen met een lange levensduur.
Een van onze specialiteiten is de bagagewagen. Licht van gewicht en een zeer degelijke constructie, de waterdichtheid is perfect en hij heeft een sublieme wegligging. De bagagewagen is getest door de ANWB kampioen en kwam als zeer goed uit de test.Tevens zijn wij importeur van AGADOS aanhangwagens.


Klik hier voor Rieske Aanhangwagens

Saris Aanhangwagens

www.saris.net/

Aanhangwagens

'Betrouwbaar, sterk, multi-inzetbaar'
Saris Aanhangers B.V. is een zelfstandig opererend internationaal familiebedrijf. Sinds het einde van de jaren vijftig hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevende producent van aanhangwagens tot 3500 kg totaalgewicht. Wat u ook te vervoeren heeft, Saris Aanhangers heeft voor u de geschikte aanhangwagen. Waar de één meer behoefte heeft aan een kleinere, handzame aanhangwagen, heeft de ander juist een grote, krachtige aanhangwagen nodig. Daarom heeft Saris verschillende series ontwikkeld die aan de meest uiteenlopende vragen beantwoorden. Binnen de diverse series vindt u verschillende types, die u kunt uitrusten met tal van opties en accessoires. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.Saris Aanhangers B.V. wil zich associëren met kenmerken als betrouwbaar, sterk, multi-inzetbaar.


Klik hier voor onze dealerlijst

Stema

www.gebotrailerimport.nl

Door fabrikant in te vullen

Vanvossen Aanhangwagens

www.vanvossen.nl/

Aanhangwagens

Door fabrikant in te vullen

Klik hier voor het toevoegen van uw informatie

Vlemmix

www.vlemmixaanhangwagens.nl/

Vlemmix aanhangwagens is in 2006 gestart met het produceren van aanhangwagens. Door de eenvoud van ons product en met maar enkele modellen van elk type die we steeds in veelvoud tegelijk produceren zijn wij in staat aanhangwagens van zeer hoge kwaliteit zeer concurrerend te leveren.
Alle aanhangwagens zijn RDW goedgekeurd.
Ook is 2 jaar garantie op constructiefouten en 1 jaar garantie op onderdelen standaard.
Wij hebben een RDW erkenning voor het tenaamstellen van aanhangwagens.


Terug naar home

Merkenpagina verzorgt info over alle merken aanhangwagensAls u op zoek bent naar een aanhangwagen van een bepaald merk moet u op merkenpagina zijn.

U vindt hier leveranciers en fabrikanten van aanhangwagens uit geheel Nederland.
Ook vind u hier de webshops en online verkoop van aanhangwagens.

Verkoop van aanhangwagens uit de volgende provincies:
Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant, en Limburg